Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@koc1nka fúha,tiež si to mala veselé.Mne dotiekla voda,napojili ma na ctg a nič sa nedialo,kontrakcie mi ustali,neotvárala som sa.Tak mi dali na krčok tabletku na otváranie a nič,tak mi dali o 4 hodiny ďalšiu a to som dostala len bolesti a otváranie to nerozbehlo.Tak mi po ďalších 6 hodinách dali infúziu a potom už bol malý do 2 hodín von.Celé to trvalo 20 hodín.Dr povedal,že teraz to bude rýchlejšie,tak dúfam 😉
čaute ženy 😉
čo vám poviem, bruško sa zdá klesnuté aj podľa sestričky u gyndoša, ale stále máme zatvorené. ozvy, prietoky sú v poriadku. no ak do termínu neporodím mám ísť k dr. a potom ma asi pošle na príjem 😒 a cítim sa docela fajn čudnô 😀
@kaara1980 ten hamilton sa robí ak je krčok min. na 1cm otvorený, a prečo ti dr. vlasnte nepovedal, že ti to robí?
no pozerám, že vám skoro všetkým už odchádza zátka. u mňa nič 😒
toto som nasla o tom hamiltonovom hmate ----- Je to vstup do delohy, ktorý v poslednom štádiu tehotenstva dozrieva a dilatuje {otvára sa. Doktor alebo pôrodna asistentka vsunie 2 prsty do pošvy a snaží se nahmatat čípok lat. cervix.
Cielom tohoto úkonu je oddelenie membrán a naštartovanie procesu, pri ktorom telo vylučuje hormóny k vyvolaniu kontrakcií pre následný pôrod.
@lucia1981 no deti vraj majú záblesky aj z minulých životov.mňj brat bol presvedčený,že so susedom bojoval na tankoch a aj mu hovoril že kde a nechápal,že sused si to vôbec nepamätá. 😀
@koc1nka 😀 však práve...bezbolestné to asi nebude,hlavne nech je to rýchle.Ja som si kôli prvému pôrodu kúpila aj ten dianatal gel.Tak som zvedavá,či to aj pôjde hladšie
...no baby ešte síce nerodím ale aspoň nejaká pozitívna správa na dnes, práve mi volali zo školy, že mi schválili predĺženie skúškového obdobie tak som rada, lebo som kvôli tomu, čo sa stalo nebola schopná ukončiť letný semester.... takže v septembri ma čakajú ešte dve skúšky... 😉
hmmm,pozeram ,ze ziadne nove babatka na svete niesu 😎

@kaara1980 no to bude mat určite radost,moja malá sa strašne tešila a teraz sa stále po nej vešia a pozerá dnu,či tam náhodou nieje bábo. 🙂