Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@gitkaaa si poverciva ci koli comu az ked bude na svete lebo npr my sme si vyberali v predajni ale nemali tu farbu co smechceli a chodil nam potom 2 mesiace a to uz keby bolo babo na svete bud musela kupit iny ako som chcela alebo cakat hm. Ale lepsie je ho vyuzivat aj ked deti budemema teraz na zimu a to tak rychlo snimi von nepojdeme ja som sla s malou v juni takpo 10tich dnoch my sme mali zas iny extrem a to tie priserne hice a horucavy
Ja som tiež bola úplne schválená z tej obrovskej ponuky kočíkov a väčšinou si preštudujem a snažím sa v tom nejak vyznať, ale nejak sa mi do toho nechcelo a tiež zvyknem kupovať cez internet ale toto mi prišlo také, že si ho chcem predtým "chytiť" tak sme vybrali u nás v meste predajňu, taká stredná cenová trieda a veľmi milá pani poradila, pomohla zorientovať, tak tam potom pôjdeme kúpiť
@lenula57 ahoj..pohyby vraj mozu byt..dnes som bola na nt,skoro hodinu,co sa tak mimisek hadzal..citila som take jemne stuchanceky..aj teraz.Uz sme sa tu bavili,ci su to creva..🙂Ja uz mam 4te ehu,som chuda a pri plnom mechuri citim..a dnes sa mi to potvrdilo.Aj dr.ti povie,ze citlive zeny,stihle a viacrodicky citia.Moc som tomu neverila,ale posledne dni sa mi zdalo,ze nieco citim..ako ked puknes zuvackovu bublinu.🙂
@kubkovamama ja som neni zase chuda ale ked som sedela po praci v autobuse ako nic nove ze som sa skoro pocikala tak som cosi citi take jemne a cerva mi hrkocu inak toto bolo take zvlasne 🙂..
@kubkovamama ahoj takže ste ok? 🙂 to som rada.....ja mam uz treti den bublinky, alebo ako keby ma daco steglilo pravidelne v bruchu a hlavne ked mam plny mechur...ale neviem ked vsetci pisu ze prvorodicky ee
@bonboniera15 ahoj..uz si 14tt,uz asi by to mohlo byt.🙂Kazdy lekar asi povie inak..ale zena pozna.Sne o.k,vsetko v norme,len ma taak boli brucho ako tlacil tou sondou aby male pretocil..☹
A to ti co robil? Ja pojdem na ultrazvuk az v juny, sa zblaznim dovtedy :( a v maji len ma krv
@kubkovamama tak som rada ze ste ok 🙂 inak ja nic taketo som necitila az tak v tom 17tt som sa rano zobudila a mala ruku na bruchu a vtedyvsom to prvy krat zacitila a hned som volala manzela ci to citi aj on a aj on to uz citil take jemnunkecale uz to bolo rukou poznat a taketo tie bublinky ako sa to nazyva to nie ☹
@bonboniera15 ahoj..to som bola na tom NT a vyvojove vady.Meria sa obsah tekutiny na siji,hlavicka,ci su vyvinute organy..no skratka pomeria vsetko.Mimino by malo byt v klude pri tom.Neposielaju na to kazdu maminu..iba rizikove.
@kubkovamama coze? ja na to idem v piatok a nikto mi nepovedal, ze som rizikova
@pibza mna doporucila geneticka po potratoch..a muzovi museli opakovat gen.testy..tak hlavne za to.A po 35r sa tiez chodi.
@kubkovamama tak ja neviem .. moj je asi moc perfekcionista a chce to mat pod kontrolou lebo ani do jednej skupiny nezapadam
@kubkovamama my sme si platili tie velke utz v 12tt v 20tt a 30tt. Pozri femicare.sk a tam je aj pekne napisane ktory utz v ktorom tyzdni je na co a ja somani nerozmyslala ze by som na tieto sona nesla na tie specialne ale keby sa rozhodnem ze nejdem to platit tak moj gyno tiez musi urobit velky utz v 12tt a NT pomerat sam nie
@divozienka26 môžeš aj mňa pridať 🙂
Ako casto sa baby natierate?? Ja pouzivam kokosovy olej, natriem sa vecer po sprche...potom cez den alebo rano ma zacne svrbiet koza na bruchu, zase je sucha. Tak to musim natriet znova. Sprchac pouzivam Dove. Mam nieco zmenit alebo aj Vam sa to tak deje? 🙂
@rica1 u mojho neplatim za nic..iba fotky keby chcem..a NT by mal robit lekar co ma na to certifikat..tych je malo. @zuzuzuzka kokosak mam aj ja,ale vobec sa nevsakuje,pockam aj 15 min po sprche a aj tak mam vsetko mastne..:-/Skusila som z DM olej proti striam,potom nie som taka vysusena,ale svrbi ma cele telo aj tak.Parkrat som natrela Excipialom,to je na presusenu a atopicku pokozku,uz nesvrbi,ale hnusne mi to pachne,ble.No mazem sa aj rano aj vecer,prsa rano obyc.niveou a mozem sa hned obliect..ale tiez uz neviem co kupit,bud je moc mastne,smrdi,al.nepomaha.Sme moc narocne.🙂
@kubkovamama sak toto...tiez mam pocit, ze efekt ziadny....ja skusim ten olivovy olej. Ako pise @rica Pri prvom tehu mi pomohol, tak bude dobre aj pri druhom, kaslem na to, ze pachne. 🙂 ale vidim, ze ten kokosak je o nicom. Strasne mam suchu pokozku.
@kubkovamama jaj tak 🙂 my dnes malujeme, pomáhala som môjmu čosi, boli trochu aj brucho a idem ležať už som KO
@bonboniera15 trdlo,teraz pomahas s malovanim?Lez a hni.🙂

Ahojte dievcence je to mozne ze aby som citila uz pohyby?..som v rozpakoch