icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

janka830
21. jún 2011

@kaara1980 😀 bodaj by som už bola po 😅 ale nie ja tu ešte chvílku potrčím, ale pevne verím že nebudem za tebou až tak veľmi zaostávať 😉 do večera ešte času dosť, určite sa ti to ešte rozbehne a nebudú musieť vyvolávať a aj keby tak aspoň budeš môcť maličkú mať čo najskorej pri sebe 🙂 budem na teba myslieť 🙂

9lea
21. jún 2011

@lucia1981 ja keď sedím, tak všetko o.k., len keď chodím, tak poriadne nemôžem, pichá ma odspodu a tečie zo mňa ten výtok, ale ja idem ešte niečo robiť, upratať izbu, požehliť, lebo inak to asi opäť zastavím.

kaara1980
21. jún 2011

@janka830 ja som dnes googlila o tom hmate a teraz fakt neviem,či mi to včera nerobil doktor,lebo som pri vyšetrení skoro dušu vypľula a dosť dlho sa vo mne hrabal ☹
https://www.starostlivostodieta.sk/clanok-prena...

ajjkas
21. jún 2011

@9lea to z teba tečie ten hnedý výtok,alebo normálny svetlý?

janka830
21. jún 2011

@lucia1981 tvoj synček sa musí veľmi tešiť na bračeka 😉 pametám si keď nám naši oznámili že budeme mať súrodenca tiež sme to veľmi silno prežívali ... 😅 aspoň máš čo robiť keď niečo vyparatí, ja tu len tak sedím hojdám sa na fitlopte, čítam koníka, pozerám fotky a v dobrom závidím tým ktorý už porodili a majú svoje deťurence už pri sebe 🙂 inak dneska mi prišla ten červený ochranný náramok 🙂 tak som sa vytešovala 🙂 že proti urieknutiu už niečo mám, lebo veď bývame na dedine a mama mala skúsenosť že brat bol veľmi nepokojný pri niektorých ľuďoch...

@koc1nka aj mne tak ten výtok ide od ránna a na obed zoslabne a tak to bolo aj včera okolo druhej mi prešiel a potom na večer zase bol...tak ja neviem ...ale Dr. povedal že nemám panikáriť že to je znamenie že sa niečo deje s krčkom , tak pevne verím že sa otvára.. 🙂

kaara1980
21. jún 2011

@janka830 no dúfam,že maximálne zajtra o takomto čase to budeme mať za sebou a vedľa mňa bude spinkať naša Lucia 😀 Inak ja ako teraz polihujem,tak mi všetko prešlo,výtok aj bolesti.Ale je to aspoň dobré znamenie,že sa niečo deje,pri Kubkovi som nič také necítila.Tak dúfam,že sa otváram

9lea
21. jún 2011

@ajjkas hnedý aj biely, ale ani nie ako vytok, ale fakt taký hlien, preto sa to asi volá hlienová zátka.

janka830
21. jún 2011

@kaara1980 je to možné, mne dr. vravel včera že je to dosť nepríjemné a môže to aj bolieť že sa mám nato pripraviť že by to vo štvrtok vyskúšal, že to sa bude vo mne tak dlhšie štárať 😅 no pekne snáď sa to do štvrtku rozbehne lebo asi to nechcem moc skúšať 😕

9lea
21. jún 2011

@kaara1980 no veru, ja som tiež rada, že aspoň niečo sa už pohlo, a viem, že to potom zajtra možno nebude až tak nasilu.

kaara1980
21. jún 2011

@janka830 ja sa skôr bojím toho,že nebudem otvorená a oni mi zas budú vyvolávať kadejakými čípkami a infúziami.No ale ak nie inak,budem to musieť prežiť.Môj drahý sklamaný,lebo malá bude rak a nie blíženec 😀 -a ja maximálne spokojná

janka830
21. jún 2011

inak musím sa s vami podeliť o ten asi "najkrajší" kompliment aký som za celé tehotenstvo dostala 😀 jeden pán mi dneska povedal že "ty si ako taká krava, tie tiež nosia telatá 10mesiacov".....vypleštila som na neho oči a nebola som schopná slova 😀 som nevedela že či sa mám uraziť alebo smiať...potom mi to došlo také vtipné na ceste domov že som si skoro cvrkla 😀 😀 😀 taký výbuch smiechu som asi nezažila, dúfam teraz len že nikto si nebude myslieť že som mala vypyté 😀 život na dedine :D no

koc1nka
21. jún 2011

@kaara1980 ahoj,mna vcera tiez doki vysetroval a povedal,ze som na prst otvorena,ale hrbal sa vo mne,prevracal a tocil rukou a prstami,jednu ruku dnu a druhu na podbrusku,trvalo to asi 2minuty ale bolest taka,ze som sa musela rukami zapierat,ten vytok som mala od rana a je fuc,ale citim ze sa nieco deje,lebo aj bolesti mam ine a tlaky s pichanim.

lucia1981
21. jún 2011

@janka830 to máš pravdu Lukáško sa teší veľmi a každý deň ma posiela do nemocnice, včera sa aj prihováral drobcovi v brušku aby už išiel von, že ho veľmi ľúbi...taký bol zlatý pri tom, no uvidíme čo bude keď ozaj prídem s maličkým domov z pôrodnice, či nezačne žiarliť... 😉

kaara1980
21. jún 2011

@9lea však práve,znamená to,že pôrodné cesty dozrievajú a oni to jen nakopnú...tak verím a dúfam,že to bude dobré 😉 Ty ideš zajtra o koľkej?

janka830
21. jún 2011

@kaara1980 do večera ešte času dosť, určite sa ti to rozbehne, posielam k tebe nejakú tú pozitívnu silu aby sa to rozbehlo.... 🙂 snaď to aspoň troška pomôže... máme potom doma podobných chlapov ten môj tiež celý sklamaný že nebude blíženec pretože aj on je blíženec a všetkým hovoril že malá bude po tatovi blíženec 😉 😉 a teraz to vyzerá že budeme mať doma raka 🙂

kaara1980
21. jún 2011

@koc1nka vo mne sa tiež tak špáral,tak som len hľadela do plafonu a v duchu nadávala 😕

lucia1981
21. jún 2011

@janka830 my tiež bývame na dedine takže niet sa čomu čudovať, ľudská hlúposť a primitivita nemá hranice niekedy... 😉 tak ale zase aspoň si sa dobre pobavila, ja neviem ako by som v tom šoku zareagovala na to.... 😕

koc1nka
21. jún 2011

@janka830 booze sak su len noektori ludia sprostiiiii,no co nevyberieme si,kde byvame.Ale v meste je to zevraj to iste,hlavne ak byvas v bytovke,tak cely vchod vie vsetko.Ja byvam na dedine,ale na pecivo radsej nechodim,maleho zaveziem do skoly a maminu vysadim pred obchodom a pockam,kym nakupi,lebo by som musela vybuchnut a to by neprinieslo dobrotu.

janka830
21. jún 2011

@lucia1981 no moja reakcia bola taká že som s vypleštenými očami len odišla preč...až po pár minutách som vybuchala 😀
inak možno zo začiatku bude troška žiarliť ale určite si nájdete nejaký systém alebo spôsob ako to skorigovať, bude to veľký pomocník a ochranca 🙂

koc1nka
21. jún 2011

@kaara1980 ale zas na druhej strane vieme,ze sa nieco tam dole deje.pri prvom mi len voda odtiekla a potom kontrakcie,ani poslickov som nemala,takze ked sa to tak vezme,nemam teraz ani s cim porovnavat.Len dakujem v ducho MK,ze existuje a vieme jedna od druhej infosky.

kaara1980
21. jún 2011

@janka830 ďakujem 😉 ,však vydržíme,uvidíme....No môj drahý sa celý čas vytešoval a ako som v nedeľu neporodila,hneď zisťoval dokedy dokedy sú blíženci.No má smolu...Však raka v rodine nemáme,tak nevadí.Síce moja sesternica je rak,ale ja budem radšej nech je rak ako blíženec.Ja som kozorožec a blíženec je vlastne pravý opak 😕 😉 ,ako ja stým mojím starým vydržím

lucia1981
21. jún 2011

@koc1nka my bývame našťastie len 4 km od mesta a ja chodím nakupovať radšej tam ako by som mala tu u nás a tiež počúvať tie sprosté poznámky a reči, stačí ak raz za čas zájdem pre nejakú maličkosť a vždy prídem domov vytočená.... 😠

9lea
21. jún 2011

@kaara1980 no ja ráno do pol 8 musím byť na príjme. Takže už vidím moju noc, to ani veľa nepospím, len budem rozmýšľať nad zajtrajškom.

kaara1980
21. jún 2011

@koc1nka mne tiež tak začal prvý pôrod.Voda odtiekla a nič.Potom mi ho vyvolávali a nič sa nedialo a potom všetko naraz.Bolesti keď sa zrazu všetko naraz a rýchlo otvára je brrrr.treba pekne postupne.Takže pre mňa je toto tiež nové 😀

ajjkas
21. jún 2011

@janka830 tak to je sila,ale aspon si sa dozvedela,niečo nové,určite by si sa v živote zaobišla aj bez tejto informácie,ale čo už,aj na takých ludí slnko svieti 😀 😀 ved mne dnes pípa mobil,ako keby som mala narodeniny,že "tak čo už?" no a podobne 🙂

kaara1980
21. jún 2011

@9lea ja o 9tej 😀 .a tiež sa morovo teším na noc,ako sa poznám,mozog mi pôjde na plné obrátky ☹

lucia1981
21. jún 2011

@janka830 on je teraz taký miláčik celej rodiny, lebo je najmenší tak preto sa trošku bojím ale zase ak mu nedáme pocítiť že sú dvaja a budeme rovnako pozorní k obidvom tak to bude dúfam v poriadku... 🙂

koc1nka
21. jún 2011

@lucia1981 ja inak tiez chodim do mesta na nakupy,tu len pecivo po ceste zo skoly.Ale pravdu povediac,pokila nemam poradnu,tak sa vyhybam soferovaniu,mala vzdy sa pri tom mrvi a mne je potom divne za volantom.

kaara1980
21. jún 2011

náš tato dnes poskladal postieľku,jupí 😀 ešteže tu v našej garsonke budeme už len maximálne 2 týždne,lebo sa tu nedá hýbať 😕 😠 Kubko bude prekvapený keď príde...jeho stará postieľka,však len nedávno som do nej ukladala jeho ☹

koc1nka
21. jún 2011

@kaara1980 vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody.Kolko si rodila prve?Ja 14hod,nemohla som sa otvorit,voda uz ziadna,dali po 12hod vyvolavacku a potom do 2hod,ale maly bol uz nasucho,tak mal pupocnik kolo hlavicky a museli ho ozivovat.tentokrat to bude,dufam ine,vtedy sa ani ctg nerobilo,ani ziadny streptokok nezistoval.