icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

andrea1977
26. máj 2011

@kaara1980 ten predchadzajuci prispevok mal byt adresovany tebe 😀 sama sebe si pisem 😀

andysok
26. máj 2011

Ach ach po dnešnej poradni opäť ešte doma... Vraj steh dolu az budúci štvrtok a potom do nemocnice na pozorovanie ...ach deti deti Vám sa u maminky akosi páči ale ´ja uz teraz nespavam som zvedava na tie porodne váhy 😉  

andrea1977
26. máj 2011

@andysok aby si este neprenasala a neporodila dve 4 kg deti 😀

andysok
26. máj 2011

@andrea1977 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pomoooooooc nestraaAaas ;)

andrea1977
26. máj 2011

@andysok neboj nic 😉 ukonceny 38.t.t. a koncis 😉 tak to zvyknu pri dvojickach riesit 😉

andrea1977
26. máj 2011

kazdy den ma boli hlava, neznesitelne 😢 to z tych horucav ? je to neprijemne, potom som zla a podrazdena 😢

monitas84
26. máj 2011

@9lea Ahoj pridávam sa k Tebe, mám tie isté pocity. Cítim dokonca aj také nepríjemné pichanie, vyráža to až voooonnnn, tiež neviem či len malý na niečo tlačí alebo čo sa deje. Ja v nedeľu začínam len 36 t.t. Tak dúfam, že to nie je nič zlé a ešte pekne maličký vydrží aspoň do 38 t.t. 🙂

monitas84
26. máj 2011

Ahojte, čo sa týka toho EKG, mne bolo povedané, že sa to bude robiť dva krát počas tehotenstva, tak čakám kedy ma zase pošlú a môžem tam vysedieť ten dlhý rad, čo tam stále býva, policajti a neviem kto všetci tam majú prednosť, len tehotné musia čakať a čakať, tiež k zubárovi by som mala ísť ešte raz, no som zvedavá ako to dopadne, či to nezanedbá môj gynekológ, už to vyzerá tak, že ten môj ide strašne na peniaze a to sa mi prestáva páčiť. Hnevá ma, že ma naposledy pozrel len v 30 t.t. a odvtedy nič!!!! ☹ 😠 😒 Tak dúfam, že teraz budúci utorok čo budem v 36 t.t.. že ma pozre aspoň zo spodu. 😠

monitas84
26. máj 2011

@andrea1977 Ahoj to Ti verím, nie každému to robí dobre. Napríklad ja slnko milujem, dáva mi kopec energie, veľmi rada sa vonku motkám. Dnes som už od 3 hod rána hore, bola som cikať, malý sa nepohol tak som ho buzerovala nech sa aspoň pohne, no a potom som ho zobudila a už mi nedal pokoj, nevedela som spa, tak mi treba nemala som ho budiť, ale ked sa o neho tak bojím. Už pred 6 hod ráno som nachystala drahému raňajky do postele, potom som vyprala , nachystala bryndzové halušky pre drahého, upratala a nakrmila naše korelky a andulky a o chvilu sa chystám von na slniečko. Dnes mám veľa energie, som až moc aktívna. 🙂 😉

bubu84
26. máj 2011

@janka830 ahoj 🙂 dakujem... 😉 skusim si to vsetko v utorok vybavit, nechce sa mi teraz cestovat do BA..

bubu84
26. máj 2011

@nenullienka tak este treba nejak vydrzat, hlavne je, ze je vsetko v poriadku.. a za chvilocku to budes mat za sebou.. drzim palce.. 😉

bubu84
26. máj 2011

@kaara1980 ja som nebola este ani raz na EKG pritom mavam silne busenie srdca, dokonca som mala v minulosti s tym problemy a brala som aj lieky nato.. 😖

zufzufmeister
26. máj 2011

hmmm, asi nie je dobrý nápad pred pôrodom pozerať videá pôrodu na youtube 😅 😝

bubu84
26. máj 2011

@fleuerette zatial ma to este tak nechyta, ale cim sa to bude blizit, tak asi to budem tiez tak pocitovat.. 🙂

bubu84
26. máj 2011

@sissika diky.. 😉

bubu84
26. máj 2011

@lucia1181 drzim palce, nech vsetko dobre dopadne..nech je malicky v poriadku a zdravy.. inak tebe posunuli termin? ked uz teraz ides rodit? 🙂

bubu84
26. máj 2011

@kukujka hlavne je , ze je vsetko v poriadku, malickej je asi este dobre v brusku.. 😉

bubu84
26. máj 2011

@monitas84 ahoj, to vazne on ta nevysetruje? a to co ti robi?

bubu84
26. máj 2011

@andysok neboj, uz coskoro sa dockas, mozno este skor ako vo stvrtok buduceho tyzdna.. 😉

bubu84
26. máj 2011

@zufzufmeister asi nie.. 😕

janka830
26. máj 2011

@andrejecka AHoj, áno lekára si budem zazmluvňovať..už k nemu chodím aj na poradne a som veľmi spokojná...je to pre mňa všetko nové, tak chcem mať pri sebe niekoho koho som pred tým videla a komu dôverujem - ak sa to tak dá nazvať... 😉

9lea
26. máj 2011

@bubu84 Ahoj, tak nie si sama, kto nebol na EKG, a to tiež mávam pichanie pri srdci, ale tak možno ma ešte pošlu. Kdesi som čítala, že posielajú ešte v 38 tt. tak uvidíme.

9lea
26. máj 2011

@monitas84 Však je to nepríjemné, ja už mám až tak nepríjemný pocit, tak radšej už tak nechodím, lebo čo sa týka akčnosti, tak som niekedy až moc akčná, stále niečo vymýšľam a robím a to som si povedala pred dvoma týždňami v práci, že keď nastúpim na materskú, tak že si dám od všetkého už oddych, ale ja to asi nejak neviem oddychovať.

leni831
26. máj 2011

@zufzufmeister no vidis,mna si tymto naviedla si ho pozriet...jedine co je tam nechutne je ten nastrih,ale krv sama o sebe je pre mna strasiak.Co sa tyka toho videa zdalo sa mi ze to tej maminke ide akosi tazko,neviem ci to tak vyzera s pohladu dole ze to tak je ,lebo ja ked som rodila tak mi to pripadalo sup sup...no kazdopadne to neni take hrozne ani vidiet..a videla som tam to o com sme sa bavili s priatelom.A to ,ze ako spadne brusko ked sa narodi drobcek

ajjkas
26. máj 2011

bubu84 dakujem 😉
monitas84 no tak aspon pokecas s Dr.,alebo sestričkou 🙂
@kukujka aj ja mam vraj chodit az do termínu k mojej Dr. a po term. do nemocnice,len ako som tak citala tak kazda chodite po týždni,len ja nič. 😒

ajjkas
26. máj 2011

@zufzufmeister ja si tie videa radšej ani nepozerám,ved načo aj o nedlho to mám naživo 🙂

lucia963
26. máj 2011

dnes mame po poradni, zajtra znova na CTG, neviete mi povedať že čo to vlastne to CTG je? posunula mi termín takže už mame do termínu len 19 dní 🙂

sissika
26. máj 2011

@lucia963 monitoring bábätka, či máš kontrakcie a ako bije bábätku srdiečko ...

lucia1181
26. máj 2011

@bubu84 dakujeem,snad vsetko dobre dopadne 🙂.a ty sa tiez drz 🙂.ja mam oficialny termin 12.6.ale tym,ze budem mat cisarsky,tak vtedy sa rodi o 10 dni skor.moj lekar naplanuje vzdy sekciu na 38+0 a tak to dal aj mne,takze preto uz teraz porodim.vcera mi aj jazvu pozeral na maternici po predchadzajucich sekciach,mala som ju 2,8mm a hovoril,ze je velmi tenka,tak,ze nebudeme nic riskovat a v nedelu mam prist na prijem,uz mi dal aj prijimaci listok.ale som aj rada,ze to bude skor,lebo mi uz brusko pekne tvrdne stale a picha ma uz asi vsade 😀.zatial som kludna,este si poriadne neuvedomujem,ze uz o 4 dni budem rodit,ale ta panika pride v nedelu,ked nastupim do nemocky 🙂)

barca25
26. máj 2011

ahojte holky..no vypada to ze asi sa pridam k junavciatkam...mam este 5 dni ale uz nevim nevim..chceli sme majovciatko ale nejak sa malemu nechce von 😒 😉