Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Zienky ja som umyla okna,vyriadila dom a necitim si kríze 🙂 ale nevadi...mohlo by sa nieco aj rozbehnut uz 🙂
@michaela2906 To se taky zkušala,vše som porobila,ale i tak to nejde von.
@skarabubu nechce sa nejak tym nasim drobcom 🙂 ale ty uz by si mohla ísť 🙂 ja mam sice este čas ale u nas je to tak trochu ine kedze sme opacne otocene...cim pozdejsie pojdem tym vacsia pravdepodobnosť ze bude cisarsky ☹ ked bude moc velka..
@michaela2906 Zajtra už idem do nemocnice,tak som zvedavá co se bude dít.Však už to bude 6 dni po TP.Tak dufam,že mi to nějako vyvolaju.
@michaela2906
@skarabubu baby mozete prist aj ku mne na tie okna 😀 😀 😀
@skarabubu drzim palce 🙂
@mata0312 dobre ale az ked ma prestanu bolieť kríže 🙂 lebo teraz budem chodiť ako kacka
@michaela2906 @skarabubu dnes mi na poradni povedala doktorka ze vraj toto vobec nepomaha... 😀 ze najlepsi je sex respektive spermie a ze manzel ma nariadene 3×denne 😀 😀 😀
Som zufala maly sa nevie prisat som zufala vcera sa oekne prisal na lavy prsnik a dnes nic..som az tak zufala ze mu radsej dam mumlik nech taha naprazdnoo 😞 asi to nedokazeme
@jarkajozo neboj,to pojde,treba len skusat,on sa prisaje,uvidis 😉 😉
@stanka2612 tak to bude problém u mna 🙂 kedze moj mangel prespava na hoteli a teraz ho dva dni neuvidim zase 🙂 cez víkend ho zapriahnem 🙂
@michaela2906 kludne ta pockaju 😀
@lucka1987 moj bol.valibuk tak teraz nezvyk take mini babatko 😀 ale.uzivam.veru ...joooj zasa a preco ? Zle vysledky? ☹ dufam ze aspon skor porodis nech to mas za sebou
@vierkal to ti verim ze sa tesis 😉 uz coskoro to isto pride
Tak dnes na poradni nám povedali že v pondelok idem ležať a v utorok sa urobí sekcia huraaaaaaaaaaaaaaa konečne sa zaradíme medzi vás 🙂
A moj zážitok s Aniball pp prvom cvičení cca 20-21 cm. A nie je to sranda, auuu.....

@jarkajozo gratulujem k synakovi-junakovi...krasny chlapcek..prajem vela zdravia a rychle zotavenie..😉