icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

sarai
13. okt 2010

@oacka ja to pocitam tiez tak skor na tyzdne, ale podla nich mi vychadza, ze ma nada 4 mesiace. ale podla datumu len 3 a pol. tak teraz neviem, co je spravne

adelaine
13. okt 2010

@janka256 zuby sa nekazia viac, to je mytus...
a s tymi vlasmi je to cudne, ja nekojim a padaju ...cim to je?

bambola
13. okt 2010

@lulu1983 som rada, ze kolko z nas sa kupe s dorbcami (aj ockovia) lebo ludia su rozni , ja len aby nas niekto neobvinil z pedofilie 😠 preto som to radsej nikde nehovorila 😀 ale keby sme mali doma maly bazen tak sa tam natrepeme aj vsetci traja 😀 no uz aby sme chodili na to plavanie 😉

lulu1983
13. okt 2010

@adelaine po troch mesiacoch po porode sa meni hladina hormonov opat, mozno kvoli tomu
@bambola: veru tak, keby sme mali velku vanu - rozumej maly bazen tak sa tam cvachtame vsetci traja ako taki blazni 🙂
akurat mam prisny zakaz fotit svojich muzov, ked sa spolu kupu.. pche 🙂

merikac
13. okt 2010

@janka256 nie je pravda,ze je to kojenim,,proste po tehotenstve padaju vzdy, ci kojis,ci nekojis,,zacinaju vzdy padat okol 3 mesiaca a nic tomu nezabrani a ani na to neni liek ci vodicka,samozrejme dake vitaminy len prospeju,,ale nepomozu zastavit padanie,,prestane to same,,,

tinaki1275
13. okt 2010

baby vcera som citala na stranke mamaaja chronologicky vyvoj dietata v 4.mesiaci a tam sa to kupanie s rodicom vo velkej vani vyslovene odporuca..😉tak sa nebojte ze vas niekto z niecoho obvini 😉mna to tiez uz napadlo a asi to zrealizujem..
inac mrknite tam ,napr.v chronologickom vyvoji 3.mesiac je kopa riekaniek a hier ktore mozete robit s detmi ..ja som si to vytlacila a ucila sa ich naspamat .. 😀 uz som si ich vobec nepamatala..

bambola
13. okt 2010

@lulu1983 ja som fotila ale tak citlivo 😉 ale aj tak su to len foto pre nas 😅

bambola
13. okt 2010

@tinaki1275 kde tam najdem ten chronologicky vyvoj? asi som slepa 🙄

lulu1983
13. okt 2010

@tinaki1275 skvely typ, vdaka
@bambola: ja som fotila ako diva, ved su to fotky len pre mna, oni dvaja ked nechcu, nech sa nedivaju 😉 ale nie, tiez som davala pozor, co fotim

merikac
13. okt 2010

@sarai to je presne tak ako s tehotenstvo, ze zena je tehotna10 lunearnych mesiacov-40 tyzdnov a 9 normalnych mesiacov,,to preto, lebo nie kadzy mesiac ma rovne 4 tyzdne,, 😉

bambola
13. okt 2010

@merikac dakujem 🙂 nejaka som babrava 😠

tinaki1275
13. okt 2010

@merikac predbehla si ma a nestiham citat ,tak sa osprvedlnujem..🙂)

tinaki1275
13. okt 2010

@merikac ja som uz ako ten HORMO..🙂

merikac
13. okt 2010

@tinaki1275 😀

merikac
13. okt 2010

@tinaki1275 mne tiez neskoro nadskocia nove spravy,,musim davat refres

merikac
13. okt 2010

@bambola ja to mam hodene medzi oblbune,,aby som nemusela hladat 😀

oacka
13. okt 2010

@noemarta aj ja som urobila fazuľkový prívarok a fašírku! ale ja jem len fašírku,mliečnym veciam sa vyhýbam.
sme po poradni, doki potvrdila,že vážne nejako slabšie priberáme, ale potom ju pomerala a malá vyrastla za 3 týždne 6cm. tak povedala,že to je super,že to preto menej išlo do váhy,lebo viac do výšky.

lenuss84
13. okt 2010

ahojte.dlho som tu nebola.my mame uz 4760gr a 56 cm.vcera sme absolvovali ockovanie.ani sme moc neplakali.ja som sa toho akosi strasne bala ale zvladli sme to-adrianka je statocna.tak sa majte pekne.

tinaki1275
13. okt 2010

@oacka mnam dala by som si ..🙂..a kolko ste vazili ?

bambola
13. okt 2010

@oacka mne malu nemeraju 😕 tak ja vlastne ani neviem kolko vyrastla od porodu 🙄

carrie84
13. okt 2010

@lela1809 - pokial viem, tak ano. Moze sa brat aj pocas kojenia 😉

lenuss84
13. okt 2010

babky,aj mne zacali strasne padat vlasy.uz som sa zacala aj obavat ci nieson mejako chora.ale ste ma ukludnili dnes.to tu rozoberate tak som rada ze v tom nie som sama.ja som dnes varila mrkvovu polievku.a udusila maso s tarhonou.mnam.

oacka
13. okt 2010

@tinaki1275 5930g, ja sa tých 6kíl asi nedožijem... 😠 ale povedala,že na pol roka by malo bábo zdvojnásobiť pôrodnú hmotnosť,takže je to oki.

oacka
13. okt 2010

musím sa priznať,že som ani nečakala,že budem 4 mesiace kojiť... keď si predstavím ten začiatok! a tie moje mäkké kozy... nechápem,kde je v nich to mlieko schované...

lela1809
13. okt 2010

@bambola mozem este otazocku ohladom kupania?? odkedy sa s drobcami kupete??? lebo tiez by sme sa radi uz zacali.. a som bola v tom ze az ked krpec sedi....

tinaki1275
13. okt 2010

@oacka to je pekna vaha!!co blbne doktorka.. a teraz nam uz budu priberat pomalsie...ale tych 6 kg budete mat uz za tyzden urcite..🙂

oacka
13. okt 2010

@tinaki1275 ja som jej doniesla ten svoj rozpis priberania po týždňoch a tam sú čísla +80g, +100g, +150g... tento týždeň +130g...to nie je veľa...ale ani veľmi málo, hlavne,že priberá.

oacka
13. okt 2010

baby,aj vaším deťom vypadávajú vlasy? nechcem byť nechutná,ale kristínka vyzerá ako po chemoterapii... 🙄 a tie čo je zostali má také dlhšie,lietajú jej okolo hlavy,alebo ich má prilepené na hlave, no otras...