Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@bozkavatko ja som otehotnela 9.2., takze som tiez tak nejak ako Ty. Pocitam, ze 5+2tt. U lekarky som bola v utorok. Videla iba dutinky -dve. Takze mam prist o dva tyzdne a uvidime 🙂 inak ako sa citis?
@zuzuzuzka nooo travi mi velmi tazko bekedy som hlada a nedam do seba nic alebo mam krce v brusku a na prdiky sa musim strasne snazit 😂😀 inak mam brusko jak v 4 mesiaci 😀 tak snad nebudu dvojcatka 😀 aa vy ste kolko snazilkovali? Aj mate uz vlastne byvanie?
Mozno aj ja sa pridam, k dr idem az 30.3.
@nikol_marek preco mozno nerobila si testik?
@bozkavatko jasne, snazili sme sa vyse roka 🙂) mne by dvojcata aj vyhovovali vzhladom na vek. Chcela som este dve deti minimalne, tak ja by som sa tesila. Manzel bol z toho trosku mimo, ale ja verim a dufam, ze to budu dve zdrave babatka ;)
@zuzuzuzka kolko mas rokov ked sa mozem spytat? 🙂 a vy cakate dvojcaatka??? 🙂
@bozkavatko robila, ale tak cakam na potvrdenie od dr.
@bozkavatko 31 som mala teraz 🙂 no zatial neviem, ci dvojicky, ale doktorka mi nasla dve bublinky naposledy na ultravuku 🙂 tal dufam, ze o dva tyzdne uz v oboch budu bit srdiecka 🙂)) Ty mas kolko rokov?
@nikol_marek tak drziiiiim palcek 🙂 ale taak ked testik ukazal malo by to tak byt
@zuzuzuzka ja mam 25 ale dost mam zenskych problemov takze ako keby mam 30 😀 preto sme sa tak ponahlali 🙂 ja este len pojdem k dr tak snad vsetko ok 🙂 sa teskame len nas caka vela zmien a chcem ist na pn od 3mes a hladame byvanie a vsetko sa mzsi vyriesit za 5 mesiacov 😀
@bozkavatko uf, tak to budete mat narocne...idete kupovat nieco, ci do podnajmu?
@zuzuzuzka noo chceli by sme kupovat ale tak ci nieco najdeme v stave vhodnom na byvanie 🙂 chceli by sme dom byvame teraz v mestskom byte kde je super najom ale ma to 30 m2 takze malinko 😀 a lepsie platit svoje jak nekomu dat zarobit 🙂 vy byvate vo vlastnom?
@bozkavatko ved to ano 🙂 mame svoje...sme si kupili pred 3 rokmi byt, cely sme si ho prerobili 🙂 jedna izba a chodba este stale nieje dokoncena -chyba nabytok. Tiez sme chceli dom, ale mozno sa nam podari o par rokov neskor 🙂
@zuzuzuzka tak to mate super 🙂 aj chcem uz vlastne nikdy sa odtial nestahovat 😀 mama bola sama na tri deti a stahovala som sa asi 10x takze uz nechcem 😀
@bozkavatko tak si podobne ako ja 🙂
@deniss111 aj t si sa stahovala tolko krat alebo idete este len kupovat lebo babo? 🙂
@bozkavatko myslela som rovnako,co sa tyka menzesu 🙂))) ako dieta som sa tiez niekolkokrat stahovala,ked sa nasi rozviedli.zelam teda,aby ste cim skor nieco nasli.v akom okrese hladate?
@deniss111 trnavksy 🙂 ty byvas v kt okrese? Uz mate byvanie zabpezecene? Uz si bola u dr? Ja sa neviem dockat 14.3.
@bozkavatko ano,uz som bola😉 ale znovu idem o dva tyzdne a dostanem uz knizku..strasne dlho mi bezia teraz tie dni kym cakam..
@deniss111 ved aj mne ak ked teda rpom ale nemam nejak na nic cas tak mi to pride vecnost uz to viem 9 dni a o 8 idem k dr to je strasne ☹ a nemam ani cas si nejak moc vylozit nozky a vnimat a uvedomovat si ze ma caka najkrajsie obdobie mojho zivota ☹
Ahojte kočky, aj ja sa pridávam ☺
Babenky ake mate priznaky pocity? 🙂 ja asi bez priznakov len citlivejsie prsia a nos na vone 🙂
@bozkavatko no aj ja tak a hlava ma boli kazdy den ale to z nizkeho tlaku inak nic. Len vcera som upratovala cely byt a prala 2 varky tak som vecer citila trosku podbrusko ale inak ani neviem ze som tehotna.
@kochanka noo aj ja som vcera robila tretiu 12tku v praci a bolo dost prace tak som tiez citili podbrusko 🙂 a aj si tak uvedomujes ze si tehulka? Lebo ja si to zatial asi len vsugerovavam 😀
@bozkavatko no keby som nemala na testoch stale maximalne silne ciarky asi by som tomu ani neverila. Iba na gombik na riflach som uz musela nahodit gumicku lebo ma tlacili
@kochanka noo asi tak 😀 a uz si bola u dr? Ja este nie este tyzden neviem sa dockat
@bozkavatko chcela som ist az v pondelok ale tiez uz som nedockava a chystam sa teraz najneskor v piatok
@kochanka no mna tak objednala posledba mrcha 26.1. Tak snad uz bude vidiet vsetko tak ako ma 🙂 takze som dnes 5tt + 6
@bozkavatko no ja som dnes 6tt+5 tak som zvedava

Uz ste boli u dr? Ja idem 14.3. A nwm co tam uvidim 😀