Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@akdalv333 dratulujem ku krasnemu chlapcekovi 💕😍 nech maminke robi len radost 🙂
@karinviktoria Krásné bábetko gratuluji
Baby ja uz chcem rodit.....dnes mam den teda...najprv sa nemotorne dosmatlem rano do kuchyne a nalejem si do pohara fantu...ten mi z ruk vypadne a tak rano umyvam celu kuchynu...teraz som postavila na polievku a ta mi vykypela 😀 😀 😀 hlava ma boli jak psa...som zvedava do vecera...
@stanka2612 Mě to hovor,já mám dnes termín a nic se neděje.Akorát ma bolí celý človek.Strašně ma bolí kolena a klouby.A já chcem už rodit. ☹
@skarabubu aj mna vsetko boli uz...uz si zelam len to dieta vyplut 😀
@karinviktoria blahozelam
@akdalv333 gratulujem, aj my sme sa narodili 6.3 a mám Adamka 😉52cm a 3670g
@stanka2612 ja sa cítim asi tak isto ale už máme termín 24.3 počítam hodiny kedy konečne to príde
@misska22 aaale neboj sa, ja mám sekciu 23.3. a tiež mám epidurál, nebojím sa vôbec.
@stanka2612 stanka tak radsej nic nerob len si lahni a odychuj 😊
@jarkajozo si zlata,ale to sa neda zial...musim este ozehlit kopu pradla a vecer dojde navsteva asi,tak upeciem asi kolac...a potom budem oddychovat 😉
@misska22 ja mam termin 17 ho alevraj som komplet zatvorena,takze to vidim na prenasanie 😠 😒
@stanka2612 😊 poznam aj ja beham jak salena hoc by som mala odychovat ja som nastastie mala mamku na navsteve vcera tak som si popratala 😊 a dnes varim aspon na 2dni a otravujem chlapa 😊 ja nezehlim len maleho veci som pozehlila mna to nebavi
@stanka2612 já zas ráda umyvam okna,moj je též monterkovy, takže nemusím.
@jarkajozo
@stanka2612
@skarabubu ja sa pridavam k skupine proti zehleniu 😀 neznasnam to aj ja mam monterkoveho chvalabohu 😀 obetujem sa a budem timi tri mrsiace zehlit a dost 😀
@mata0312
@skarabubu
@stanka2612 ja som vyzehlila vsetko co som prala prvy krat a zehlit mu budem len latkove plienky a postelne nic viac 😊 zo zaciatku tehu som zehlila bo som sa doma uz nudila ale terat radsej sa budem nudit 😊 monterky su top😃 a raz za rok vyzehlim tu jednu koselu 😃
No neskutocne sa puci ten moj syn v brusku 😊 az to boli auuu...take mam napnute a spodnute brucho a strpnute ...to co je toto uz nech ide von 😞
@katariso aj ja 😊 no sama ho nevytiahnem 😃 v pondelok idem na poradnu ta som zvedava co povie ..ale beriem tasku preistotu a necham ju v aute..jak som si hovorila ze ja urcite porodim skor atd a kukaj jak mu je v mojom brusku dobre 😊 prajem ti aby si neprenasala..je to krute uz nevladzem ani vstat ..sedim nasiroko tak mam brucho spadnute ze ked spojim nohy citim ze tlacim brusko...noci nespim a ked zaspim tak sa zobudim na wc a zase nespim 😊 no couz zachvilku budem len spominat 😊
Baby aj ten moj sa puci jak blaznivy ale nevadi,aspon zije 😀 a viem o nom 😀 po porode nam to mozno bude aj chybat...
@jarkajozo moja tebe prajem uz porodit a ak nie tak v pondelok nech ta uz hospitalizuju a vyvolaju ti ho 😉 strasne ti drzim palce...

@akdalv333 aj tebe prajem vela zdravicka a uzivaj si malickeho :-*