Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 zajtra vecer okolo 20.00 sa mam dostavit do porodnice aj s taskou 😊 taze dnes posledna noc v postielke mojej 😊
@stanka2612 a.veru toho tiez vela.nejem , ale zasa cosi musim nech nestratim tu svoju mliekaren 😀 chvalabohu nemame problem s kojenim ani s mlieckom klop klop
@18lula4 jem normalne , len nejem.ziadne ovocie kysle, kapustu, strukovinu, prakticky ani zeleninu ako je rajcina, paprika.... snazim sa polievky len ja ich moc neoblubujem 😀 a ziadne bublinkove vody, ktore zboznujem 😀 papam jogurty vacsinou a acidko kedze musim este zelezo brat a potom mam problem s wckom ... :-\
Zienky, čo robiť keď ma to moje dieťa ide pri kojeni spapat, ,,,riadne ho kojim z pravého prsníka a na ľavý si musím dávať silikonovy klobucik (mám málo vypuklu bradavku alebo ako to vysvetliť) zakrvavi mi ju stále
@stanka2612 naboj das, ja som to citila ze do tyzdna to pojde 😉 😉
Baby dobre rano 🙂 u nas to vyzera ako v januari,nie ako v marci 😀 tusim im ta predpoved vysla...
Ahojte baby, dlhšie som tu nebola...blahoželám maminkám čerstvým k babatinkam 🙂 krááááásne sú 🙂
Ja zas nič, včera som mala poradnu, moja lekárka má dovolenku tak ma vyšetroval primár, velice vtipny ani na kozu som neliezla, strcil do mna prst na posteli na dve sekundy, ze no moja, furt len ten jeden prst... ma skoro vykotilo...potom na pasoch sa ma sestricka pytala ci jej tam chcem porodit, ze moja aternica skace jak blazon, tak hladali doktora, že ci ma tam nechávaju...ale poslali ma domov, sak ma nic nebolelo...:D a vecer sme konecne mali sex, sice som z neho moc nemala, ale aspon krcok dostal sprchu :D a ze uvidime, a v noci som zazila novy level bolesti, že idem cikať a nevedela som vstat, bolest ale ze komplet cele brucho az okolo zaludka ma bolelo, no cele fakt na komplet...a chrbat detto.... mohla to byt kontrakcia?:D
@stanka2612
tak som po poradni , a malinky je dobre ulozeny, nozicky su tak na boku ako som si aj myslela a pripravuje sa na svet 🙂 velmi sa tesim.
a dik za vcerajsiu podopru.
@orsi_h super 👍 uz len porodit 😀
Babiky zajtra poradna.dufam,ze ma tam nechaju,lebo toto cakanie je na nervy.kazde pichnutie,sklbnutie,stiahnutie beriem ako eeeej uz je to tu a ono to nieje tu.priserne ma bolia nohy tak ich mam v takom nejakom krcovitom uzliku zapletene a snazim sa nehybat 🙂 🙂 🙂
@dailla107 mohlo to byt ono, ale hlavne mali by sa bolesti opakovat, pravidelne. ved vies 😉
@anka173 aj ja niekedy citim prilisnu bolest dole pri maternici, to je vacsinou, ked babatko alebo ja urobime prudky pohyb. to su tie "lanka" na ktorych je maternica akoby zavesena.
@milacik1206 ja som na tom podobne. Tiež mám zajtra poradňu. Tiež rozmýšľam nad každým pichnutím. Ja som sa teraz konečne vyspala. Vyslala som muža do práce, deti do školy a škôlky a ľahla som si. Večer a ráno toho moc nenaspím.
@snehulienka82 no sak toto, a ja som ti prisla z WC a lahla zaspala a nic..:D jooooj, neponahla sa ten náš syn..:D
Dievky, ja po poradni, ze podstielka uz je taka terminova a plodovej vody menej, ak sa to nerozbehne do nedele, tak v pondelok na prijem...
@anka173 no to ja zaspim ale taky trhany spanok,ze lepsie nespat.no som zvedava kedy to pride

no mňa najčastejšie pichá vpravo dole, akoby v slabine. asi tam tlačí ručičkami.Ale keď tlačí, aspoň viem, že je O.k