Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@ajjkas ako sa má maličká, už je jej lepšie? ja som bola na tých nechtoch a musím povedať že už som mlela z posledného, dve hodiny sedieť to už je na mňa veľa a ešte ma aj brucho rozbolelo riadne ale zatiaľ to na kontrakcie nevyzerá takže čakám, že o chvíľu to prejde a máme ísť dnes ešte ku svokre na večeru a koláč, tak si nenechám predsa újsť, hlavne kým môžem jesť koľko chcem a čo chcem... 😀
@zufzufmeister tie písmenká sú fakt strašne pekné, neviem či to neobjednám staršiemu do detskej izby, lebo nad postieľku to nemám kde dať, keďže spálňu máme v podkroví... 😒
@shawn7 ahoj! no pobaliť by sa už ozaj mohla, lebo človek nikdy nevie kedy to príde,ja som pobalená už vyše mesiaca pre istotu.... 😀 inak ten kolotoč my máme tiež plastový a som s ním spokojná, má síce už 5 rokov a videla som, že teraz sú aj krajšie ale je mi ľúto kupovať nový keď máme tento.... 😉
Ahojte, už som tu, ale som strašne unavená a vyčerpaná. ☹ Mám upratané aj podlaha je umytá. Teraz chystám lečo. Mňam dáme si s drahým. Dnes som to asi prehnala, strašne ma pichá a bolí zo spodu, au au. Ešte ma aj malý ide rozkopať. 🙂 Práve sa napchávam s koláčmi, mám zlatú susedku, napiekla a potom mi dala. Zlatý to človek, susedka ako sa patrí!!! 🙂 😉
@lucia1981 Takže nechty úspešne hotové. To Ti verím,že si unavená, ani ja som to nemala rada, tak dlho tam vysedávať, no ale výsledok stojí za to. 🙂 Súhlasím je zbytočné kupovať nový kolotoč nad postieľku, keď jeden funkčný máte. Ale tie písmenká je super nápad, aj ja nad tým rozmýšľam, ukážem to večer drahému, bolo by to krásne malému na stenu k postieľke. 🙂
@lucia1981 ahoj,tak malá už lepšie,od rána už nezvracala,ale ani nejedla ☹ 😒 poobede si pospala 3 hodiny 😕 takže neviem,čo budeme robit večer .Tak to máš dobrú svokru,len sa pekne napapaj,kontrakcie nech počkajú,ved rodit ideme až zajtra 😀 😀 hlavne,že si stihla tie nechty,ja som si už gélové nedala,ked som sa dozvedela,že som tehu,tak do teraz mi odrastali moje,ale ked máš také krátke,tak to sa dá, 🙂
@monitas84 no ty si šikovná,ja som nakoniec tie dlážky ešte neumyla,malá mi zaspala v obývačke,tak som ju tu nechcela rušit,ale aspon ostatné som si stihla upratat.ako tak čítam,tak máš zlatú susedku,len si pekne oddýchni,žiadne namáhanie 🙂 Inak aj mne sa páči meno ktoré ste vybrali,ale aj Adrián je pekné meno,ja som mala tieř strašne vela vybratých 😕 inak aj mne dnes malá nejak vystrája,neviem čo sa deje,akoby chcela íst von a nevie ako :D
@ajjkas ja ich mám úplne kratučké a ešte také oblé, aby som drobčeka náhodou nepoškriabala, tak super že malej je už lepšie a neboj sa zajtra už určite bude chcieť aj papať, keď môj malý zvracal tak bol len o vode, čo som mu mohla len po lyžičkách dávať aby ju nevyzvracal a trošku suchý chlebík chcel ale inak tiež nič.... 😒
@lucia1981 ja viem, zajtra to skutocne zrealizujem. hlavne si nesmiem nic zabudnut.... myslim nic podstatne. keby sme už kolotoč mali, tiež by som nekupovala nový, no toto bude naše prvé bábo, takže vlastné nemáme, po nikom sme nezdedili a čakať čo nám niekto podaruje..... tak na to sme obaja netrpezlivý. Dostali sme niečo po manželovom synovcovi a neteri, konkrétne také niečo do vane, že sa tam dieťa posadí a hrá sa (ale nie je to vedierko) a potom sme dostali hrazdu. je to milé, ale viete ako to je po dvoch deťoch, mnoho častí chýba...... ta hrazda je fajn, uz len zohnat daky koberec, no to do vane .... to teda neviem
no ahojte baby, ako sa darí? ešte ste všetky 2v1?
Ahojte žienky, tak my sme už doma 🙂 20. júna o 1:10 hod. sa nám narodil krásny synček Martinko s mierami 54 cm a 3460 g.

@zufzufmeister asi tak dáko... ja som chodila na jednu prípravu pred pôrodom a dali nam siahodlhý zoznam...... napr. že 6 balení vložiek.....určite ich budem potrebovať, no sú brutálne objemné. potom som sa pýtala kamarátok, ktoré rodili v posledných mesiacoch a polovicu vecí mi vyškrtali .....