icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

pahu
13. nov 2015

@gabuchah Krásne dievčatko 🙂

1234lubka
13. nov 2015

@gabuchah oooch nadherne fotky 🙂 nevadi ved vies ze bol len podpych 😉 😉 ja si to dam este potvrdit na prietokoch 🙂 dnes v praci fajn 🙂 zmena....rovno zajtra prevcas...tricko mi bolo ltt, kolegyna mi pozicala svoje-to mi bude dobre do porodu 😉 😉 😉 😉

1234lubka
13. nov 2015

@mata0312 sa to rozbehlo 🙂 kolko vlastne dievcat a chlapcov?? ked som cakala maleho vsetci mali chalanov 😉 😉 dam si este potvrdit naprietokoch ked sa ukaze 🙂

gabuchah
13. nov 2015

Baby, ďakujem 🙂 Moc 🙂

snehulienka82
13. nov 2015

@gabuchah je prenadherna 🙂 ja idem buducu stredu, tak som zvedava, ci nam potvrdia pohlavie, alebo co 😀

gabuchah
13. nov 2015

@snehulienka82 ďakujem moc 🙂 potom daj vedieť 🙂 aj foto daj 🙂

gabuchah
13. nov 2015

@snehulienka82 inak my sme nevedeli vôbec pohlavie, od začiatku sme hovorili v ženskom rode 🙂 včera sme tam prišli a do 10s nám to potvrdil

mata0312
autor
14. nov 2015

@1234lubka je to asi vyrovnane aj ja ked som rodila tak len chlapci 🙂

1234lubka
15. nov 2015

@mata0312 ved aj ked som pozerala raz statistiku z presovskej porodnice tak rozdiel medzi narodenimi chlapcami a dievcatami bol asi 100 co je pri 1500detoch male islo

katariso
15. nov 2015

Kolko ste pribrali od začiatku tehotenstva do teraz?????

skarabubu
15. nov 2015

Tri kila jsem zhubla a teraz jsem kilo pribrala. A jsem v 23 tt.A ty?

skarabubu
15. nov 2015

Kolko stě už mali son,co jste těhu?Jsem v 23 tt a bola jsem iba raz.Další poradnu mám 23.11 ale neviem či mi bude robit sono,když mi ho robil minulé a to před mesiacom.

1234lubka
15. nov 2015

@katariso ked som staka naposledy na vahe bolo to 8kg...no asi pred tyzdnom..odvtedy sa radsej nevazim 😉 2😉

karinviktoria
15. nov 2015

Ahojte 🙂 pridavam sa ako dalsia marcovka ;) budeme mat dievcatko, velmi sa na nu tesime 🙂 mam jeden problemik, snad mi poradite. Uz asi dva tyzdne mavam trpnutie noh ked si lahnem vecer spat. Beriem magne B6 dve tabletky a aj si vykladam hore nohy, no kym to zaberie to su hodiny, neviem sa kvoli tomuto trpnutiu noh vyspat :/ viete nieco poradit? Prikladam fotku fotku malickej z 20tt, teraz sme 23t 🙂

karinviktoria
15. nov 2015

@skarabubu ahoj, iba jedno? Ja som mala tri.... Jedno na potvrdenie tehu, druhe v 12t a tretie sono v 20t.... Kedy si bola na to jedno?

karinviktoria
15. nov 2015

@katariso 5 kg som zatial 🙂

lenadka
15. nov 2015

@karinviktoria mne tiež dosť tŕpnu v týždni som sa jednu noc tiež tak nevyspala, pravú nohu som si ledva cítila :-P veľmi nepríjemné, skúsila som chodiť, trochu to prešlo, ale noha ma potom bolela aj cez deň, poradili mi banáby, sušené marhule a minerálku, okrem magnézia to spôsobuje aj nedostatok draslíka.

babydesire
15. nov 2015

@gabuchah to je nadherne 🙂)) podla bradicky a sanky sa podoba na teba

karinviktoria
15. nov 2015

@lenadka skusim tie susene marhule dakujem. Mineralku myslis hocijaku? Aj neperlivu?

lenadka
15. nov 2015

@karinviktoria popozeraj v zložení, ktorá má viac draslíka(K) 😉

babydesire
15. nov 2015

@skarabubu mne robi sono na kazdej poradni,teda kazdy mesiac, plus nt plus morfo...od zaciatku tehu som nasu lasku videla asi 7x 🙂

gabuchah
15. nov 2015

@babydesire hej? Tak to rada počujem, bo ja v nej zatiaľ vidím iba tatovu pusku a nos 🙂 sa teším až nakoniec budeme po fotkách brusiek, son aj bábätká už 🙂

gabuchah
15. nov 2015

@karinviktoria ahoooj 🙂 čo sa tých nôh týka, ja každoročne nespim kôli podobnému problému.. Akoby mi zvnútra horeli chodidlá, úplná nervoza, až mi nimi trhá a vystreluju mi... Nepomáha nič..potom dám opierkovu matrac z gauča pod ne a vulozim.. Aj hlavu aj nohy a zaspávam na chrbáte čo sa nemá.. Tak ale...

gabuchah
15. nov 2015

Inak ja tu z vás pribrala asi najviac ☹ 8-9kg plus.. Ach jo...

zabudnuta
15. nov 2015

@gabuchah ahoj preco sa nema zaspavat na chrbate? 😲 a ja som tiez pribrala tolko a som iba 22 tyzden :-/

gabuchah
15. nov 2015

@zabudnuta sa ti môže horšie dýchať, môžeš mať aj závrate jemné,bo bábo a maternica tlači na chrbát čiže sa ti môže aj spomaliť krvný obeh trávenie a dieťa môžeme vraj dostávať slabšie výživu.. Ale to platí tuším aj pre tretí trimester 🙂 Neviem ako to je, ja nevydržím dlho v ziadnejpolohe a to spím ešte jemného brucha boku...
Tak aspoň nie som sama v tých kg 🙂 len kedy mojastart vaša nebola najnižšia 🙂 ale vraj tieto kg sú OK ešte 🙂

gabuchah
15. nov 2015

@1234lubka lubka, ty aspoň len triko 🙂 🙂 ja už teda neobleciem asi jediné gate 😀 na teba tuším platí tá tejotenskayenergia, že si v práci spokojná 🙂 Inak, ja sa tešila že budem doma a čím viac sa to blíži, tým menej sa mi chce 🙂 😀

beaa
15. nov 2015

@gabuchah ahoj aj tebe v martine zmenili termin porodu na februar? ja som si citala spravu a mi dal 29.2. 😀 ale ostavam v marcovkach 😀

zabudnuta
16. nov 2015

@gabuchah ahaaa uz chapem. Ďakujem za vysvetlenie ma to zaujalo ako. Si to pisala 🙂 aoe vy velmi v súkromných napíšete však?
@beaa

lenadka
16. nov 2015

@gabuchah ja som tiež rada, že chodím d práce, ten čas vtedy tak letí, ale keď som doma tak sa vlečie...takže nech už je marec-hurá do práce! 😀