Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Ach ach po dnešnej poradni opäť ešte doma... Vraj steh dolu az budúci štvrtok a potom do nemocnice na pozorovanie ...ach deti deti Vám sa u maminky akosi páči ale ´ja uz teraz nespavam som zvedava na tie porodne váhy 😉
@andysok aby si este neprenasala a neporodila dve 4 kg deti 😀
@andrea1977 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pomoooooooc nestraaAaas ;)
@andysok neboj nic 😉 ukonceny 38.t.t. a koncis 😉 tak to zvyknu pri dvojickach riesit 😉
kazdy den ma boli hlava, neznesitelne 😢 to z tych horucav ? je to neprijemne, potom som zla a podrazdena 😢
@9lea Ahoj pridávam sa k Tebe, mám tie isté pocity. Cítim dokonca aj také nepríjemné pichanie, vyráža to až voooonnnn, tiež neviem či len malý na niečo tlačí alebo čo sa deje. Ja v nedeľu začínam len 36 t.t. Tak dúfam, že to nie je nič zlé a ešte pekne maličký vydrží aspoň do 38 t.t. 🙂
Ahojte, čo sa týka toho EKG, mne bolo povedané, že sa to bude robiť dva krát počas tehotenstva, tak čakám kedy ma zase pošlú a môžem tam vysedieť ten dlhý rad, čo tam stále býva, policajti a neviem kto všetci tam majú prednosť, len tehotné musia čakať a čakať, tiež k zubárovi by som mala ísť ešte raz, no som zvedavá ako to dopadne, či to nezanedbá môj gynekológ, už to vyzerá tak, že ten môj ide strašne na peniaze a to sa mi prestáva páčiť. Hnevá ma, že ma naposledy pozrel len v 30 t.t. a odvtedy nič!!!! ☹ 😠 😒 Tak dúfam, že teraz budúci utorok čo budem v 36 t.t.. že ma pozre aspoň zo spodu. 😠
@andrea1977 Ahoj to Ti verím, nie každému to robí dobre. Napríklad ja slnko milujem, dáva mi kopec energie, veľmi rada sa vonku motkám. Dnes som už od 3 hod rána hore, bola som cikať, malý sa nepohol tak som ho buzerovala nech sa aspoň pohne, no a potom som ho zobudila a už mi nedal pokoj, nevedela som spa, tak mi treba nemala som ho budiť, ale ked sa o neho tak bojím. Už pred 6 hod ráno som nachystala drahému raňajky do postele, potom som vyprala , nachystala bryndzové halušky pre drahého, upratala a nakrmila naše korelky a andulky a o chvilu sa chystám von na slniečko. Dnes mám veľa energie, som až moc aktívna. 🙂 😉
@nenullienka tak este treba nejak vydrzat, hlavne je, ze je vsetko v poriadku.. a za chvilocku to budes mat za sebou.. drzim palce.. 😉
hmmm, asi nie je dobrý nápad pred pôrodom pozerať videá pôrodu na youtube 😅 😝
@fleuerette zatial ma to este tak nechyta, ale cim sa to bude blizit, tak asi to budem tiez tak pocitovat.. 🙂
@zufzufmeister asi nie.. 😕
@andrejecka AHoj, áno lekára si budem zazmluvňovať..už k nemu chodím aj na poradne a som veľmi spokojná...je to pre mňa všetko nové, tak chcem mať pri sebe niekoho koho som pred tým videla a komu dôverujem - ak sa to tak dá nazvať... 😉
@monitas84 Však je to nepríjemné, ja už mám až tak nepríjemný pocit, tak radšej už tak nechodím, lebo čo sa týka akčnosti, tak som niekedy až moc akčná, stále niečo vymýšľam a robím a to som si povedala pred dvoma týždňami v práci, že keď nastúpim na materskú, tak že si dám od všetkého už oddych, ale ja to asi nejak neviem oddychovať.
@zufzufmeister no vidis,mna si tymto naviedla si ho pozriet...jedine co je tam nechutne je ten nastrih,ale krv sama o sebe je pre mna strasiak.Co sa tyka toho videa zdalo sa mi ze to tej maminke ide akosi tazko,neviem ci to tak vyzera s pohladu dole ze to tak je ,lebo ja ked som rodila tak mi to pripadalo sup sup...no kazdopadne to neni take hrozne ani vidiet..a videla som tam to o com sme sa bavili s priatelom.A to ,ze ako spadne brusko ked sa narodi drobcek
@zufzufmeister ja si tie videa radšej ani nepozerám,ved načo aj o nedlho to mám naživo 🙂
dnes mame po poradni, zajtra znova na CTG, neviete mi povedať že čo to vlastne to CTG je? posunula mi termín takže už mame do termínu len 19 dní 🙂
@bubu84 dakujeem,snad vsetko dobre dopadne 🙂.a ty sa tiez drz 🙂.ja mam oficialny termin 12.6.ale tym,ze budem mat cisarsky,tak vtedy sa rodi o 10 dni skor.moj lekar naplanuje vzdy sekciu na 38+0 a tak to dal aj mne,takze preto uz teraz porodim.vcera mi aj jazvu pozeral na maternici po predchadzajucich sekciach,mala som ju 2,8mm a hovoril,ze je velmi tenka,tak,ze nebudeme nic riskovat a v nedelu mam prist na prijem,uz mi dal aj prijimaci listok.ale som aj rada,ze to bude skor,lebo mi uz brusko pekne tvrdne stale a picha ma uz asi vsade 😀.zatial som kludna,este si poriadne neuvedomujem,ze uz o 4 dni budem rodit,ale ta panika pride v nedelu,ked nastupim do nemocky 🙂)
ahojte holky..no vypada to ze asi sa pridam k junavciatkam...mam este 5 dni ale uz nevim nevim..chceli sme majovciatko ale nejak sa malemu nechce von 😒 😉

@kaara1980 ten predchadzajuci prispevok mal byt adresovany tebe 😀 sama sebe si pisem 😀