icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

bozkavatko
4. mar 2016

Uz ste boli u dr? Ja idem 14.3. A nwm co tam uvidim 😀

zuzuzuzka
autor
4. mar 2016

@bozkavatko ja som otehotnela 9.2., takze som tiez tak nejak ako Ty. Pocitam, ze 5+2tt. U lekarky som bola v utorok. Videla iba dutinky -dve. Takze mam prist o dva tyzdne a uvidime 🙂 inak ako sa citis?

bozkavatko
4. mar 2016

@zuzuzuzka nooo travi mi velmi tazko bekedy som hlada a nedam do seba nic alebo mam krce v brusku a na prdiky sa musim strasne snazit 😂😀 inak mam brusko jak v 4 mesiaci 😀 tak snad nebudu dvojcatka 😀 aa vy ste kolko snazilkovali? Aj mate uz vlastne byvanie?

nikol_marek
4. mar 2016

Mozno aj ja sa pridam, k dr idem az 30.3.

bozkavatko
4. mar 2016

@nikol_marek preco mozno nerobila si testik?

zuzuzuzka
autor
4. mar 2016

@bozkavatko jasne, snazili sme sa vyse roka 🙂) mne by dvojcata aj vyhovovali vzhladom na vek. Chcela som este dve deti minimalne, tak ja by som sa tesila. Manzel bol z toho trosku mimo, ale ja verim a dufam, ze to budu dve zdrave babatka ;)

bozkavatko
4. mar 2016

@zuzuzuzka kolko mas rokov ked sa mozem spytat? 🙂 a vy cakate dvojcaatka??? 🙂

nikol_marek
4. mar 2016

@bozkavatko robila, ale tak cakam na potvrdenie od dr.

zuzuzuzka
autor
4. mar 2016

@bozkavatko 31 som mala teraz 🙂 no zatial neviem, ci dvojicky, ale doktorka mi nasla dve bublinky naposledy na ultravuku 🙂 tal dufam, ze o dva tyzdne uz v oboch budu bit srdiecka 🙂)) Ty mas kolko rokov?

bozkavatko
4. mar 2016

@nikol_marek tak drziiiiim palcek 🙂 ale taak ked testik ukazal malo by to tak byt

bozkavatko
4. mar 2016

@zuzuzuzka ja mam 25 ale dost mam zenskych problemov takze ako keby mam 30 😀 preto sme sa tak ponahlali 🙂 ja este len pojdem k dr tak snad vsetko ok 🙂 sa teskame len nas caka vela zmien a chcem ist na pn od 3mes a hladame byvanie a vsetko sa mzsi vyriesit za 5 mesiacov 😀

zuzuzuzka
autor
4. mar 2016

@bozkavatko uf, tak to budete mat narocne...idete kupovat nieco, ci do podnajmu?

bozkavatko
4. mar 2016

@zuzuzuzka noo chceli by sme kupovat ale tak ci nieco najdeme v stave vhodnom na byvanie 🙂 chceli by sme dom byvame teraz v mestskom byte kde je super najom ale ma to 30 m2 takze malinko 😀 a lepsie platit svoje jak nekomu dat zarobit 🙂 vy byvate vo vlastnom?

zuzuzuzka
autor
4. mar 2016

@bozkavatko ved to ano 🙂 mame svoje...sme si kupili pred 3 rokmi byt, cely sme si ho prerobili 🙂 jedna izba a chodba este stale nieje dokoncena -chyba nabytok. Tiez sme chceli dom, ale mozno sa nam podari o par rokov neskor 🙂

bozkavatko
4. mar 2016

@zuzuzuzka tak to mate super 🙂 aj chcem uz vlastne nikdy sa odtial nestahovat 😀 mama bola sama na tri deti a stahovala som sa asi 10x takze uz nechcem 😀

deniss111
6. mar 2016

@bozkavatko tak si podobne ako ja 🙂

bozkavatko
6. mar 2016

@deniss111 aj t si sa stahovala tolko krat alebo idete este len kupovat lebo babo? 🙂

deniss111
6. mar 2016

@bozkavatko myslela som rovnako,co sa tyka menzesu 🙂))) ako dieta som sa tiez niekolkokrat stahovala,ked sa nasi rozviedli.zelam teda,aby ste cim skor nieco nasli.v akom okrese hladate?

bozkavatko
6. mar 2016

@deniss111 trnavksy 🙂 ty byvas v kt okrese? Uz mate byvanie zabpezecene? Uz si bola u dr? Ja sa neviem dockat 14.3.

deniss111
6. mar 2016

@bozkavatko ano,uz som bola😉 ale znovu idem o dva tyzdne a dostanem uz knizku..strasne dlho mi bezia teraz tie dni kym cakam..

bozkavatko
6. mar 2016

@deniss111 ved aj mne ak ked teda rpom ale nemam nejak na nic cas tak mi to pride vecnost uz to viem 9 dni a o 8 idem k dr to je strasne ☹ a nemam ani cas si nejak moc vylozit nozky a vnimat a uvedomovat si ze ma caka najkrajsie obdobie mojho zivota ☹

vik_i
7. mar 2016

Ahojte kočky, aj ja sa pridávam ☺

bozkavatko
7. mar 2016

Babenky ake mate priznaky pocity? 🙂 ja asi bez priznakov len citlivejsie prsia a nos na vone 🙂

kochanka
7. mar 2016

@bozkavatko no aj ja tak a hlava ma boli kazdy den ale to z nizkeho tlaku inak nic. Len vcera som upratovala cely byt a prala 2 varky tak som vecer citila trosku podbrusko ale inak ani neviem ze som tehotna.

bozkavatko
7. mar 2016

@kochanka noo aj ja som vcera robila tretiu 12tku v praci a bolo dost prace tak som tiez citili podbrusko 🙂 a aj si tak uvedomujes ze si tehulka? Lebo ja si to zatial asi len vsugerovavam 😀

kochanka
7. mar 2016

@bozkavatko no keby som nemala na testoch stale maximalne silne ciarky asi by som tomu ani neverila. Iba na gombik na riflach som uz musela nahodit gumicku lebo ma tlacili

bozkavatko
7. mar 2016

@kochanka noo asi tak 😀 a uz si bola u dr? Ja este nie este tyzden neviem sa dockat

kochanka
7. mar 2016

@bozkavatko chcela som ist az v pondelok ale tiez uz som nedockava a chystam sa teraz najneskor v piatok

bozkavatko
7. mar 2016

@kochanka no mna tak objednala posledba mrcha 26.1. Tak snad uz bude vidiet vsetko tak ako ma 🙂 takze som dnes 5tt + 6

kochanka
7. mar 2016

@bozkavatko no ja som dnes 6tt+5 tak som zvedava