Dorobenie maturity na súkromnej škole v Bytči - skúsenosti a rady
Ahojte dorobili ste si niekto maturitu na tejto škole ? Dá sa to v pohode zvládnuť ? Berú ohľad na to že niektorý už pracujú a majú deti ?
@lusina80 ďakujeeem 🙂
@weronika666 ak by si potom potrebovala možno poradiť, pokojne mi napíš, som čerstvo po škole🙂
@weronika666 ak by si potom potrebovala možno poradiť, pokojne mi napíš, som čerstvo po škole🙂
@lusina80 juuj ďakujem,rada využijem tvoju pomoc ak niečo nebudem vedieť 😊
@lusina80 juuj ďakujem,rada využijem tvoju pomoc ak niečo nebudem vedieť 😊
@weronika666 pokojne sa ozvi...ja by som tiež veľa krát uvítala pomoc, radu ale žiaľ nemal kto... nedávno som zmaturovala, takže viem čo očakávajú a ako to tam chodí...
@weronika666 pokojne sa ozvi...ja by som tiež veľa krát uvítala pomoc, radu ale žiaľ nemal kto... nedávno som zmaturovala, takže viem čo očakávajú a ako to tam chodí...
@lusina80 môžeš mi prosím napísať do správy čo očakávajú a podobne ? Ďakujem ☺️
@lusina80 môžeš mi prosím napísať do správy čo očakávajú a podobne ? Ďakujem ☺️
@majkarichard2112 ahoj tiež nastupuješ v septembri?
@majkarichard2112 ahoj tiež nastupuješ v septembri?
@lusina80 mala by som .. len uvidím ako sa vyvinú veci 😁
@lusina80 môžeš aj mne napísať čo očakávať? Na čo sa pripraviť?
Ahojte, s kym sa vidim v septembri? Ja mam termin 27.9. 🙂
@anonym_8dd3e2 ja 6.9
@anonym_8dd3e2 So mnou🙂. Aj ja mám termín 27.9.
@lusina80 mohla by si napísať aj mne? Ďakujem
@lusina80 len či to pôjde tak jednoducho popri práci a deťoch.
@bosorkabb úprimne? jednoducho to určite nepôjde... môj všetok voľný čas išiel bokom, ak to chceš zvládnuť veľa vecí si budeš musieť odoprieť...ale ako som písala treba si to správne rozvrhnúť, nenechávať si nič na poslednú chvíľu a poctivo sa pripravovať... tiež mám rodinu, deti, prácu a zvládla som to....
@anonym_8a2302 ahoj aj ja idem 27.9
@kristina6014 no snad nebudem tam sam chalan :D
@anonym_8dd3e2 nie nebudeš 😀
Dobrý deň prosím vás ma niekto maturitné otázky z ruského jazyka?? 🙂
@kristina6014 ak chceš na IG mame takú skupinu kde ta môžeme pridať. Je tam aj chalan
@anonym_8dd3e2
Tiež 6.9 nastupujem. Mám trochu obavy ale hádam to dám.
@anonym_8dd3e2 aj ja mám 27.9 🙂
Dobrý deň prosím vás ma niekto maturitné otázky z ruského jazyka?? 🙂
Ahoj, chceš sa niečo opýtať? Maturovala som z RJ
@kristiin
Nikto neberie žiadny ohľad, každý musí zvládať čo ostatný.
Ahoj, chceš sa niečo opýtať? Maturovala som z RJ
@bifloska123 ahoj, vedela by si m poslať cca z čoho sa maturuje z Rj je to ťažke? da sa to zvládnuť?
@bifloska123 ahoj, vedela by si m poslať cca z čoho sa maturuje z Rj je to ťažke? da sa to zvládnuť?
@anonym_9b11ee Ja som bola na 4 roky keď som videla koľko je toho. Učitelia sú super ak nevieš vysvetlia ti ale žiadne úľavy nie sú. Ja som sa učila denne 3-4 hod. Posledný ročník je riadny zaberák. Čo sa týka ruského jazyka dajú ti asi 25 tém, ktoré si musíš sama vypracovať a každý rok sú iné, tak by ti to bolo zbytočné. Záleží aj na tvojej jazykovej znalosti, slovíčiek..... Sú tam aj dištančné zadania z ekonomiky ktoré si musíš sama vypracovať s tým ti nikto nepomôže. Takže len sa poctivo učiť. Klamala by som keby som povedala, že je to ľahká škola. Je to náročné ale potom aj ten dobrý pocit. Nás nastupovalo 31 žiakov a skončili sme 8. Ale zmaturovali aj mamičky aj 50 ročné. Netreba to vzdávať ale bojovať ak sa na to dáš. Ak by si niečo potrebovala pomôcť, kľudne napíš.
@anonym_9b11ee Ja som bola na 4 roky keď som videla koľko je toho. Učitelia sú super ak nevieš vysvetlia ti ale žiadne úľavy nie sú. Ja som sa učila denne 3-4 hod. Posledný ročník je riadny zaberák. Čo sa týka ruského jazyka dajú ti asi 25 tém, ktoré si musíš sama vypracovať a každý rok sú iné, tak by ti to bolo zbytočné. Záleží aj na tvojej jazykovej znalosti, slovíčiek..... Sú tam aj dištančné zadania z ekonomiky ktoré si musíš sama vypracovať s tým ti nikto nepomôže. Takže len sa poctivo učiť. Klamala by som keby som povedala, že je to ľahká škola. Je to náročné ale potom aj ten dobrý pocit. Nás nastupovalo 31 žiakov a skončili sme 8. Ale zmaturovali aj mamičky aj 50 ročné. Netreba to vzdávať ale bojovať ak sa na to dáš. Ak by si niečo potrebovala pomôcť, kľudne napíš.
@bifloska123 ďakujem za info.. noo dosť mizerná je ta moja ruština ale asi je to ľahšia voľba ako angličtina si myslím 🙈

@weronika666 gratulujem... prajem veľa šťastia a trpezlivosti
@lusina80 ďakujeeem 🙂