icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

pahu
11. nov 2015

Ahojte. Tak som dnes bola na kontrole, aj ja a aj bábätko sme v poriadku, nevie preco som v piatok spinila. Musím vsak viac oddychovať. Tak sa dnes valam na gauči 🙂

lenadka
11. nov 2015

@gabuchah vlakom to nie je ďaleko, vlastne prejdeš smerom k námestiu popri pošte a už si skoro pri menocnici a od nemocnice je to kúsok, keď stojíš čelom ku vchodu do nemocnice tak je to naľavo v tej ulici, pred tým je lekáreň a za tým taká oranžovo-béžová budova, je tam na ulici aj veľká info ceduľa, kde je popis aké ambulanice sú tam, tam si prečíťaš femicare. Ak vlak nebude meškať 40 minút je kopa času, odhadujem že je to cca 15 minút normálnou chôdzou-ak vieš kam ideš 😉

gabuchah
11. nov 2015

@lenadka ďakujem moc 🙂 s mapou na mobile to určite zvládneme Martin nepoznám, boli sme tam raz s Gabrielom v nemocnici 🙂 ďakujem za navigáciu 🙂

mata0312
autor
11. nov 2015

@gabuchah drzim palce a daj vediet ako ste dopadli 😀

babydesire
12. nov 2015

@snehulienka82 super 😀 tak o par dni uvidis svoje babatko a doktor pozrie ci je vsetko ok,,50€je dost ale co uz..aj nas otecko ho videl prvy krat az na tomto morfo sone 🙂 bol to zazitok 🙂

snehulienka82
12. nov 2015

@babydesire jasne, nie je to malo, ale viem, ze to robia aj za 80-120... tak toto je v porovnani s tym este lacne. hlavne, nech je OK, a aj tato bude mat zazitok. 🙂
@pahu super, som rada, ze ste OK. uz nejedz stiplave!! 🙂

gabuchah
12. nov 2015

Tak baby, práve sa vraciame 🙂 s pohlavím sme sa nemýlili a neurazili sme chlapa názvami v ženskom rode, pretože to bude dievcatko 🙂 termín 26.2. čiže prvý dátum termínu sedel dobre,mimi má plus mínus 111g 750g, fotku pridám neskôr 🙂

lenadka
12. nov 2015

@gabuchah to je super dievčatko, tak maminka môžeš kupovať šatočky 😵

kajka61192
12. nov 2015

Ahojte 🙂 rada by som sa pridala do vašej diskusie 🙂 Mám otazočku, povedali Vám na morfologickom ultrazvuku pohlavie?

mata0312
autor
12. nov 2015

@gabuchah jeeeeee suuuuper gratulujem tak.si rada ci? Budeme spolu kocikovat baby 🙂 🙂 🙂

lenadka
12. nov 2015

@kajka61192 áno, hne prvé čo mi povedal lekár "viete, že čakáte chlapčeka?"

1234lubka
12. nov 2015

@gabuchah super 😉 takze cakame dievcatka 😉 😉 100% ci asi? Mne povedal ze asi...90% 😉 vies ze si v zlom fore? 😀 😀 😀

mnamkacik
12. nov 2015

@gabuchah super,,, teším sa že už vieš pohlavie..... tak to už má riadnu váhu ,, (náš nemal pred mesiacom ani polovicu) ,,,ty si bola už na 4D, že???

, ja som zvedavá aký veľký bude náš drobček,,,, inak mne strašne rýchlo letí ten čas.... 😀

mata0312
autor
12. nov 2015

@gabuchah jeeeeee suuuuper gratulujem tak.si rada ci? Budeme spolu kocikovat baby 🙂 🙂 🙂

mata0312
autor
12. nov 2015

@1234lubka aj mne dievcatko na 90% 🙂 🙂 🙂

aber
12. nov 2015

@gabuchah super gratulujem a vieš čo je sranda? Že som sa pýtala dr na morfe a ten mi dal 27.2 termín, moja dr zatiaľ zmenu nepovedala 😊uvidíme a ešte raz gratulujem

gabuchah
12. nov 2015

@lenadka juuj, veruže satocky tu mám už obhliadnute 🙂 😀

@mata0312 som,sme šťastní a moc.. Od začiatku sme hovorili ona, ona a bála som sa ak je to chlapec akcie je urazený 🙂 urvite pôjdeme spolu kocikovat 🙂

@mnamkacik áno, dneska sme boli u grochalu v Martine, úžasnák doktor..Tiež mi to rychlo leti. Až moc 😀

@1234lubka dievčatká veruže 🙂 do 5sekúnd povedal pohlavie 🙂 noo.. Veruže som asi v zlom fóre, ale keď ja vás baby rada mám a februarovky mi nie sú blízke, raz som prispela a stačilo, naviac v tehu karte mam stále ešte 3.3 🙂

@aber tak to je ozaj sranda 🙂 tak to som zvedavá 🙂 možno porodime v jeden deň 🙂

gabuchah
12. nov 2015

@mnamkacik a váha... Myslím že tvoje bude mať tiež podobnú váhu, za mesiac to moooc moc narastie 🙂

mnamkacik
12. nov 2015

19.11 mám poradňu ...tak hádam áno

mnamkacik
12. nov 2015

@gabuchah 19.11 mám poradňu ...tak hádam áno

gabuchah
12. nov 2015
gabuchah
12. nov 2015

Som si to prepísala a hodilo má to Di februaroviek... Asi to nechám na tom marci
@aber ty si si to nemenila? 🙂

mnamkacik
12. nov 2015

@gabuchah ostaňte tu.... 😉

lenadka
12. nov 2015

@gabuchah prenádherné fotky 😵 a tá ručička pod bradou 😵

lenadka
12. nov 2015

@gabuchah ja som napr. v augustovkách 2005 a malá sa narodila 28.07. 😉 už keď sme si tam písali, skamošili sa skupinu sme nemenili 🙂

gabuchah
12. nov 2015

@mnamkacik ostávam, veď s vami moje tak dobre a som si zvykla na vás baby moje 🙂 aj termín si znova zmením na marcový keď bude treba 🙂 týždeň hore dolu 😀 a predpokladám že doktor mi ho nebude meniť 🙂
@lenadka a to doktor hovoril ze nemá náladu 🙂 čiže fotky asi mohli byť oveľa krajšie, ale jasom vďačná za tieto 🙂 ďakujeme 🙂

mata0312
autor
12. nov 2015

@gabuchah ja som zalozila.temu a je pre vsetky maminky 🙂 🙂

mata0312
autor
12. nov 2015

@gabuchah mala je naaaadherna neviem sa.vynadivat a tesim sa uz aj ja na to 4D

mnamkacik
12. nov 2015

@gabuchah
@mata0312