icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

dzou
13. nov 2009

a co inac idete kupovat?

nadenkaaa
13. nov 2009

http://www.enikibeniki.sk/shop/components/com_v...
toto je trojkombinacia len je v inej farbe 😉

dzou
13. nov 2009

nenaslo mi stranku nejaky error 😒

nadenkaaa
13. nov 2009

http://www.mimishop.cz/delfinek/images/s4mmmmmm...
toto je v tej limetkovej dzou 😉

dzou
13. nov 2009

nooo peknyyyy je ale ta cena 😖

sharmana
13. nov 2009

ahojte babule, ale ste toho dnes popísali....
nestihla som všetko prečítat, ale peti gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂 😲
ktora kočka ešte testikovala a uspešne?

dzou
13. nov 2009

ahoj sharmi ako sa mas?tehulinka nasa... uz si zdrava?

lucialen
13. nov 2009

Dzou, no cena je riadna 😒 Ja si chcem len kupit cizmy a taku prutenu lavicu do verandy a tri koberce pre maminu a starku 🙂

janulka04
13. nov 2009

lucka...mne by si sa nepozrela, len, ze ako vyzer ta Bexa nazivo, pjosim pjosim? Myslim, ci je vanicka dost velka a celkovo, ze aka asi kvalita to je....please...

lucialen
13. nov 2009

Ahoj Sharmi 🙂

dzou
13. nov 2009

teda luci ty si to radsej niekam zapis 😀 😀 😀 😀 ale moc ti dakujeme vsetky 😀

sharmana
13. nov 2009

ahoj dzou, dakujem, bufetím domka a už mi je omnoho lepšie, ale fakt som to potrebovala, lebo s hrdlom nie je sranda.. a ty ako?
nadenka. to je aká značka kočíka, ten limetkový čo si dala link?
jani, luci, čo máte nové?
luci. ty máš perfektný graf, ty budeš tehu 🙂

janulka04
13. nov 2009

ahoj sharmi, ako sa citis
nadi, ta farba je kraaasna, aj kocik sa mi paci...

lucialen
13. nov 2009

Mozem pozriet JAni, ked uz tam budem, a kocik budeme kupovat, takze tam asi stravime dost casu 😀 mozno zoberiem nejake letaky z trhu a potom to sem hodim, alebo stranku 😉

xena1
13. nov 2009

kocik nadherny,myslim ze kamoska ma podobny....

dzou
13. nov 2009

no mne sa najviac pacia zelene kociky 😀 ale sak to uz viete 😀

dzou
13. nov 2009

a to ide kupovat kocik ta tvoja kamoska?

sharmana
13. nov 2009

jani. dakujem ovela lepšie 🙂 dnes sa mi do rána sníval sen, som sa rehotala, že existuje test, taký ako tehotenský, ale tento akože oplujes a tam ked ti vyjdu dve čiarky, tak čakáš chlapčeka a ked jedna čiarka, tak dievčatko... a vyšiel mi chlapček, teda 2 // 😀 sestra to okomentovala v skratke, že mi šibe a že ja chcem podvedome chlapčeka, preto sa mi takéto kraviny snívajú 😀 😀

janulka04
13. nov 2009

diik, luci...ja chcem len vediet, co je to zac....tak svojim a mm odbornym okom na to kuknite, ci to neni smejd... 😀
dzou, ja som mala pri malych zeleny....ale bol dvojickovsky a mm si robil srandu, ze ja a moj tank 😠
ale ja mam vela modrych dek a sede a kremove fusaky, tak rozmyslam nad inou farbou... 😉 😵

dzou
13. nov 2009

sharmi ale sak to je normalne ze sa ti nieco take sniva 😉

lucialen
13. nov 2009

JAj Sharmi, si ma potesila, myslis? 🙂 Moj mi uz hovori, ze som hrozna, ze jednu hodinu si myslim ze som tehu, druhu hodinu ze uz dostanem mrchu, uz sa asi tesi do roboty 😀

janulka04
13. nov 2009

sharmi, mne sa vcera to tusim bolo, snivalo, ze sa mi narodila dcera...a pritom vieme, co by ma potesilo asi o 1% viac...ale v tom sne bola taka krasna, ze mi to bolo jedno...a bola som ako blcha vytesalkovana

dzou
13. nov 2009

inac luci ako to vtedy dopadlo s tou policiou? bol podozrivy?

lucialen
13. nov 2009

Dzou, ano jedna z kamosiek, takze uz popozeram aj postielky a tak 🙂

lucialen
13. nov 2009

Len s babami sa o takychto veciach velmi nebavim, len tak ze co u lekara a tak, aby si nemysleli ze mi po tom potrate preskocilo 😀
Dzou, nakoniec hladali cigana a moj je taky modrooky, biely 😀 Proste prezierava policia, ale chytili toho chlapika 😉

dzou
13. nov 2009

no postielku my kupime pouzitu 😉 taku co sa z nej da potom sparvit aj postel.. .. tu je strasne vela ludi co kupi posteilku babo tam spalo mozno 3-4x potom ho zobrali ku sebe do postele a uz nespi v postielke tak predaju za super ceny 🙂 a chcem uz sadu aj skrinu aj komodu s prealovakom... ak sa mi podari tak do £150 sa zmestim na ebay 😉

nadenkaaa
13. nov 2009

sharmi casualplay S4 😉
ja zeleny kocik lebo je to uni farba a u nas bude jeden kocik na dve deti /teda ak sa nam dve podaria 😀
a ta limetkova faba je presne taka ku mam v obyvacke si moj mm robil srandu ze potm si ten kociar dam do obyvacky aby mi ladil do interieru 😀 😀 a dnes som zhanala taku farbu vo flore kedze chcem hnedozeleno kremovy stromcek 😉 🙂

lucialen
13. nov 2009

To sa zmestis za to vsetko do 150? Tak to je dobra cena 🙂

sharmana
13. nov 2009

baby, o akom kočíku to písete?
jani. mne sa tiež už raz o dievčatku snívalo, takže asi mám v hlave zmätok... ja sa asi zbláznim, kým sa dozviem čo to bude... ja by som sa chcela tomu mimi už prihovárat nejako konkrétne, a ked myslím na to mimi ako na chlapca, tak mám hned výčitky, že čo ked je tam vnútri malá buba a ked sa narodí, tak mi vyhubuje 😀
luci. ano, si tehu 🙂 😀 teš sa 😀 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
super, takže sisa, peta, podla mna aj luci..... ktorá sa ešte pridá k nám tehulkám?
nadi. ty budeš učite tiež, idem ta rýchlo nakazit vírusmiTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
😀 😀
dzou a teba to tiež neminieTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
😀 😎 😀