icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
18. mar 2016

@lucmar2015 neni za.čo, drzkajte sa 🙂 píšem trocha ako tatar -v rýchlosti a mobil píše občas čo chce 😀
😘

lucretia7
18. mar 2016

@dailla107 Ja som s nou hovorila a vraj moze zazmluvnit len jednu zenu za mesiac, obsadene ma uz az do augusta. Takze aj keby boli peniazky, asi si nepomozeme. :-/

dailla107
18. mar 2016

@lucretia7 to fakt? Tak mam výčitku menej :D

jarkajozo
19. mar 2016

@gabuchah dakujeme tetuska 😊 dnes v noci sme sa prisali na klobucik za kazdym je to boj ale je to tam 😃 mamka si odsavackou roztahala kolostrum a tak ma prsniky bolia ze citim ze kazdu chvilku bude mliecko 😊 tesim sa velmi 😚 dakujeme

gabuchah
19. mar 2016

@jarkajozo supeeer, úplne sa teším s.tebou 😘 len nech papá od maminky a postupne sa aj klobúčiky odložia 🙂 😉

vierkal
19. mar 2016

@dailla107 smejemmmmm ja som tak draheho vcera vyyzila a nic stale.xi
@beaa

vierkal
19. mar 2016

Ja to kaslem .idem umyt okna babicke. Poobede mame oslavu dam si tonik a ak to uz nezabere tak pojdem na vystup na krivan.🙂)))

vierkal
19. mar 2016

Baby som vysla z cviku co to pisete o akom cviceni a cislach?

pahu
19. mar 2016

@vierkal Cvicime s Aniball, na uvolnenie "vychodu" pre babatka...

pahu
19. mar 2016

Dobre ranko vsetkym... chcem sa pochvalit 🙂

Uz cca 2-3 tyzdne som mala priamo v strede bradavky bielu bodku, resp. jednu bielu tu vec, z coho bradavka je. Nechavala som to tak, ale vcera mi nedalo a googlila som a zistila, ze je to ucpate mlieko. Tak vraj blanku navrchu narusit a potlacit az kym nevyjde vsetko zatvrdnute von. Tak som na seba pysna, pomackala cely prsnik az kym nevytekala cira tekutina 🙂

jarkajozo
19. mar 2016

Tetusky dakujeme za kazdu radu 😊 mamka ma dala na klobucik trosku som bojoval ale verte celkom mi to uz ide aj ked dlho nevydrzim ale snazim sa 😊 ked zaspim mamka ma necha spinkat no ked vzdy vystrajam da mi este flasticku s jej fajnym mlieckom..od vcera som schudol 10g zlakol som sa ze nas nepustia domov a ideme teraz mi dala mliecko a pribral som 30g velmi sa uz tesime dnes ma tatik meninky a mam prenho krasny darcek prebdenu noc 😊 vsetkym vam velmi pekne dakujeme a mamka odkazuje ze uz ju nic neboli ze vsetku bolest vystriedala radost 😊 tehulkam drzime palce nech to zvladnu lepsie ako mi a vsetkym detickam a mamickam prajeme vela stastia a zdravia s pozdravom vas Adamko Sedlák

pahu
19. mar 2016

@jarkajozo Mily Adamko. Dakujeme ze robis maminke radost a ze pre ocinka mas velmi specialny darcek, hihi.
A za tehulky, my zvladneme vsetko kvoli takym pokladikom ako si ty ;)

lenadka
19. mar 2016

@patkak gratulujem,miery parádne,tvárička sladká, nech sa vám darí 🙂 😵

lenadka
19. mar 2016

@anka173 gratulujem, pekné meno ste vybrali,chcela som aj ja Aničku,no manžel nesúhlasil.

stanka2612
19. mar 2016

@pahu aj ja to mavam,tak verim,ze bude mliecka dost po porode 🙂

lucretia7
19. mar 2016

Ahojte baby, tak ja mam od druhej v noci slabe kontrakcie, zacalo to silnejsou bolestou podbruska a preslo do takych miernych stahov, ktore doteraz neprestavaju. Nie su este velmi pravidelne, niekedy je to 7 minut, inokedy viac. Myslite, ze to uz zacina porod? Poslickov mam dlho, ale toto je nejake ine. Neprestava ani po sprche a je mi trochu aj zle, ani jest nemozem.

lucretia7
19. mar 2016

Ja som prve rodila na vyvolavacku, takze tam bol nastup drasticky hned, preto som z toho zmatena. 🙂

pahu
19. mar 2016

@lucretia7 sice som este nerodila, ale ked pravidelne, asi ano ;)

katuliena82
19. mar 2016

@lucretia7 podla mna to uz zacina a ak je to aj v takom kratkom intervale ze 7 minut...tak to asi poslickovia nebudu. Su zeny co kontrakcie precituju menej a mozu sa pekne otvarat. Nechces sa ist dat radsej do nemocky skontrolovat?

lucretia7
19. mar 2016

@katuliena82 ten interval je kratky, ale uz strasne dlho. V podstate niekedy od rana od siedmej-osmej.
Do nemocnice nechcem moc skoro, lebo ja som sa aj pri prvom porode strasne pomaly otvarala a tie neustale vysetrenia (kazdu hodinu na stole) a umele pokusy urychlit to sposobili, ze ma po 18 hodinach museli rezat. Takze radsej by som tam prisla s uz rozbehnutym porodom...

mata0312
autor
19. mar 2016

Ahojte baby tak idem sa postazovat uzasna noc za nami ☹ maly dostal zachvat kasla a dusenia, podla priznakov piata choroba ( doteraz som o takej ani nepocula) tak som celu noc sedela pri nom a otvarala okno aby sa nezadusil, zdriemla som az rano o piatej hodinku , a teraz sa bojim aby mala nieco nedostala ☹ a maly stale kasle hykavo tak cakam aka bude dalsia noc, esteze princezna spala od jedenastej az do rana do siedmej 😉

katuliena82
19. mar 2016

@mata0312 malinka by to nemala dostat, ma teraz ochranu od teba z mliecka. Drzim palce, nech to dobre prekonate 🙂

mata0312
autor
19. mar 2016

@katuliena82 dakujem , rano bol.uz celkom.dobre na tom a blizi sa veecer a zasa.ho to chyta ☹ joooj

katuliena82
19. mar 2016

@mata0312 je dobre zvlhcit vzduch v izbe, vydrzat by ti maly nad parou? (neviem kolko ma rokov) a daj mu Fenistil, tisi to trosku kasel.

mata0312
autor
19. mar 2016

@katuliena82 to som hned nasadila.nezabera ☹ aj rectodel som v noci dala.lebo.uz som bola zufala,.otvarala okno a zvlhcovala som celu noc :-\ ma pat rokov daaakujem

katuliena82
19. mar 2016

@mata0312 ale to si urobila max co si mohla. Aj ten rectodel je super. Tak uz len nech sa vylieci 🙂 este ma napadlo, to nam radil pediater v skole. Ze teply olejovy zabal zvykne velmi pomoct 🙂

stanka2612
19. mar 2016

@mata0312 nuz Mati,nakolko este nemam deticky neviem ti poradit,viem ti len drzat palceky,poslat kopu pozitivnej energie a mysliet na vas 😘 dajte sa co najrychlejsie dokopy... 😘

matapeprna
19. mar 2016

@mata0312 tak choď na pootovosť.

mata0312
autor
19. mar 2016

@katuliena82 naozaj som vyuzila vsetky moznosti a nic nezaberalo ☹ hadam bude tato noc.lepsia ...
@stanka2612 dakujem moja

mata0312
autor
19. mar 2016

@matapeprna segrin maly mal to iste a nic jej nedali , len sirup na teplotu a fenistil, priedusky ciste a hrdlo tiez