icon

Tešíme sa na marec 2013

lucinka1104
20. jún 2012

Ahojte tak ja mam zatiaľ len duchov no verím že budu silnieť teším sa na Vás mamičky a samozrejme naše vytúžené poklady v marci 2013 nech nas je veľa a na konci držíme v ruke zdravučkých drobcov.

severankaa2
27. jún 2012

@red_kika aha tak ty už zajtra budeš vedieť či tam niečo vidieť alebo ako to s tebou je potom daj info ako si dopadla 😉

red_kika
27. jún 2012

@severankaa2 jasne jasne... tak dufam ze aspon vacok uvidi.. a krv zoberie

severankaa2
27. jún 2012

@red_kika no som zvedavá ale ak tebe niečo bude vidieť tak aj mne potom v stredu mohlo byť niečo vidieť a o koľkej tam ideš?

red_kika
27. jún 2012

@severankaa2 no ked pojdes o tyzden to uz by malo byt vidno daco.. o 10 🙂

severankaa2
27. jún 2012

@red_kika hádam bude joj keby už bola streda o týždeň. Super tak potom daj info a ak ti urobí fotto daj aj to nech sa teším s tebou 😉

red_kika
27. jún 2012

@severankaa2 no mohla by uz byt buduca streda - ideme totiz na dovcu 😝

severankaa2
27. jún 2012

@red_kika jej super závidím aj ja by som išla niekam oddýchnuť hádam sa nám tento rok podarí niekam vypadnúť.

red_kika
27. jún 2012

@severankaa2 my ideme po 5 rokoch na dovcu.. takze sa tesim ako male dieta 😀

severankaa2
27. jún 2012

@red_kika no tak to ti verím ja som nebola nepamätám kedy na dovolenke mimo ak som dovolenkovala tak len doma s malým.

mel84
27. jún 2012

caute kocky 🙂 vsetkym Vam tu blahozelam! ja som si vcera nasla //, posledna MS 30.5., ale ovu som mala az 16DC, dokonca som bola na prehliadke u gyndosa na 14DC, takze som to nase vajko videla este pred oplodnenim 🙂

magimary
27. jún 2012

@mel84 krásne 😵
že si videla pred oplodnením 😅
a bociany od revúcej sa už aj postarali 😅
mmch, aj môj mužík ich videl ooooobrovské množstvo (povedal že asi sto), na ceste z práce (pri malackách) 😵

lucinka1104
autor
27. jún 2012

@pupik111 Mamatest z lekárne , ale aj pepino z DM či tesca su dobré ja zase negatívny tekže určite nie som tehotná, všetko dobre dufam, že Vás tu bude veľa a mne dufam že ešťe dnes dorazí mrcha, aby ma už nebolelo podbruško. Majte sa krásne

magimary
27. jún 2012

@pupik111 jej, teraz, keď odpísala Lucka, tak som si spomenula, že som ti neodpovedala,
ale presne ako ona píše-
najlepší je MamaTest, ale ja používam ten Pepino z DM drogerie 😉
vraj aj ten je dostatočne citlivý a pre mňa najviac dostupný (lebo DMku mám na skok)

magimary
27. jún 2012

@lucinka1104 no, ak by predsa nedorazila, tak možno bude niečo iné vo veci (možno cysta? 😕 )
každopádne, si tu vítaná, ak by sa to predsa len zmenilo aj na teste 😉

mirka12011
27. jún 2012

@magimary aj v dmku sa da kupit tehu test? to som nevedela :D

pupik111
27. jún 2012

@lucinka1104
@magimary dakujem 🙂

magimary
27. jún 2012

@mirka12011 hej 🙂
a ani ja...to som sa dozvedela až tu-pred cca tromi mesiacmi 😅
každopádne ma to prekvapilo rovnako ako teba teraz 😀 😀

mirka12011
27. jún 2012

@magimary no me poranda a kukla som cez uja googla ako kukuca to kde ho tam najdem? pri kondomoch :D:D:D

magimary
27. jún 2012

@mirka12011 tak, tak...
keďže je to jedna firma, teda jeden výrobca 😉
a oni tam majú aj ovulačné testy (ako som si všimla)

mirka12011
27. jún 2012

@magimary hej? no nech sa paci.........co sa clovek nedozvie a ty ho mas?

magimary
27. jún 2012

@mirka12011 hej, tie tehu, áno 😉

lucinka1104
autor
27. jún 2012

@magimary tak ono tam dušík je ale nesilnie takže snad nie mimomaternicové dakujem

magimary
27. jún 2012

@lucinka1104 nooo, dúšik tam nemá čo robiť, ak sa v tele nič nedeje 😕

mirka12011
27. jún 2012

@magimary a kedy sa moze robit uz? nepisu tam?

alibabaa
27. jún 2012

tak ja znova dusik. taky isty ako v pondelok.. ja neviem co si mam mysliet. v zivote sa mi tam este take cosi neukazalo. a je to viditelne len veeelmi slabo.. nepotrebujem ale lupu aby som ho videla 😀
celkom mi lepi a bojim sa .. lebo prave som asi v tejto teme jedina, ktora "mozno" caka babo tak ako vy prirodzene.. ale po umelom oplodneni... 😕 na krv ci to vyslo idem v piatok. ale nevydrzala som a testla.. a teraz mi lepi.. tie testy z DM pepino su dobre? lebo tie mam.. lucinka sice pisala ze su, ale mate s nimi niektora skusenost? rapiclear mi vysiel negativny v pondelok.. ☹ od vtedy robim iba dm. a tam je dusik.. bojim bojim..

magimary
27. jún 2012

@mirka12011 no, píšu, že už dva dni od počatia, ale to ja beriem s veľkou rezervou
a celkovo si myslím, že skôr ako 10DPO to ozaj nemá význam pri žiadnom teste...
a aj ten desiaty deň je pozitívny len u malého percenta žien 😉

alibabaa
27. jún 2012

@lucinka1104 som ten isty pripad. dusik nesilnie.. ale je tam a presne ako pise magimary, uistujem sa tym, ze ak sa v tele nic nedeje, tak tam ani pasik nie je.. a to ti poviem za tych 6 rokov som ich videla neurekom... ☹

alibabaa
27. jún 2012

@magimary trosku si ma ukludnila... s tym 10 dnom.. 🙂

magimary
27. jún 2012

@alibabaa nebojaj 😉
stres neprospieva, však vieš 😉
ak je dúšik, vnímam to pozitívne 🙂
asi ti pomalšie vstúpa HCG... a v piatok si budeš na istom...
a, čo som počula, tak že hej Pepino (10ka) sú vraj ozaj spoľahlivé 😉
ale úplne naj, je Mamatest (vraj obsahuje najviac farbiva, preto najlepšie signalizuje aj duchov) 😕
ale to mám len z počutia odtiaľto 😉

magimary
27. jún 2012

@alibabaa a koľko si po UO, myslím koľký deň? 😕