icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

bubu84
25. máj 2011

@sissika
@andysok ozaj ja mam v lek. sprave oproti minulemu tyzdnu tiez nejaku zmenu, vsimla som si to uz ked som prisla vcera domou, minuly tyzden som mala uvedene z krcok spotrebovany CK pe prst PPHL vo VB. a vcera , ze krcok MS 2cm CK pre prst PPHL vo VB a ani neviem co to znamena? 😖

sissika
25. máj 2011

@bubu84 kolko vazi babatko? ja mam tiez nieco pisane, len neviem, co to je: BS 1 bod

andysok
25. máj 2011

@bubu84 tak toto je pre mna Španielska dedina vzdy sa preto pýtam ;)

bubu84
25. máj 2011

@sissika neviem kolko vazi, lekar mi nepovedal, vcera som sa akurat musela v nemocnici objednat na biometriu , to mi asi az tam povedia, kolko maly vazi a na to idem az buduci utorok

bubu84
25. máj 2011

@andysok ja sa tiez v tom vobec nevyznam, ale ked lekar povedal, ze je vsetko v poriadku a nenechali si ma tam uz, tak asi to tak ma byt.. 😉

cottoncandy
25. máj 2011

@kukujka to je super, že už tam nemusíš ísť...ja mám prísť ešte budúci týždeň, to budem v 37. týždni a potom vraj ešte aj v 39., ak budem stále 2v1...najradšej by som sa už na to vykašlala

bubu84
25. máj 2011

@cottoncandy ahoj, ako sa mate? 😉

cottoncandy
25. máj 2011

@bubu84 ahoj, pár dní som ťa tu nevidela...tak som premýšľala, či už náhodou nie si v pôrodnici🙂
My sme ok, dnes som bola u mojej lekárky na poslednej poradni, budúci týždeň už idem na Kramáre k pôrodníkovi, ktorého som si vybrala...ale z dnešnej poradne som dosť sklamaná, bola ako z rýchlika, sekundová, hneď na to ma dokina vypoklonkovala z ordinácie s tým, že všetko je ok a malá váži cca 2700 g.
Ešte mi ponúkla, že mi urobí monitor, ak chcem, ale vraj to poisťovňa neprepláca, tak si mám zaplatiť 10€, ja som odmietla s tým, že na Kramároch mi ho tak či tak čoskoro budú robiť každý týždeň až do pôrodu...ty už si bola na nejakom monitore?

bubu84
25. máj 2011

@cottoncandy nie, sme este doma, aj ked vcera som isla uz do nemocnice s pobalenou taskou preistotu.. 😉 ale nenechali si nas tam este.. ja som uz vcera bola druhy krat v nemocnici v Ruzinove a lekara nemam zazmluvneneho ziadneho, nepoznam ich tam vobec.. akurat vcera mi povedala sestricka, ze sa mam objednat na biometriu, ja som myslela ze ultrazvuk a vsetko sa robi priamo v ambulacii, ako som bola zvyknuta u mojho gynekologa ale to som sa musela normalne ze objednat, tak ze idem buduci utorok na tu biometriu nastastie to je ten isty den ako idem do poradne.. neviem co je to ten monitor, asi mi ho nerobili, teda neviem... 😒

ajjkas
25. máj 2011

ahojte a od ktoreho tt sa chodi do poradne kazdy tyzden? lebo ja som bola 2.ř a teraz idem az 6.6 a ako tu tak citam niektore uz chodite po týždnoch,tak neviem 😒

andysok
25. máj 2011

@bubu84 čo je to ta biometria?

monitas84
25. máj 2011

@ajjkas Ahoj, chodí sa od 37.t.t. 🙂 Ja idem ešte budúci utorok, to budem v 36.t.t a potom musím chodiť každý týždeň. Minule mi to hovorila sestrička u môjho gynekológa. Len som zvedavá, čo tam budeme robiť každý týždeň. Môj doktor sa moc dotrhať neide. 😠

bubu84
25. máj 2011

@ajjkas neviem ci to kazda nemocnica ma inak, ale v nemocnici v Bratislave -Ruzinov od 36tt kazdy tyzden, aspon tak chodim aj ja, ja som sice bola uz druhy krat, ale to preto, lebo ma lekar poslal o tyzden skor do nemocnice..

bubu84
25. máj 2011

@andysok asi nejaky ultrazuk podla vsetkeho, mam to tak uvedene v lekarskej sprave biometria plodu..

andysok
25. máj 2011

@bubu84 to asi nie je klasicky monitor teda CtG.....idem kuknut na Google ;)

andrea1977
25. máj 2011

@andysok je to ultrazvuk, pri ktorom sa robia merania hlavicky, steh.kosti atd.

bubu84
25. máj 2011

@andysok
@andrea1977 hej malo by to byt to meranie

andysok
25. máj 2011

@andrea1977
@bubu84 bože ´ja hlúpa ved dnes som na tom bola ale pre mna laika - prosté Sono" ;)

bubu84
25. máj 2011

@andysok podla toho vlaste lakar urci aj velkost babatka, nie? 🙂

bubu84
25. máj 2011

@andysok ty chodis do ktorej nemocnice?

andysok
25. máj 2011

@bubu84 Ružinov ;)

bubu84
25. máj 2011

@andysok hej? aj ja 😉 vcera som bola druhy krat a sestricka mi povedala, ze sa na tu biometriu musim objednat, ja som bola predtym zvyknuta, ze mi to automaticky lekar urobil vsetko v ambulancii, tu sa na to vsetko treba objednat.. tak som sa objednala na buduci utorok, skor sa nedalo..ty si bola tiez v Ruzinove na tom sone tam dolu ako kusok od gyn.ambulancii?

andysok
25. máj 2011

@bubu84 no poradnu mám v ambulancie.54 a Sono 59 na tu biometriu ma objednavala dr z poradne minuly štvrtok,´ja mavam poradnu v štvrtok u Dr petrovej

bubu84
25. máj 2011

@andysok ja chodim v utorok k MUDr.Karkalikovi a nikto ma nikde neobjednal, musela som sa sama,tak ze mna to caka buduci utorok, plati sa tam za to sono, ci nie? to je inak ultrazvuk ci nie? ci to je zase nieco ine? ja som to vsetko vzdy volala ultrazvuk 🙂 dlho si tam cakala dnes?

bubu84
25. máj 2011

@andysok ozaj a nevies prosim ta ako to je v Ruzinove s vybavenim epiduralu a otcom pri porode? to treba niekde nahlasit? vcera ma to nenapadlo sa spytat lekara.. 😉

kukujka
25. máj 2011

@ajjkas ja chodim kazdy tyzden do poradne od 36tyzdna,ale ja chodim stale k svojej gynekologicke a budem k nej chodit az do porodu

bubu84
25. máj 2011

@andysok ozaj a nevies prosim ta ako to je v Ruzinove s vybavenim epiduralu a otcom pri porode? to treba niekde nahlasit? vcera ma to nenapadlo sa spytat lekara.. 😉

kukujka
25. máj 2011

@cottoncandy ja som uz toho tam mala tiez dost uz som nervy chytala ked som tam mala ist

andysok
25. máj 2011

@bubu84 no ´ja to tiež volam len Sono, objednana som bola na pól 9 a vzali ma asi o 9 všetko zalezi od dr ako to ma zorganizovane neplatí sa za to? Čo sa týka epiduralka opýtam sa dr ´ja budem mat cisárak ale čo viem je na to v Ružinove určený jeden den u anesteziologa ktory ti po konzultacii da do knižky info že si poucena čo sa týka manžela pri pôrode to sa rieši v pôrodnomm pláne ten som ešte neriesila len viem že to stojí 16,60;)

bubu84
25. máj 2011

@andysok ok diiik 😉