Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@nela00 v tehu knizke je pri kazdom tyzdni napisana tolerancia - primi (prvorodicky) a multi (viacrodicky), pri 39 tt uz nie su ziadne udaje, posielam ti link: http://www.edusan.sk/mam_problem/texty.php?id=3.... ty mas ake CS?
@lucia1981 ja som to tiež robila 🙂 dokonca som hovorila aj s jedným človekom, čo robí s elektromagnet. energiou a vtedy mi povedal, že niekto z rodiny nám škodí - možno neúmyselne, lebo vraj niekedy naozaj stačí, že niekto povie aj nevinnú poznámku... že závidí v dobrom a môže sa to zvrtnúť.
@ivusik33 a poraď akú diétu? 🙂
@zufzufmeister mne najviac vyhovovala 90dňová. Po nej som schudla 15 kg úplne bezbolestne 🙂) Našla som ju na internete na str. www.mimibazar, pod sekciou recepty, je tam tiež takýto pokec, baby sa navzájom podržali, poradili recepty, bola to aj zábava 🙂
@zufzufmeister z touto 90 dňovou dietou to funguje, moje dve známe tak schudli po 15 kíl, ale chce to aj troška vydrž, najhoršie sú tie ovocné dní, ale dietá zaberá, len si treba dať pozor aj po nej, aby nenastal jojo efekt, ale to je asi pri každej diete tak, ja ju nasadím asi tiež, však tych 18 kíl musím nejak zhodiť, inak budem musieť meniť môj šatník, lebo všetky rifle, čo som nosila sa mi zdajú, že nosila nejaká modelka a nie ja, nenavlečiem ani na stehna, len sa zaseknú pri kolenách a trička, bluzky, tak to akože sa nepozerám, lebo by mi bolo veľmi ľúto, ale to bude všetko o.k, my sa dáme dokopy, len nech sú naše zlatíčka zdravučke.
@ivusik33 hmm, ale to by možno mohlo fungovať aj počas kojenia, či nie?
lei no tuším to aj povedal, a že je to ok. vtedy som bola 38tt.som zvedavá čo bude v utorok 😕
@monitas84 ahoj,tak ja sa cítim celkom v pohode,nemám žiadne opuchy ani nič,ešte stále mám navyše len 6 kg 😖 tak neviem či sa mám tešit,zdá sa mi to málo. to,že sa nič nedeje ma ani netrápi,už som si ozaj povedala,že tomu nechám volný priebeh,lebo,to čakanie,či to bude skor ma už prestalo bavit 🙂
Ale včera sme sa s jednou známou zhodli,že vtedy ked sa najmenej cítiš,že by si mala íst rodit,tak vtedy to príde,ona to mala pri dvoch a ja tiež pred mojim porodom,to som večer plánovala,že pojdeme na nákupy,ale ráno som miesto nakupovania rodila 😀
Dobré ráno,pozerám,že dnes som tu asi prvá,ale mne sa v poslednej dobe nejak nechce spat,to bude tým tehotenstvom,potom ked si budem chciet pospat,tak už nebudem moct 🙂 Dnes nás čaká asi další pekný den,uvidíme ktorá pojde rodit 😉
som sa predchvilou postavila na vahu mam este o kilo menej ako pred otehotnenim to moje dieta mi dava zabrat
ahojte! všetkým pekné ráno a samozrejme aj celý deň! ja som dnes vstala ako keby som ani tehotná nebola nebyť toho bruška... 🙂 žiadne bolesti, opuchnuté nohy z večera sú preč a mám energie na rozdávanie tak neviem čo je to somnou, ale na pôrod to ozaj nevyzerá... 😉
Dobré ránko, aj ja som už hore od 6 hod, nejako neviem už dobre spať, predtým som si pospala aj do 10 hod a teraz už skoro ráno kuvikám. 🙂 Možno je to aj tými našimi korelami a andulkami, robia ráno riadny randál! 😀
Prosím Vás neviete, či korely a andulky škodia bábätku, keby boli s malým v jednej izbe? Dnes si musím tiež niečo vymyslieť, aby som sa nenudila, ešte je skoro a do večera ďaleko kým príde drahý domov. ☹

@ivusik33 ja na tieto veci verím tiež a už som aj malému objednala červený náramok na rúčku, lebo tu na dedine tiež každý očumuje a aj Luky býval potom zlý, stále plakal a nám vtedy poradili pretrieť ho ocikanou plienkou a to nám vždy pomohlo 😉