Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Ahojte, tak ze stale doma, ale idem teraz volat do nemocnice, ci nemam nahodou prist, stale mam ten silny hlien, uz sa mi to nezda normalne a je toho strasne vela.. 😒 Inak v pohode, trosku sem tam bolesti,ale nie pravidelne.. a u nas je uplne super teraz, dost sa po nocnej burke ochladilo, tak ze bol by uplne super cas na porod... 😀
...inak mne sa malý narodil dva týždne pred termínom a vraj by to malo platiť aj pri druhom, no u mňa teda asi nie a to som sa tešila, že tiež bude skôr... 😖
čítala som to, že keď stláčali brucho 😕
Čo budete dnes dobré variť baby? Ja budem chystať len vyprážanú tekvičku a asi aj kareláb. 🙂 Mäso mi nechutí. 😒 Radšej si dám dobrú zeleninku zo záhrady. 🙂 Mňam. 😀
Ahojte, malý sa narodil 12.06.2011 o 20:20 hod, mal 3300 g a 53 cm. Už sme doma z nemocnice, teraz váži 3130 g. Taký sme z neho šťastný ... 🙂
@kukujka ahoj a ako sa stravuješ? ja mám z toho dilemu, čo vlastne pri kojení je vhodné jesť a nie je.... a každý mi niečo iné vraví? čo sa ti osvedčilo?
@monitas84 No trápi,ale to je velmi zložité,vždy si poviem,že aspon koli detom by som mala byt v pohode,ale už nevládzem 😒 ☹ Ale nechcem nikoho otrávit mojou náladou tak sa to snažím maskovat,neviem ako dlho ešte vydržím,preto by som bola rada,keby ešte malé počkalo,aspon do termínu,no uvidíme
@zufzufmeister ak možem tak sa zapojím,ohladom toho kojenia,,,čítala som ako niekomu radia jest 3dnove rozky a tak,ale podla mna okrem strukovín,pri kojení sa može papat čokolvek a bábetko si zvykne aj keby bolo niekedy mliečko hustejšie,ale viem,že citrusové džúsy mojej malej nerobili dobre a potom mi to aj dr.potvrdila 😉

@kaara1980 a čo ty tu ešte robíš??? akcia vyvolávačka nepomohla??? 😀 už sa musíš zmierit s tým,že pred termínom to nebude,tak ako som sa s tým zmierila ja 🙂 🙂