Termín pôrodu september 2014
Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀
Môžem aj ja poprosiť pridať do súkromnej? Termín máme na konci septembra 🙂
mozem aj ja poprosit o pridanie do skupiny ... termin mam 2. septembra 🙂
Chcete privítať svoje bábätko na tomto svete nerušeným kontaktom koža na kožu? Pohľadom do jeho očí? Srdečne vás pozývam na prednášku o bondingu, jeho význame a možnosti dosiahnutia v slovenskej pôrodnici. V Trnavskom materskom centre zároveň premietneme nádherný austrálsky film Podoby pôrodu http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...
Ahojte🙂 ja mam termin 15.09. mozte aj mna pridat 🙂 dakujem
@hakunamatata331988 to sme na tom uplne rovnako, aj ja mam termin 21.9. 😀
Nám to vychádza na 29.9 ,ale vraj to bude skôr 🙂
@mysiatko01 tak mne mama aj svokra tvrdia vraj to nevíjde, lebo dievčatká sa často prenášajú 🙂
ja mám termín 26.9 🙂 a už sa neviem dočkať 🙂
ahojte baby, ak ste niektora z ba, nemali by ste zaujem o nieco taketo? :
Zháňame dve sympatické tehuľky do vysielania Telerána 16.7., kde budeme maľovať na brušká...pošli nám svoju foto na info@martinastyle.sk
ahojte, ako zatial zvladate tehu v tomto mesiaci? už ste aj riesili nastup na matersku a tie papierovacky ohľadom toho?
@bambulka82 @ninaxx ahoj kocky, pridate si ma prosim do sukromky, termin mam koniec septembra, dakujem 🙂
Ahojte, mozem aj ja poprosit o pridanie do sukromky mame termin 29.9.14 🙂 dakujem
@hruveop nech sa paci,poslala som ti pozvanku.
Zenusky,uz som to tu viac krat pisala,pokial ma neooznacite v prispevku ze cchcete pridat do skupiny,mne nepride upozornenie ze niekto nieco po mne chce,teda nemam dovod sem chodit a pridavat vas do skupinky,lebo o vas neviem 🙂 😉 takze ktore chcete do skupinky,tak ked tu pisete az vas pridam,musite tam oznacit bud mna alebo kocku s nickom ,,hryzula" 😉 ozacujete tak ze date do prispevku @ninaxx alebo @hryzula 🙂
@ninaxx pridáš aj mna prosím do skupiny? Ďakujem 🙂
@ninaxx pridas aj mna do skupinky - TP je 19.9
@mysiatko01
@erinkamaminka pozvanky poslane 😉
my máme termín 19.9.14 :D
Ahojte, termín 7.9.2014, druhorodička 🙂
Ahoj, mozem poprosit o pridanie do skupiny? termin mam 27.9., moc dakujem🙂 @ninaxx
@tanusenka
@zora_pezinok poslala som vam pozvanky babule 🙂

Ninax mozem aj ja poprost pridat do skupinky ?