icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

nela00
23. jún 2011

@monitas84 nová foto! super! ktorý deň to ideme? pridám sa 😀
@meggi1989 pridávam sa ku gratulantom! všetko dobré želám malinkej a celej rodinke!
@lucia1981 super správy 😉 otvorená si?

janina7911
23. jún 2011

@bubu84 Gratulujem, prajem veľa zdravíčka a mliečka. 🙂

janina7911
23. jún 2011

Baby, chcem sa spýtať... balíte svoje bábätká naširoko? Ja nie, v pôrodnici nám nič nepovedali, že treba, prvé vyšetrenie kĺbikov tam dopadlo ok.

lucia1981
23. jún 2011

@monitas84 ...ozaj dobrá foto.... 🙂 🙂 🙂

lucia1981
23. jún 2011

@nela00 vraj zatiaľ len na 1 prst ale to sa už môže zbehnúť rýchlo, lebo všetko je pripravené tak ako má byť.... 🙂

monitas84
23. jún 2011

@ajjkas Ďakujem Ti, to je tá zmena. 🙂 Dala som si tmavšiu farbu trošku a žiadny blond melír už, lebo mi vysušoval vlasy a okrem toho teraz počas tehotenstva mám aj tak horšiu kvalitu vlasov.

monitas84
23. jún 2011

@lucia1981 Ďakujem veľmi pekne. 🙂 Čo porobila Tebe pekného kaderníčka? 🙂

lucia1981
23. jún 2011

@monitas84 u mňa klasika, vlasy na medenú farbu a do toho svetlý melír, zajtra by som mala ísť ešte na nechty tak uvidíme či stihnem... 😉

monitas84
23. jún 2011

@nela00 Ahoj, kde si bola? Tiež si tu skoro nebola. 🙂 😀 Ďakujem za pochvalu, chvíľu mi hádam tá farba vydrží. Neviem vôbec, ktorý deň pôjdeme, prispôsobím sa. 🙂 😉 Ako sa cítiš?

monitas84
23. jún 2011

@lucia1981 Len si to vybav, ideme krásne rodiť, len kedy už??? 🙂 😉

lucia1981
23. jún 2011

@monitas84 no to hej upravené budeme a aspoň budeme vyzerať dobre na fotkách.... 😀 😀 😀 len to, že kedy to bude tak to by aj mňa veľmi zaujímalo..... 😉

mimca20
23. jún 2011

Dnesny zazitok z monitoru. V Kosiciach poriadny lejak. No a ja som prave v tom case bola na monitore. Na zaciatku sestricka musela pokyvat s bruskom aby sa male prebralo, ze spinka. Potom isla na obed. Potom sa vratila sestricka a vravi, ze pani vy mate kontrakcie 🙂 a ja reku, parada tasku mame v aute, takze pohoda. Ale doktorka nakoniec utvrdila, ze boli len nepravidelne, nie sme este otvoreni. To maly sa vystrasil, lebo na monitore som prave v tej burke lezala pod oknom a bolo riadne hucanie 🙂.
Takze v sobotu ideme na dalsi monitor a kontrolu hihihi. A este sestricka dodala, ze pri chlapcoch je prenasanie normalne, im je v bruskach velmi dobre ze tak max. 10 dni mozem prenasat. No sranda, tak uvidime.

monitas84
23. jún 2011

@mimca20 Ahoj, aj náš maličký spinkal asi na CTG, zľakla som sa, lebo sa nechcel hýbať, dlho som ho preberala. Dnes bol nejaký lenivý, ale teraz našťastie vyvádza. 🙂
To si ma teda nepotešila, že môžme s chlapcami prenášať aj 10 dní. ☹ Čo budeme nakoniec naozaj júlový?
Povedali Ti aj koľko Ti maličký váži?

mimca20
23. jún 2011

@monitas84 Vahu maleho mi povedali poslednykrat zaciatkom juna 2900gramov, tak netusim vobec kolko ma teraz. A dnes uz len som bola na monitore (prietoky, kontrakcie) a potom kontrola zo spodu. Na ultrazvuk uz nas nedavaju. Ale od tohto utorka chodime na kontroly uz kazdy druhy den, takze dnes sme boli a v sobotu znova. Ze teraz takto casto az do porodu. Dufam, ze julovy uz nebudeme ze to stihame este v juni koncom hihi.

monitas84
23. jún 2011

@mimca20 Jasné Vy stíhate, tak dlho tam maličký nebude, už sa vypýta von. 🙂 Tak Tvoj bude mať miery také akurát. Uvidíme. 🙂 😉

katinka71
23. jún 2011

@janina7911 ani ja nebalim nasiroko,robili sono v porodnici dopadlo dobre tak nemusim povedal ortoped

kukujka
24. jún 2011

@janina7911 my sme boli vcera na klbikoch a zevraj su v poriadku a ze mam este mesiac balit na siroko a potom uz nie a o tri mesiace dalsia kontrola

kukujka
24. jún 2011

volala som do nemocnici kvoli ockovaniu a oni,ze stale nemaju ockovacie latky zevraj niesu na celom slovensku.vase deticky su zaockovane????????????????????

lucia1981
24. jún 2011

ahojte! dobré ránko všetkým! tak koľko nás tu dnes bude 2v1? mňa v noci tak pichalo od spodu a bolela panva, že som sa bála aj pohnúť, ale našťastie som celkom dobre spala aj napriek bolestiam, ja som už na ne tak zvyknutá, že keď ma chytia tie pôrodné tak si asi poviem, že to zase nič nie je..... 😀 😀 😀 dnes dúfam, že stíham ísť ešte na tie nechty aby som ich mala úplne kratučké do pôrodnice a potom už ozaj môžme vyraziť... 🙂

ajjkas
24. jún 2011

Dobré ránko,tak aj ja som ešte 2v1,ale noc bola,hrozná,nielen,že ma nejak bolelo brucho,akoby sa babo tlačilo dole,ale malá má asi nejaký vírus,lebo zvracala asi 5 krát,zatial ☹ tak mi je jej lúto,ked jej nemožem nijek pomoct.

@janina7911 určite trba balit,neviem prečo ti to do teraz nepovedali,radšej zavolaj svojej obvodnej,ale podla mna stačí na jednu plienku 😉

lucia1981
24. jún 2011

@ajjkas ahoj! vidím, že aj ty si mala podobné bolesti ako ja, že by to niečo znamenalo? 😀 maličkej mi je ľúto, len si dávaj pozor aby si to od nej aj ty nechytila, možno to bude nejaká črevná chrípka mi sme to mali všetci doma v jeseni, malý doniesol zo škôlky a boli sme chorí celá rodina... ☹

ajjkas
24. jún 2011

@lucia1981 no neviem lebo teraz nemam žiedne bolesti,ale zajtra by bol pre nás ideálny dátum,ty budeš mat 4 dni pred a ja 4 dni po termíne 😀 😀 😀 Inak aj moja malá to doniesla zo školky,no dúfam,že nám sa to vyhne,už mi fakt chýba len zvracanie ☹ 😖

lucia1981
24. jún 2011

@ajjkas o.k. zajtra môže byť, to mi celkom vyhovuje.... 😀 😀 😀 bude sobota, malý má s kým byť, lebo bude doma aj mamina a ja s mm môžme ísť rodiť.... 😉

monitas84
24. jún 2011

Dobré ránko Vám prajem. Ja som dlho nevedela v noci zaspať, bola tu riadna búrka, ale som rada, aspoň sa ochladilo a dobre napršalo na trávnik a záhradu. Netreba polievať. 🙂 Ešte ležím, oddychujem.
Na dnes som si vymyslela utrieť prach a umyť podlahy. Príde mi aj mama, obereme fazulkové struky, chcem si to dať do mrazničky na zimu, tekvičku sme už postrúhali na robote a je tiež zmrazená, aspoň v zime bude dobrý tekvicový prívarok. 🙂
Dnes mám aktívneho malého, od skorého rána mi vystrájal v brušku, ale za to som si pospala, pred chvíľkou som sa len zobudila. 🙂

monitas84
24. jún 2011

@lucia1981 Ahoj, tak dnes ideš na tie nechty, len zbehni a potom budeš už pripravená a upravená ísť rodiť. 🙂
To by si mala super, keby si šla cez víkend rodiť, keď tam máš mamu, postará sa Ti o malého a neviem ako u Vás, ale tu sa aj super ochladilo. 🙂 Netreba nám tie horúčavy. 😉

lucia1981
24. jún 2011

@monitas84 ahoj! tak "dobré ránko" my sme hore už od siedmej a tu okolo polnoci bola tiež riadna búrka a super popršalo mm sa vytešoval tiež, že nebude treba polievať ale zase tu sa veľmi neschladilo, vonku je teda riadna horúčava, ja som od rána trošku upratovala, ešte musím povysávať kým pôjdem na nechty ale nejako sa mi už nič nechce... 😒

monitas84
24. jún 2011

@ajjkas Ahoj, čítam, že si už 4 dni po termíne. Už by mohli niečo poriešiť, keď sa Ti to nerozbehne. Ale dúfam, že už sa Ti Lianka vypýta von. To mi je ľúto, že Ti dcérka ochorela práve teraz, keď toho máš aj tak dosť, prajem jej skoré uzdravenie a hlavne nech to od nej nedostaneš. 🙂

zufzufmeister
24. jún 2011

hmm, no aj ja som celá a nevyzerá, že by sa to dnes zmenilo... Ale mohlo by sa 🙂 No, ved uvidíme, už mi to začína byť jedno, som zmierená, že do termínu to asi nebude... Bola som už v meste, priateľ má meniny, tak kúpiť nejakú maličkosť a mala som dosť, už som sa dotiahla z posledného domov 🙂 a dobre sa mi drieme, aj keď som v noci spala relatívne dobre... Držte sa, žiadne vírusy nech nikto nechytí a ak pôrod dnes, tak bezbolestný... Písala mi kamoška čo rodila asi pred dvomi týždňami, že mala trochu v noci bolesti a tak, ráno už aj krvácala, tak že idú do nemocnice, ešte ona nechcela ísť, lebo, že tam bude potom dlho ležať, ale muž ju nahovoril, že tam došli a sestrička sa pýtala, že čo sa deje a ona: Asi idem rodiť, sestrička ju pozerá a vraví, že preboha ženská, vy už máte to najhoršie za sebou, tak rovno na sál - príchod do pôrodnice 9.45 a malý sa narodil 10.00... Viac menej bez bolesti, akurát pri tlačení, že to bolo, ale inak 🙂 tak povedzte 🙂))

monitas84
24. jún 2011

@lucia1981 To Ti verím, ani mne sa moc nechce, ale musím niečo robkať, nech mi ubehne deň. Drahý mi prišiel domov včera až 20 hod. Ešteže sa stále niečo deje, niekam idem, treba variť, upratať, ináč by som sa sama unudila. Dnes musím ísť do mesta, naše korelky a andulky nemajú čo papať. Nemôžu ostať hladné. 🙂
Ozaj Vy ste si kúpili ten kolotoč do postieľky, my sme na to nejako zabudli. Koľko to stojí, nevieš?

lucia1981
24. jún 2011

@monitas84 my máme kolotoč ešte po malom, je ako nový nič mu nie je, no koľko stál to si ozaj nepamätám a je to už 5 rokov, je to dobrá vecička Lukáško to mál rád keď som mu to pustila.... ja tiež musím stále niečo robiť aby som sa neunudila a pri robote aj rýchlo čas prejde... 🙂