icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

zuzuzuzka
autor
15. mar 2016

@bozkavatko joj knizku nemam este ani ja, ale uz som to sefovi povedala, pretoze tiez robim veducu a bude treba za mna nahradu 🙂 a nechcela som mu to povedat neskor, keby sa nahodou nieco stalo a ja nebudem moct prist do prace. A si tam uplne sama na predajni? Mna by to zabilo takto robit teraz...tiez som unavena...pridem domov a len lezim a driemem 🙂

deniss111
15. mar 2016

@hell0303 u mna podobne baby,celý den len sedím...ked to ale oznamim už v práci,budem sa pýtať aspon na 10min.prechadzku,tiež ma križe bolia..

hell0303
15. mar 2016

@zuzuzuzka ja zase sa nemôžem pohnúť od PC max na WC... Keďže si to práca vyžaduje.... A k tomu v praci ešte nič nevedia...

bozkavatko
15. mar 2016

@zuzuzuzka som tu uplne sama 🙂 cely den 😀 a pracujem vlastne tak ze sa striedam s kolegynkou. Ona vsetko nevie o najneskor od 1.5. By som chcela byt pn tak som premyslala ze by sme sa dohodli tak ze by som robila 8h a vlastne baby by sa striedali a ja ich zaucovala. Trosku je problem v tom ze este nahaname vlastne byvanie a pn nam prejde trosku cez rozpocet co sa tyka priemeru na hypoteku ale prvorade je miminko 🙂 ty robis kolko h? A este nehovorim o voni susenych usi a pod ktore mam pod nosom 😀

moncicip
15. mar 2016

Ahojte baby 🙂 viem ze je to pre vas este skoro, ale tiez mam doma novebrovciatko ale z minuleho roku. Kedze viac deti neplanujeme postupne budeme predavat vecicky, nejake oblecenie, fusak a tak. Tak ak by ste mali o nieco zaujem kludne napiste.

rica1
15. mar 2016

ahojte 🙂 tak by som sa aj ja rada pridala, termín mi vychádza v polovici novembra. dnes som 5tt je ešte veľmi skoro, bude to naše druhé bábo ak a dúfam že to dotiahneme do štastného konca a prvé ma ešte len 9 mesiacov 😀

zuzuzuzka
autor
15. mar 2016

@moncicip myslim, ze to je este skoro nieco kupovat 🙂 skus nahodit do bazaru

zuzuzuzka
autor
15. mar 2016

@bozkavatko ale to musi byt zlate robit so zvieratkami 🙂 som to vzdy chcela, ale nikdy ma nevybrali 🙂) ja robim osem hodin denne 🙂 ale aj to mi uz zacina byt dost vela kvoli tej unave...ale tak musim vydrzat, co najviac v praci...peniaze stale treba 🙂
A keby si teraz povedala manazerovi? Ako by reagoval? Vychadzas s nim dobre? Mozno by Ti poslal aj pomocnu silu

bozkavatko
15. mar 2016

@zuzuzuzka je to pekna praca ale nikdy som si neuvedomila s akymi bacilami sa denne stretavam. S managerom vychadzam dobre on je okej len vyssi sef je taky zvlastny. Jedine ak by som managerovi dala podpisat ze som mu to znamila 😀 co nevie ci sa bude brat do uvahy ked to nema lekarsky podlozene 😀 ale asi to risknem a poviemu to a ked mi donese vxpoved to nepodpisem a hodim sa pn 😀

rica1
15. mar 2016

Dievčatá a od ktorého tt dávaju Vaši doktori tehuknižku?

bozkavatko
15. mar 2016

@rica1 ja dostanem presne prvy den stvrteho mesiaca

rica1
15. mar 2016

@bozkavatko takže až 12+ , npr ja som pri prvom tehu dostala už 8+ .. som zvedavá či to bude aj teraz tak, lebo aj u mojho doktora raz tak raz tak 😀

bozkavatko
15. mar 2016

@rica1 ved aj kamka je tak ako ja a uz ma knizku bere jej krv a o 2 tt na kontrolu ja nic

deniss111
15. mar 2016

ja dufam,že v piatok dostanem ,to budem 7tt+5

rica1
15. mar 2016

@bozkavatko no uvidíme ako to bude, mam pocit že som sa ešte nestihla spametat z prvého tehotenstva a teraz si to prejdem ešte raz 🙂 ale tak bolo to planovane 🙂

bozkavatko
15. mar 2016

@rica1 ako stare mas mimi? My sme s priatelom chceli a neslo to a tak ze sak este byvanie a mame cas a zrazu dve krasne ciarky 😍 takze hladame byt dom a vsetko nejak musime stihnut ale to dame 🙂

bozkavatko
15. mar 2016

@deniss111 noo tak daj vediet neviem podla coho to beru ale serie ma to 😀 ze jedna ma tak druha tak 😀 a pojdes na pn?

rica1
15. mar 2016

@bozkavatko ja 9mesacne 😀 dva roky trvalo to prve a toto druhe na prvy sup stale nechapem

deniss111
15. mar 2016

@bozkavatko ja isto nie,nema ma prečo dať na pn, nezvraciam, to že ma bolí chrbat pri sedeni,to nie je žiaľ na pnku :-/ ty to maš horšie v tej praci..

divozienka26
15. mar 2016

Ahojte aj ja sa k Vam pridavam? Sice s malou dusickou ale verim ze to vyjde. Je tu niektora co prekonala predtym MA? Mate dake lieky od dr?

rica1
15. mar 2016

@divozienka26 ja som brala utrogestan do 14tt, najskor som ho mala brat do 12tt ale v 8tt som krvacala tak potom doktor rozhodol ze az do 14tt no a utrogestan som brala preto kedže sa nam dlho nedarilo tak vlastne pre istotu, a teraz mi ho ide dat znova keď už som ho brala aj pri prvom tehu

hell0303
15. mar 2016

@rica1 ja dostanem knižku keď budem 11tt +3

divozienka26
15. mar 2016

@rica1 chcela som ist k dr. az v 7tt ale asi pojdem skor pre istotu... lebo uz 2x nam to nevyslo :(

kochanka
15. mar 2016

@divozienka26 drzim palceky aj my uz mame dva neuspechy za sebou a prvy krat som bola 7+1tt ale uz sa neviem dockat dalsej kontroly

rica1
15. mar 2016

@divozienka26
@kochanka ja prezijem min do 12tt v strachu, velmi sa bojím ze by sa niečo mohlo stat ale tak chcem verit.. aj sú nejaké príčiny že to nevyšlo predtým? či to sa asi nevie že

kochanka
15. mar 2016

@rica1 nevie sa prve odislo same po operacii lebo mali podozrenie na mmt ktore sa nepotvrdilo a druhe lezala som v nemocnici skoro od zaciatko lebo som spinila ale babo rasrlo len potom zrazu ze na jednom sone bolo srdco a na dalsej uz nie. Teraz zatial vsetko ok. Samozrejme tiez sa bojim ale hovorim si ze vsetko bude dobre tentoraz to jednoducho dame inu moznost si nepripustam

divozienka26
15. mar 2016

@rica1 mne doktor pivedal ze netusi co to mohlo byt 1x v 8 tt a druhy v 12tt cize ziadna geneticka vada to by sa prejavila do 7tt. takze ja sa budem bat 9mes...

divozienka26
15. mar 2016

@kochanka presne tak vyjde to, musi ;)

rica1
15. mar 2016

@kochanka tak jasne, všetko bude ok, mne sa tiež stalo v 8tt pri prvom, ze mi naraz prišlo zle ale velmi zle a to ja som nemavala ziadne nevolnosti ani som len necitila že som tehotná len ma trochu bolievala hlava no a raz poobede teda strašné stavy brucho ma tak pichalo že som šla do kolien a tak sme utekali na pohotovost žensku , a tam som sa mala pripravit na vysetrenie a to som si len stále pozerala slipku či nekrvacam lebo tlaky som mala ako pri kramoch, ale teda ešte nič nebolo, a na koze doktor pozrel a povedal že veď vy krvacate to bude potrat , ja som sa tam tak rozrevala, a spravil ešte sono ale srdiečko bilo tak ma hospitalizovali a 4dni som tam bola poto ma pustili a bolo všetko ok, dokonca som robila až do odchodu na matersku

rica1
16. mar 2016

Tak dnes som bola u na usg videl dutinku a kontrola o dva tyzdne