Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Baby, ak mozem poradit, nehrnte sa do vyvolavacky. Ja som to mala pri prvom a po strasnych bolestiach cely den som skoncila akutnou sekciou. Moze to byt ok, ak su porodne cesty pripravene, ale ak nie, tak to je vacsinou katastrofa. Teraz som rozhodnuta, ze aj keby som mala pit ricinovy koktejl namiesto vecere, tak sa jej radsej vyhnem...
Čaute baby, ja len na skok, dnes nás pustili z pôrodnice, doma chaos, ešte cestou sme kupovali poličku do kúpeľne na kozmetiku pre malého, čo nás takto prekvapil o 3 týždne skôr. Ale nič mu nechýba 3480g a 50cm, narodil sa 7.3.2016 o 18.59. Najhorší pôrod s tých čo som mala, ale to najlepšie bábo, on je tak úžasný, dobručký...také moje mačiatko 😵 sestričky ho strašne ľúbia 😵
@lenadka gratulujem z celeho 💜 😍😍😍😍
Vsetkym vam doma prajem vela pohody a krasnych chvil... 😉
@stanka2612
@anka173
@zabudnuta baby po tolkych porodoch uz je taká pruzns ze az.takže ani cvičiť som nemusela.
@gabuchah dakujem zatim take poriadne moc nic , ale boli ma cele krize a cele podbrusko a furt nic. aj vcera uz naznak ze hura porodnica a preslo :( tak som spinkala dalej uvidime dnes ale vravim drahemu ze to mi robi drobec naschval lebo v sobotu mame oslavu a necche mi dopriat fajnu polievocku s pecen. knedlickami, gordon, fajne zakusky a pohar vinka 🙂)))))))))))tak cakame ci sa na rodi kedy draheho druhy syn alebo dedko jeho alebo moj dedko a potom budeme oslavovat 2v 1 xixixixixixi
Baby tak zasa som si bola v noci ista ze idem.a zasa nic.tetaz sa sice citim pod psa,ale ono to asi zasa prejde.ledva som vychystala maleho do skolky aanzel isiel bez ranajok :( picha ma v podbrusku akleslo mi asi tak o kilometer dole.a este mi aj sopel 🙂 tecie.ale hlienova zatka nikde :( :( :( cakam na nu akona prvu vyplatu.....
Baby doma ťažká konkurencia kto sa bude starať o malého, dievčatá pri ňom koľko krát len tak sedia a pozerajú sa celé namäkko, ešte aj náš pes-fenka jack russel ho chce, odkedy sme prišli je mu v pätách a do rána jej navreli cicíky-ona si myslí že je to jej mláďa, chúďa, veď ju to hádam aj tlačí to mlieko 😅 teraz sa slníme, ešte má žltačku, tak nech nemusíme späť do nemocnice na fototerapiu 🙂
V noci mal monitor dychu zapnutý na plienočke a 5 ročná spala somnou, zobudila sa keď sme svietili a potom ako sm zhasla celá užasnutá vraví-maminka on bliká a to tá kontrolka na snúze, mi to smiešne prišlo ako bábo na baterky 😀
Baby otázka odveci myslíte ze je este na botssky zima?dnes som chcela ze zobereme chslsnov zo skolky školy do obchodu len muz má presviecs ze je este zima no rano chodime autom takže prejdú len kúsok a potom uz je vonku teplo na čižmy.

@stanka2612 neboj dam vam vediet 😅 uz sa neviem dockat co zajtra bude 😊 ani spat asi nebudem 😊