Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
@aalexis007 ano k tomu...ja mam aj ten druhy pikier,tak som tam bola,chceli len tu kopiu rodneho listu,a dali mi este niake tlaciv vypisat a to bolo vsetko....a ked pojdes prihlasit trvaly pobyt,zober si original rodny list,tak to vyzaduju...
@aalexis007 ano,,,automaticky sa ti na materskej prestavaju posielat do dochodkoveho poistenia ak si 2 -3 piliery,,,musis o to poziadat, aby ti posielali
@mirka285 ja som trvaly pobyt nenahlasovala,,asi to automaticky posielaju ked vypisuju rodny list,,lebo este len som prisla z porodky a hned mi prisiel postou sek na uhradu za komunalny odpad za malu,,,,,,,presne od datumu kedy sa narodila,,,chuda male,,,,a to kadila 4 dni do plienok, ktore sme odhadzovali v porodke 😀
A este jedna otázocka - ako sa staráte o intim.hygienu - používate nejaký konkrétny prípravok na umývanie? Mna museli aj nastrihnút a na to pouzívam repík a neviem ci je aj nieco lepsie.
@aalexis007 pokial nie si este dobre zrastena, repik je ok+ as zo spodu casto sprchuj- staci cista voda...
@mirka285 @adelaine - tak super, ste ma ukludnili, lebo fakt som sa tych rozmerov bala... I ked je fakt, ze ste si pri tom porode dost vytrpeli:( Podla mna uz tych 4,5 kg stoji za zvazenie ist na cisarsky. I ked oni to asi nevedia tak presne odhadnut, ked je este v brusku.
@maxara @zrzulka - inak presne, ani ja som sa neriadila tym, ze kedy bude mat maly/mala meniny, ani doteraz neviem, kedy je Michala/Michaely... Podla mna je dolezite, aby mal normalne meno, ved meniny su dost nepodstatna zalezitost, niektori to ani neoslavuju... Ja som mala v priebehu mesiaca aj narodky, aj meniny, aj Vianoce, a nikdy mi to nevadilo. A v podstate mm to ma tak isto🙂
@adelaine - to mas ale trapenie s tym krmenim:( Skus sledovat jeho sanky, ci skutocne taha...
@mirka285 k tomu cajiku som ti chcela este povedat... ja som sa na cajik pytala pediatricky, ci mu ho mozem davat v takychto teplach, chcela som ten od ukonceneho 1. tyzdna davat a doktorka ma sprdla, ze je to total blbost. Vraj tieto caje maju vysoky obsah glukozy co detom skodi a na zaklade tejto glukozy su potom este viac smadne.. Pokial je dieta kojene, vytiahne si od smadu predne mliecko a pokial je dieta na UM staci dbat na to, aby pilo pravidelne..
@miki060707 gratulujem k babatku! 😉
ahojte,
tak vidím, že ste si tu popridávali fotečky 😉 . Hneď na uvode ma uvítali tie naše malé júlovčatká 🙂, tak pekne píšte a držte sa s tým kojením a nech to tie deťúrnce v tomto teple dobre zvládajú 😒
@aalexis007 ja som zastopkana ako stara puncocha - prvy tyzden som si davala repik a teraz len casto sprchujem, vecer, ked si lahnem do postele, dam pod seba nepremokavu podlozku a vetram.. Ale ja uz som pomaly mesiac po porode, vonkajsie stichy povypadavali, ale vnutornych je este pozehnane. Sprchujem sa aj 5x za den..
@miki060707 veru vitaj doma.. 🙂 kukni do tabulky, ci su udaje spravne, ked mas dilemu.. vidim, ze Mirka ma hned natrela 😀 s tymi marhulami
@merikac pohladam.. vcera som sem davala link no ale kuknem sa len pockaj
@alllexa 29.9. 😉 je Miska/Misko.. ja mam tiez meniny a narodky v jeden mesiac, tak Ninka sa urcite neobesi, keby ich mala aj v jeden den.. vzdy lepsie ako Eva narodena na Vianoce 😀
babulky ked si odsajem mliecko nepokazi sa?? ako ho mam uskladnit??
@merikac http://sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_Slovensku
ROZSIRENY KALENDAR len trosku poskroluj
MAXI poslala som ti IP nedostala si???
neviem kam si mam prehodit fotku malej....som tesne za mirkou.....neni to dobre???
@miki060707 maly je strasne zlaty a je strasne na kikiho.....urcite ma radost 🙂
@cigaretka5 krasny datum ako som ta mohla prehliadnut ?xixi
neboj ak bude vsetko dobre tak zajtra ficite domov.... a to uz je o inom....
ako viete ze vam vypadli stichy??? ja som este nenasla odvahu sa tam pozriet jak to vyzera ale nic ma neboli tak snad je to oki....

@maxara prosim ta kde najdem, ten rozsireny kalendar s menami?