Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah vlakom to nie je ďaleko, vlastne prejdeš smerom k námestiu popri pošte a už si skoro pri menocnici a od nemocnice je to kúsok, keď stojíš čelom ku vchodu do nemocnice tak je to naľavo v tej ulici, pred tým je lekáreň a za tým taká oranžovo-béžová budova, je tam na ulici aj veľká info ceduľa, kde je popis aké ambulanice sú tam, tam si prečíťaš femicare. Ak vlak nebude meškať 40 minút je kopa času, odhadujem že je to cca 15 minút normálnou chôdzou-ak vieš kam ideš 😉
@snehulienka82 super 😀 tak o par dni uvidis svoje babatko a doktor pozrie ci je vsetko ok,,50€je dost ale co uz..aj nas otecko ho videl prvy krat az na tomto morfo sone 🙂 bol to zazitok 🙂
@babydesire jasne, nie je to malo, ale viem, ze to robia aj za 80-120... tak toto je v porovnani s tym este lacne. hlavne, nech je OK, a aj tato bude mat zazitok. 🙂
@pahu super, som rada, ze ste OK. uz nejedz stiplave!! 🙂
Tak baby, práve sa vraciame 🙂 s pohlavím sme sa nemýlili a neurazili sme chlapa názvami v ženskom rode, pretože to bude dievcatko 🙂 termín 26.2. čiže prvý dátum termínu sedel dobre,mimi má plus mínus 111g 750g, fotku pridám neskôr 🙂
Ahojte 🙂 rada by som sa pridala do vašej diskusie 🙂 Mám otazočku, povedali Vám na morfologickom ultrazvuku pohlavie?
@kajka61192 áno, hne prvé čo mi povedal lekár "viete, že čakáte chlapčeka?"
@lenadka juuj, veruže satocky tu mám už obhliadnute 🙂 😀
@mata0312 som,sme šťastní a moc.. Od začiatku sme hovorili ona, ona a bála som sa ak je to chlapec akcie je urazený 🙂 urvite pôjdeme spolu kocikovat 🙂
@mnamkacik áno, dneska sme boli u grochalu v Martine, úžasnák doktor..Tiež mi to rychlo leti. Až moc 😀
@1234lubka dievčatká veruže 🙂 do 5sekúnd povedal pohlavie 🙂 noo.. Veruže som asi v zlom fóre, ale keď ja vás baby rada mám a februarovky mi nie sú blízke, raz som prispela a stačilo, naviac v tehu karte mam stále ešte 3.3 🙂
@aber tak to je ozaj sranda 🙂 tak to som zvedavá 🙂 možno porodime v jeden deň 🙂
19.11 mám poradňu ...tak hádam áno
@mnamkacik ostávam, veď s vami moje tak dobre a som si zvykla na vás baby moje 🙂 aj termín si znova zmením na marcový keď bude treba 🙂 týždeň hore dolu 😀 a predpokladám že doktor mi ho nebude meniť 🙂
@lenadka a to doktor hovoril ze nemá náladu 🙂 čiže fotky asi mohli byť oveľa krajšie, ale jasom vďačná za tieto 🙂 ďakujeme 🙂

Ahojte. Tak som dnes bola na kontrole, aj ja a aj bábätko sme v poriadku, nevie preco som v piatok spinila. Musím vsak viac oddychovať. Tak sa dnes valam na gauči 🙂