Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@zuzuzuzka som tu uplne sama 🙂 cely den 😀 a pracujem vlastne tak ze sa striedam s kolegynkou. Ona vsetko nevie o najneskor od 1.5. By som chcela byt pn tak som premyslala ze by sme sa dohodli tak ze by som robila 8h a vlastne baby by sa striedali a ja ich zaucovala. Trosku je problem v tom ze este nahaname vlastne byvanie a pn nam prejde trosku cez rozpocet co sa tyka priemeru na hypoteku ale prvorade je miminko 🙂 ty robis kolko h? A este nehovorim o voni susenych usi a pod ktore mam pod nosom 😀
Ahojte baby 🙂 viem ze je to pre vas este skoro, ale tiez mam doma novebrovciatko ale z minuleho roku. Kedze viac deti neplanujeme postupne budeme predavat vecicky, nejake oblecenie, fusak a tak. Tak ak by ste mali o nieco zaujem kludne napiste.
ahojte 🙂 tak by som sa aj ja rada pridala, termín mi vychádza v polovici novembra. dnes som 5tt je ešte veľmi skoro, bude to naše druhé bábo ak a dúfam že to dotiahneme do štastného konca a prvé ma ešte len 9 mesiacov 😀
@bozkavatko ale to musi byt zlate robit so zvieratkami 🙂 som to vzdy chcela, ale nikdy ma nevybrali 🙂) ja robim osem hodin denne 🙂 ale aj to mi uz zacina byt dost vela kvoli tej unave...ale tak musim vydrzat, co najviac v praci...peniaze stale treba 🙂
A keby si teraz povedala manazerovi? Ako by reagoval? Vychadzas s nim dobre? Mozno by Ti poslal aj pomocnu silu
@zuzuzuzka je to pekna praca ale nikdy som si neuvedomila s akymi bacilami sa denne stretavam. S managerom vychadzam dobre on je okej len vyssi sef je taky zvlastny. Jedine ak by som managerovi dala podpisat ze som mu to znamila 😀 co nevie ci sa bude brat do uvahy ked to nema lekarsky podlozene 😀 ale asi to risknem a poviemu to a ked mi donese vxpoved to nepodpisem a hodim sa pn 😀
Dievčatá a od ktorého tt dávaju Vaši doktori tehuknižku?
@rica1 ja dostanem presne prvy den stvrteho mesiaca
@bozkavatko takže až 12+ , npr ja som pri prvom tehu dostala už 8+ .. som zvedavá či to bude aj teraz tak, lebo aj u mojho doktora raz tak raz tak 😀
@rica1 ved aj kamka je tak ako ja a uz ma knizku bere jej krv a o 2 tt na kontrolu ja nic
ja dufam,že v piatok dostanem ,to budem 7tt+5
@bozkavatko no uvidíme ako to bude, mam pocit že som sa ešte nestihla spametat z prvého tehotenstva a teraz si to prejdem ešte raz 🙂 ale tak bolo to planovane 🙂
@rica1 ako stare mas mimi? My sme s priatelom chceli a neslo to a tak ze sak este byvanie a mame cas a zrazu dve krasne ciarky 😍 takze hladame byt dom a vsetko nejak musime stihnut ale to dame 🙂
@deniss111 noo tak daj vediet neviem podla coho to beru ale serie ma to 😀 ze jedna ma tak druha tak 😀 a pojdes na pn?
@bozkavatko ja 9mesacne 😀 dva roky trvalo to prve a toto druhe na prvy sup stale nechapem
@bozkavatko ja isto nie,nema ma prečo dať na pn, nezvraciam, to že ma bolí chrbat pri sedeni,to nie je žiaľ na pnku :-/ ty to maš horšie v tej praci..
Ahojte aj ja sa k Vam pridavam? Sice s malou dusickou ale verim ze to vyjde. Je tu niektora co prekonala predtym MA? Mate dake lieky od dr?
@divozienka26 ja som brala utrogestan do 14tt, najskor som ho mala brat do 12tt ale v 8tt som krvacala tak potom doktor rozhodol ze az do 14tt no a utrogestan som brala preto kedže sa nam dlho nedarilo tak vlastne pre istotu, a teraz mi ho ide dat znova keď už som ho brala aj pri prvom tehu
@rica1 chcela som ist k dr. az v 7tt ale asi pojdem skor pre istotu... lebo uz 2x nam to nevyslo :(
@divozienka26 drzim palceky aj my uz mame dva neuspechy za sebou a prvy krat som bola 7+1tt ale uz sa neviem dockat dalsej kontroly
@divozienka26
@kochanka ja prezijem min do 12tt v strachu, velmi sa bojím ze by sa niečo mohlo stat ale tak chcem verit.. aj sú nejaké príčiny že to nevyšlo predtým? či to sa asi nevie že
@rica1 nevie sa prve odislo same po operacii lebo mali podozrenie na mmt ktore sa nepotvrdilo a druhe lezala som v nemocnici skoro od zaciatko lebo som spinila ale babo rasrlo len potom zrazu ze na jednom sone bolo srdco a na dalsej uz nie. Teraz zatial vsetko ok. Samozrejme tiez sa bojim ale hovorim si ze vsetko bude dobre tentoraz to jednoducho dame inu moznost si nepripustam
@rica1 mne doktor pivedal ze netusi co to mohlo byt 1x v 8 tt a druhy v 12tt cize ziadna geneticka vada to by sa prejavila do 7tt. takze ja sa budem bat 9mes...
@kochanka presne tak vyjde to, musi ;)
@kochanka tak jasne, všetko bude ok, mne sa tiež stalo v 8tt pri prvom, ze mi naraz prišlo zle ale velmi zle a to ja som nemavala ziadne nevolnosti ani som len necitila že som tehotná len ma trochu bolievala hlava no a raz poobede teda strašné stavy brucho ma tak pichalo že som šla do kolien a tak sme utekali na pohotovost žensku , a tam som sa mala pripravit na vysetrenie a to som si len stále pozerala slipku či nekrvacam lebo tlaky som mala ako pri kramoch, ale teda ešte nič nebolo, a na koze doktor pozrel a povedal že veď vy krvacate to bude potrat , ja som sa tam tak rozrevala, a spravil ešte sono ale srdiečko bilo tak ma hospitalizovali a 4dni som tam bola poto ma pustili a bolo všetko ok, dokonca som robila až do odchodu na matersku
Tak dnes som bola u na usg videl dutinku a kontrola o dva tyzdne

@bozkavatko joj knizku nemam este ani ja, ale uz som to sefovi povedala, pretoze tiez robim veducu a bude treba za mna nahradu 🙂 a nechcela som mu to povedat neskor, keby sa nahodou nieco stalo a ja nebudem moct prist do prace. A si tam uplne sama na predajni? Mna by to zabilo takto robit teraz...tiez som unavena...pridem domov a len lezim a driemem 🙂