Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@kaara1980 no ja už fakt neviem ako to vlastne rátajú, mne dr. vypočítal termín podľa menštruácie ale potom na sone mi ho posunul na 23.6.čo už je u mňa koniec 42 týždňa, pomaly začínam mať strach aby sa tomu bábätku niečo nestalo, keď bude tak dlho v brušku...ale bolesti som fakt mala väčšie pred dvomi týždňami, teraz tu pobehujem ako taká laňa a nič zvláštne sa nedeje...
@kaara1980 tomu môjmu odporučil kamarát , že má určite ísť lebo to je nezabudnuteľný zážitok...jeho žienka rodila celých 16 hodín a takmer mu pri tom zlomila ruku 😀 , oni majú fakt brutálne fotky od pôrodu, on musí mať asi poriadny žalúdok lebo on dtál dolu a ešte si to aj celé dokumentoval, takže to bolo naozaj dosť drsné...ja si myslím, že môj by to takto neprežil ale on sa tvári ako hrdina ale myslím si že by mohol dopadnúť ako jeho kolega v riadkoch vyššie 😀
@mirkafrost lekár by už nemal posúvať dátum pôrodu dáko v tak vysokej gravidite,lebo vlastne najpresnejšie merania sú tak na začiatku druhého trimestra.Ja mám istotu dátumu,lebo viem presne aj kedy sme počali,ale keďže môj cyklus nikdy nebo 28dňový,ale 30,tak sa to môže kúsok posunúť
@mirkafrost zas také by som tomu môjmu ozaj nedovolila.Predsa len je to najintímnejšie čo môže byť
@mirkafrost jaaaj skoda,ze som si neprecitala skor uz sme boli vonku havko by mi nevadil ak sa este tvojmu malemu nebude chciet pytat na svet tak by sme sa mohli dohodnut na zajtra ak by si chcela.nevymnenime si telefonne cisla?
@kukujka jasné že si môžeme, len zajra by som chcela ísť k rodičom, takže sa môžeme prezvoniť, že čo a ako. Ale ináč veľmi rada...0915 284 483 je moje, budem sa sa tešiť.
@kaara1980 no keďže ja fakt neviem kedy sme ho počali, tak neviem ani poriadne dátum. Ale čo už ... ja už počkám a veď to zase už nemôže trvať nejako super dlho alebo áno?
@mirkafrost napisem ti sms aby si mala moje cislo,som velmi rada,ze som ta tu nasla lebo ozaj nepoznam nikoho kto ide mat,alebo ma babo ,bude nam pri prechadzkach veselsie
baby doslo vam uz vsetkym rozhodnutie o materskej???ja som mala nastup na matersku 1.5.2011 a stale mi nic nedoslo z uradu...
@mirkafrost nepijes nahodou caj s malinika?my s neho zostalo a uz ho nevyuzijem ak chces tak ti ho dam
@kukujka no už sa teším, hneď idem prosiť mojho chlapčeka aby už vyliezol z toho bruška von, možno to zaberie... 🙂
ahojte, kocky, tak aj ja som stale kinderko a spln zaucinkoval uplne inak 😠 , mala osm take krce a bolesti brucha, ze dovi-dopo, nejako som citila, ze to asi nie su kontrakcie a ani neboli 😀 , zjedla som nieco zle a tak ma rozbolel zaludok, ze som sa normalne potila od bolesti a brucho ma bolelo skoro celu noc. mm bol v pohotovosti, ja radsej tiez, vsetko zle na nieco dobre - uz som komplet zbalena a prichystana do nemocky.. dnes osm upplne fyzicky mrtva, doteraz som spala, aj by som este, ale musim na hematku a na poradnu, dnes tusim nebudem riesit porod, budem tisko lezat a budem rada, ze som 😅
inak, vcera bola sranda, navrhla som mm sex, on bol z toho taky nadseny, ze mi nechcel ani dovolit dvihnut mobil, ze nech sa nezdrzujem, ze musime ist zmakcovat cipok 😀 😀 .. som si pripadala krasna a stihla.. zlaty bol a samozrejme mi zdoraznil, ze kedykolvek budem potrebovat jeho pomoc, je k dispozicii 😀 😀 😀
@kukujka Pijem ten čaj ale len ho pekne pi ďalej on je veľmi dobrý aj teraz pre návrat maternice do pôvodného stavu. Stačí jedna šálka denne.Ja už teraz pijem 3 šálky denne a som veľmi zvedavá aký to bude mať na mňa efekt. Myslíš si, že tebe pomohol pri pôrode?
@vavrenka no vidíš aký zlatý manžel, ten môj sa netváril veľmi chtivo a potom veľký pôžitok som z toho nemala ani ja ale čo už nevydržím, že?
@mirkafrost neviem povedat,ci mi pomohol som rozdriapana este aj na konecniku tak asi nie som zvedava dokedy bude to sitie tak boliet.ale co urcite mozem potvrdiet tak mi na mliecko pomohola vinea a caj pre kojace matky som tri dni po porode nemala vobec mlieko na stvrty som to zacala pit a v ten den hned nabehlo
@kukujka no to si ma veľmi nepotešila, ja to tu pijem na hektolitre 😀 a dúfam v zázrak. Toho zaštopkania sa aj ja veľmi bojím, ale ako by povedala moja známa, že už to musím dochodiť či chcem alebo nie...
@mirkafrost mne sa to tam na jednom mieste aj zapalilo,ale nezhorsuje sa to 4dni je to rovnake tak dufam,ze sa to ani nezhorsi a nebudem s tym musiet ist.ja som toho caju tiez veeeeela pila ,ale asi to ucinkuje na kazdy organizmus individualne jednym zaberie inym zas nie
inak ja už sa fakt teším, už mám toho čím ďalej tým viac dosť... nevládzem ani chodiť, obdivujem tie, ktoré majú doma druhé dieťa a musia sa mu venovať, ja nestíham nič... A už nech je po, celé tehotenstvo ma štve 🙂 Ja som ozaj obchytila len samé negatíva tehotenstva, vlasy padajú, pleť nič moc, nechty tiež horšie, strie také, že dovidenia, ešte aj na kolene, to som si myslela, že sa nedá, pribratá 20 kilo, celulitída 🙂)) No fakt, ja som ani jedno pozitívum nezaznamenala, zato všetky negatíva 🙂 až na jedno, ešte mi mama povedala, že mi mohli zuby vypadať a pokaziť sa, tak to sa mi vyhlo, aj keď dnes sa mi tuším kýva jeden :D Ak ja budem v tej skupine, že dojčením nechudnem, ale naopak, tak to mám fakt kompletku :DDDD júúúúj, už ma to nebavíííí...
@zufzufmeister som na tom uplne presne ako ty...je to katastrofa....a este ani zarucene vyvolavace nepomahaju...uz chcem aby bolo po vsetkom no mojmu telu to aj tak nepomoze...
@fixi3 ja dúfam, že aspoň trochu sa dám dokopy po pôrode, lebo sa cítim maximálne hrôzostrašne teraz 🙂 a to nepreháňam...
@zufzufmeister ja sa bojim ze nam doma zrkadlo uz praskne...tak dufam ze aj ja sa dam dokopy lebo pribrat 22 kil neni sranda...len co s tymi striami,tie ma mrzia najviac...uz nikdy si nebudem môct dat dvojdielne plavky...
@fixi3 Veď to aj mňa sere... neviem čo by na to mohlo pomôcť, už som pozerala hocičo, ale nič moc som teda nenašla... ako fakt brutalita a to dlho dlho nič a zrazu drb, komplet celé brucho, aj kríže dokonca, aj nohy... proste neskutočné...
@zufzufmeister ja taktiez znicoho nic najprv spodok bruska a potom cele je to hroza a potom pozeram ze uz aj vrch stehna ked som to videla tak som sa rozplakala ale decko lebo som s toho na nervy...prijmem hociaku dobru radu co s tymi striami aj ja som uz pozerala vsetko mozne no neviem co na to....
@fixi3 neboj slniecko potom tie strie opali a nebudu az tak svietit vyblednu nam,ja som mala pred dvomi rokmi hrozne strie na prsiach lebo ako som vysadila antikoncepciu tak som pribrala ako prasa potom som sa sem tam opalovala hore bez a vybledli nezmizli uplne ale vidiet ich minimalne
Ahojte baby. Skúšali ste voľaktorá ricínový koktejl ? Myslíte, že to môže pomôcť ?
@mirkafrost ja pijem aj čaj a aj tie ľanové semená-dnes mi drahý kúpil už druhý balíček-a tajne dúfam v zázrak.Len nejak nič.V podstate sa opakuje to samé,čo v predchádzajúcom tehu ☹
@zufzufmeister jaj,kukám že si tiež na tom ako ja...inak jediné pozitívum je,že mne pre zmenu prestali vypadávať vlasy-tie mi totiž húfne vypadali ako som kojila.Zato ksicht mám strašný,ja som v živote nemala také vyrážky.a permanentne sa mi robí jeden ,trpák, rovno na nose.A to taký ako šošovica veľký a stále dookola sa mi robí.Nehovoriac o tom,že okolo úst mám nejaký výsyp či čo.No hrôza 😠 .Dnes som sa ,trubka, kukla do zrkadla a ja už nemám zadok,ale celulitídový vagon 😢 .Ja ak zhodím aspoň na 70kg,tak si budem môcť gratulovať

u mňa je to tak 50:50 aj chcem aby tam bol ale viem si predstaviť, že ho budem sledovať ako to prežíva a dávať pozor či mu nie je zle a tak 😅 alebo vtedy na to nebude ani pomyslenie? no musím ísť niečo porobiť potom dočítam 😉