icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

bozkavatko
18. mar 2016

@zuzuzuzka juu nasla som ale tam mi nejde odpovedat na jednotlive prispevky . Ty si kde skor tu ci tam? 🙂 a dakujem za pomoc 😀

zuzuzuzka
autor
18. mar 2016

@bozkavatko ja aj aj :D sa nudim v praci dost...takze citam ako sa zienky maju a porovnavam 🙂

bozkavatko
18. mar 2016

@zuzuzuzka sak aj ja makam v obchdoe a nuda 😀 tak od rana citam 😀 ty si potom o 1 den menej ako ja ja som mala poslednu mrchu 26.1. Z akeho si okresu?

zuzuzuzka
autor
18. mar 2016

@bozkavatko hej hej sme tak narovnako skoro 🙂)) ja som okres Michalovce a Ty?

bozkavatko
18. mar 2016

@zuzuzuzka ja Trnava 😀 skoda 😀 a jak sa to pocita ? Som z toho zmetena 😀 ja som stredu zacala 8tt nie? Tak som 7+3?

zuzuzuzka
autor
18. mar 2016

@bozkavatko tiez to tak pocitam 🙂 ja som 7+2tt cize 8.tyzden som zacala 🙂))) a preco Ti ukazuje, ze 7tt?

bozkavatko
18. mar 2016

@zuzuzuzka no sak to prave neviem 😀 termin mam zaciatkom novembra 😀

nikol_marek
18. mar 2016

@zuzuzuzka a nemozes ma pridat do tej skupiny, dakujem

bozkavatko
18. mar 2016

@nikol_marek to nepojde podla mna lebo ty si vo svojom profile musis dat termin porodu

deniss111
18. mar 2016

@bozkavatko aj ja som mala poslednu 25.1. Dnes som bola u dr.a vsetko v poriadku ,srdiecko bije 🙂

kubkovamama
18. mar 2016

@divozienka26 ahoj..ja som po 2 MA.. Dufam,ze teraz vsetko dopadne dobre..Anopyrin,Duphaston,Fraxiparine,Buscopan..a vitaminy.

bozkavatko
18. mar 2016

@deniss111 ja spm bola na 6+5 a az o pet tt idem ☹

rica1
18. mar 2016

@zuzuzuzka no bola som neprijemna ale boli nahodou celkom v pohode myslim ten personal, ako nejako mi to tolerovali ..

bozkavatko
19. mar 2016

Ahojte babenky a aj ste zmenili napr kozmetiku nebudete sa farbit ale pouzivate to co bezne 🙂

rica1
19. mar 2016

@bozkavatko pouzivam to co bezne a pri.prvom som si aj vlasy farbila ale bezamoniakovo ale kamosky aj z amoniakom

andaus
20. mar 2016

Ahojte tak som včera zistila,ze som v tom.

divozienka26
22. mar 2016

@kubkovamama ja som na tom rovnako ☹ , zistili ti pricinu? V ktorom tt si mala?

zuzuzuzka
autor
24. mar 2016

@bozkavatko doky ma objednala na krv 14.4. to budem 11+1tt 🙂 tipujem, ze potom mi aj tehu knizku uz 🙂 vezme mi 5 ampuliek krvi.

Co sa prosim Vas vysetruje??

bozkavatko
24. mar 2016

@zuzuzuzka nooo mne povedal moc ze mam doniest a krv a to budem 13+0 nekonecno... 😢 ale verim ze vsetko bude oki 🙂

zuzuzuzka
autor
24. mar 2016

@bozkavatko ahaaa, ze az taak...joj a ja som myslela, ze Ta ukludnim :/

bozkavatko
24. mar 2016

@zuzuzuzka ja to asi aj tak nevydrzim a zmenim ho 😀 platite za ultrazvuk? Ja budem za kazdy platit 10 e a aj za zistenie pohlavia 😀 to ze za foto mi je jasne ale tak do konca tehu tam necham majland 😀 a este mam hrcku na prsniku a mame v rodine rakovinu a hovori mi na oreventivke ze za dva roky kontrola a ja ze prosim?? Ex doky mi robil kazdeho pol roka ultrazvuk a teraz jak sa prsia menia tak je to horsie a ked mi povi za dva roky alebo si zaplatim tak ho poslem do riti 😀 a dakujem ze si ma chxela ukludnit 🙂 ja dufam ze je vsetko ok len ma dost boli a picha posledne dva dni ale vcera ma nedvihal :@

jaruska18
24. mar 2016

@bozkavatko ahoj..aj mna tak od vcerajsku picha v podbrusku a boli ako keby mam dostat no tiez dufam ze je vsetko v poriadku. Ja som bola u dr ked som bola 4tt+1 potom 6tt+1 a teraz pojdem ked budem 9tt+5..krv mi uz zobral a robil aj cytologiu. Za ultrazvuk nebudem platit nic. Tvoj by najradsej za vsetko bral euraa 😆😆

zuzuzuzka
autor
24. mar 2016

@bozkavatko ked Ta boli, tak oddychuj, resp.lez. A neplatim za ultrazvuk nic. Takze ba Tvojom mieste uvazujem o zmene lekara uz len z toho dovodu.

bozkavatko
24. mar 2016

@zuzuzuzka noo sak uktrazvuk bude aj cez 10 krat a to je na postielku 😀 a pracujem dvanastku tak si asi nelahnem 😀 ale zajtra mam volno tak to vzdy spim 😀

bozkavatko
24. mar 2016

@jaruska18 nooo sak on asi ano 😀 a ani neni taky super 😀 teplosko je to 😀

jaruska18
24. mar 2016

@bozkavatko 😀😀 ja by som od neho odisla uz len kvoli tomu plateniu za vsetko..ktovie kolkokrat ti bude robit ultrazvuk, za co vsetko budes musiet este platit plus fotky drobca 🙂 viac unho nechas ako minies na vybavicku 😊

bozkavatko
24. mar 2016

@jaruska18 noncitala som na nete ze ultrazvuk je preplacany poistovnou len raz v kazdom trimestri

andaus
24. mar 2016

Mna doktor objednal o mesiac, nevydrzim to☹

bozkavatko
24. mar 2016

@andaus je to tazke kwd tu kazda pise jak ma kontroly kazde dva tt ze? 😀 aj ja som na nervy neboj

andaus
24. mar 2016

To mas pravdu,zda sa mi to tak daleko .jedine co mi potvrdilo tehotenstvo bol test a priznaky,len nemam istotu ci je to v poriadku,tak len dufam.