Tešíme sa na marec 2013
Ahojte tak ja mam zatiaľ len duchov no verím že budu silnieť teším sa na Vás mamičky a samozrejme naše vytúžené poklady v marci 2013 nech nas je veľa a na konci držíme v ruke zdravučkých drobcov.
@lucinka1104 no ved prave ze 10 a 12 den rovnako. tak som z toho pipi.. ale keby tam nic nebolo tak by bol biely ako sneh.. uz som na jednom bola a bol neuspesny ... test ako som pisala snehobiely. tak diky aspon za tu nadej s tym duuuusikom.. ale stres jak hovado.. ti poviem.. som este svoj taky test fakt nikdy nevidela.. tak dufam, ze ma zrak neklame.. a ze to tam skutocne je.. tak sa prihovaram o sto sest..
@alibabaa ja mam taku skusenosť že ak sa da odfotiť je dušík pravý tie moje sa odfotiť nedaju 😝
ahojte, mozem sa daco spytat? snazime sa o babo ale dako sa naedari ale teraz mi menstruacia meska 10dni som v 36DC bolia ma prsia aje mi nevolno, no test dneska dr max mi ukazali negativny vysledok, co myslite? lekarovi som na pondelok objednana
@lucinka1104 ach.. tak to si mi teda nepridala .. jojha... v piatok povedia teda verdikt.. drzim ti palceky aby sme obe patrili do tejto skupinky 😉
@emily327 pravez zdrava, bezne normalnka lieky mam vysadene, len tie co su nevyhnutne beriem ale tie by nemali mat vplyv. od vysadnie antiky som mala DC 24,28,27 a menstruaciu vzdy 5 dni raz 7. uz jedno dieta mam a vtedy mi vysiel test 4dni pred vynechanim ale to som mala women secret
@mel84 gratulujem aj ja som mala poslednú MS 30.5 a ja som si našla v pondelok // čiarky a ovu som mala na 13DC podľa ultrazvuku a podľa grafu na 14DC.
@brumka skus si kupit iny test, ja som si kupila klasiku v DM a hned mi ukazali oba,ze som tehu... urob si este 2 testy inej znacky a ak nic, tak musis pockat k Dr. do pondelka a budes mudrejsia, zatial sa nestresuj ak si tehu, tak ti to lekar povie a ak nie, tak buduci mesiac 😉
@severankaa2 jej tak to my mame rovnaky termin porodu,ze? 🙂 Ja som tiez mala poslednu MS 30.5. :D :D
@emily327 áno máme rovnaký termín pôrodu a aj si bola u lekárky či kedy sa chystáš? A pozerám že ti tu píše že si 5tt ako si na to prišla?
@severankaa2 ja som si to dala do tehu kalkulacky na nete a tam mi ukazalo,ze kedy mam termin porodu, ten som si v profile tu vyplnila a pise,ze 5tt
k Dr. sa chystam len neviem kedy je ten spravny cas.. ale uz v 5tt bije srdiecko, tak okolo 8tt sa objednam a ty? Kedy sa chystas?
@severankaa2 ale tebe ukazuje 6.marec 2013 termin porodu...
@emily327 no mne kázala prísť keď mi bude mrcha týždeň meškať tak tam zbehnem v stredu o týždeň. Ja som si tiež dala do tehu kalkulačky a ukázalo mi termín 06.03.2013.
@emily327 áno teraz mi ukazuje 06.03.2012 ale som zvedavá kěď pôjdem ku gynde aký mi dá termín.
@severankaa2 aha no ved ano, uvidime co nam Dr. povie aky termin. Tak ja sa asi objednam buduci tyzden... uvidim 😉 Tak sa tesim na info od teba a ako sa citis? Mna dost boli v podbrusku a som unavena ale asi aj z toho,ze som chora ☹
@emily327 No mne okrem spania a citlivých bradaviek zatial není nič ani sa nieako inak necítim len som bola nieaká kľudná vo vnútry tak som vedela že sa niečo deje že to nie je na mrchu. No unavená môžeš byť aj z tehu to je jeden z prízznakov. Super tak si potom dáme info ako sme dopadli u lekára juj ako sa teším len dúfam že bude všetko OK a bábatko bude tam kde má byť.
ja som robila testik na 11 DPO - Mamatest a ukazal mi take kolajnice, ze som zostala z toho vyvalena. Takze skuste ten, asi je dost citlivy. Poslednu MS som mala 1.6., ovulku asi 14 DC a MS mam dostat zajtra. Tak uvidime... Ak naozaj nepride, tak v pondelok volam lekarovi, nech aspon krvne testy urobi alebo co. Na ultrazvuk si asi budem musiet este pockat 😒 Tiez sa bojim mimomaternicoveho, tak to este nikto okrem mojho manzela nevie.
@severankaa2 tak kamoskina svokra je gynekologicka a odkazala mi,zemam ist ku gynekologicke najskor ked budem v 7-8 tyzdni... takze si este asi 2 tyzden pockam a potom pojdem

@alibabaa neboj ty budeš tehu naozaj skôr akona 12 DPO nemá zmysel