icon

Dorobenie maturity na súkromnej škole v Bytči - skúsenosti a rady

kristiin
13. máj 2024

Ahojte dorobili ste si niekto maturitu na tejto škole ? Dá sa to v pohode zvládnuť ? Berú ohľad na to že niektorý už pracujú a majú deti ?

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
erzikay
2. jún 2025
@weronika666

Ahojte,nastupuje tu niekto od septembra do tejto školy a už je dobrých 15 rokov von zo školy?a nepamätá si skoro nič,hlavne z nemčiny?Chcela by som si dorobiť maturitu a oslovila ma práve táto ale mám aj obavy pretože matematika mi nikdy dobre nešla, cudzí jazyk tiež nie... ochh...alebo kto ste to zvládol dajte vedieť...a aká je prosím cena?Ďakujeeeem za odpoveď 🙂

@weronika666 Pozri odpovede späť. Ja som nastúpila po 30 rokoch s maturitou z ruštiny a na tejto som maturovala z angličtiny. Cenu si zistíš na ich stránke, alebo im zavolaj. Určite už išla hore.

weronika666
2. jún 2025
@erzikay

@weronika666 Pozri odpovede späť. Ja som nastúpila po 30 rokoch s maturitou z ruštiny a na tejto som maturovala z angličtiny. Cenu si zistíš na ich stránke, alebo im zavolaj. Určite už išla hore.

@erzikay ďakujem pekne..pozerala som a som na vážkach či do toho ísť alebo nie...jedna píše že sa dá zvládnuť,druhá že nie.. viem že je to individuálne,nie každému to lezie do hlavy rovnako..

majkarichard2112
2. jún 2025
@weronika666

Ahojte,nastupuje tu niekto od septembra do tejto školy a už je dobrých 15 rokov von zo školy?a nepamätá si skoro nič,hlavne z nemčiny?Chcela by som si dorobiť maturitu a oslovila ma práve táto ale mám aj obavy pretože matematika mi nikdy dobre nešla, cudzí jazyk tiež nie... ochh...alebo kto ste to zvládol dajte vedieť...a aká je prosím cena?Ďakujeeeem za odpoveď 🙂

@weronika666 ahoj ja nastupujem od septembra.. 10 rokov som zo školy preč 😂 ani ja nie som na cudzie jazyky ale tak nejak sa to hádam naučím 😂😂

weronika666
2. jún 2025
@majkarichard2112

@weronika666 ahoj ja nastupujem od septembra.. 10 rokov som zo školy preč 😂 ani ja nie som na cudzie jazyky ale tak nejak sa to hádam naučím 😂😂

@majkarichard2112 a vieš mi povedať cenu? Na stránke som nenašla a chystala som sa im napísať

lusina80
2. jún 2025
@weronika666

@majkarichard2112 a vieš mi povedať cenu? Na stránke som nenašla a chystala som sa im napísať

@weronika666 ahoj, ja som na tejto škole akurát zmaturovala, určite odporúčam.... bola som zo školy 27r

petka96
2. jún 2025
@weronika666

@weronika666 600€ na rok. Tiež nastupujem v septembri

weronika666
3. jún 2025
@lusina80

@weronika666 ahoj, ja som na tejto škole akurát zmaturovala, určite odporúčam.... bola som zo školy 27r

@lusina80 super,gratulujem....🙂

weronika666
3. jún 2025
@petka96

@petka96 ďakujem 🙂

lusina80
3. jún 2025
@weronika666

@weronika666 ďakujem 😊

barbora9312
3. jún 2025
@weronika666

@weronika666 matematika je len okrajovo aj to len z 1.rocnika- 2 polrok

erzikay
3. jún 2025
@weronika666

@erzikay ďakujem pekne..pozerala som a som na vážkach či do toho ísť alebo nie...jedna píše že sa dá zvládnuť,druhá že nie.. viem že je to individuálne,nie každému to lezie do hlavy rovnako..

@weronika666 Ak sa rozhodneš, že to zvládneš, tak to zvládneš. Ak očakávaš, že prejdeš nejako bez námahy a snaženia, učenia, tak nie. Treba si nájsť systém a neprestať. Prvý ročník na dvojročnom je váčšinou hranie naozaj. Ja som tiež nevedela do čoho idem a či to zvládnem, ale chcela som papier a ani na okamih mi nenapadlo, že to vzdám, aj keď slovník som niekedy použila ostrý. 🤣 Samozrejme strach a stres bol, ale všetko sa zvládne, keď sa chce. Pamätaj, nemáš čo stratiť, ale získať môžeš. 😉 Veľa šťastia

weronika666
3. jún 2025
@erzikay

@weronika666 Ak sa rozhodneš, že to zvládneš, tak to zvládneš. Ak očakávaš, že prejdeš nejako bez námahy a snaženia, učenia, tak nie. Treba si nájsť systém a neprestať. Prvý ročník na dvojročnom je váčšinou hranie naozaj. Ja som tiež nevedela do čoho idem a či to zvládnem, ale chcela som papier a ani na okamih mi nenapadlo, že to vzdám, aj keď slovník som niekedy použila ostrý. 🤣 Samozrejme strach a stres bol, ale všetko sa zvládne, keď sa chce. Pamätaj, nemáš čo stratiť, ale získať môžeš. 😉 Veľa šťastia

@erzikay juuj ďakujem za tieto krásne povzbudivé slová 🙂

majkarichard2112
3. jún 2025
@petka96

@petka96 ahoj a odkiaľ si prosím ? ☺️

majkarichard2112
3. jún 2025
@weronika666

@weronika666 600€ sa platí čo mi poslali informácie na email 🙂

petka96
4. jún 2025
@majkarichard2112

@petka96 ahoj a odkiaľ si prosím ? ☺️

@majkarichard2112 ja som z Turia, kúsok od Žiliny 🙂

erzikay
4. jún 2025
@weronika666

@erzikay juuj ďakujem za tieto krásne povzbudivé slová 🙂

@weronika666 s radosťou. Čokoľvek sa pýtaj, poradím, ak budem vedieť.😉

mausitko
Autor odpoveď zmazal
lusina80
9. jún 2025
@mausitko
Odpoveď bola zmazaná

@mausitko Ahoj... maturitu si nekúpiš na žiadnej škole a na tejto už vôbec nie .....to si na svedomie nevezme nikto... treba poctivo študovať, keď si to rozvrhneš správne, nenecháš nič na poslednú chvíľu dá sa to pekne stihnúť aj popri deťoch aj popri rodine....

lusina80
Autor odpoveď zmazal
erzikay
9. jún 2025
@mausitko
Odpoveď bola zmazaná

@mausitko Kúpiť ??? A pedagogické minimum si tiež kúpiš? A potom budeš dávať taký príklad? To nemôžeš ani myslieť vážne, že sa toto spýtaš. Predstav si, že spolužiaci pokračujú na eko výške a zatiaľ všetko z eko predmetov čerpali práve z tejto školy. Sú super pripravení. Ono nejde či stíhaš, zvládaš, ale či naozaj chceš a čo si ochotná obetovať. Ak áno, tak ideš vpred a všetko okolo sú výhovorky. Nevládzeš, pridaj, málo času, lepšie si naplánuj, hlavne si všetko prispôsob tak, aby si to zvládla. Pre každého je to náročne, ale zvládne ten, kto sa nevzdá. A prvý polrok kedvo preliezla?? Bila jedna skúška z ekonomiky a zvyšok online testy. Neviem ako teraz, ale pred dvomi rokmi to tak bolo. Čistá zábava. Ak si to nezvládala, tak tretí polrok je cca 9 skúšok ústnych. Až toto je masaker, ale zvládnuteľný.

lusina80
Autor odpoveď zmazal
lusina80
9. jún 2025
@erzikay

@mausitko Kúpiť ??? A pedagogické minimum si tiež kúpiš? A potom budeš dávať taký príklad? To nemôžeš ani myslieť vážne, že sa toto spýtaš. Predstav si, že spolužiaci pokračujú na eko výške a zatiaľ všetko z eko predmetov čerpali práve z tejto školy. Sú super pripravení. Ono nejde či stíhaš, zvládaš, ale či naozaj chceš a čo si ochotná obetovať. Ak áno, tak ideš vpred a všetko okolo sú výhovorky. Nevládzeš, pridaj, málo času, lepšie si naplánuj, hlavne si všetko prispôsob tak, aby si to zvládla. Pre každého je to náročne, ale zvládne ten, kto sa nevzdá. A prvý polrok kedvo preliezla?? Bila jedna skúška z ekonomiky a zvyšok online testy. Neviem ako teraz, ale pred dvomi rokmi to tak bolo. Čistá zábava. Ak si to nezvládala, tak tretí polrok je cca 9 skúšok ústnych. Až toto je masaker, ale zvládnuteľný.

@erzikay je odvaha že tu vôbec takú vec píše " kúpiť " taká vec je hádam aj trestná... prvý polrok bol najľahší a keď s tým má problém v prvom polroku, kde je len jedna on-line skúška, tak prvý polrok v druhom ročníku asi nedá... ja som zmaturovala týždeň dozadu a zvládla som to.... mala som spolužiačky pred pôrodom, po pôrode, s troma malými deťmi, po 50- tke, zo zahraničia a zvládli to .. keď sa chce dá sa to zvládnuť... ostatné sú výhovorky.... môj názor je.... že zvládnuť sa to dá... učitelia sú skvelí pomáhajú ako sa dá... len si treba počas štúdia možno viac veci odoprieť, ale dá sa to ...

miki23
9. jún 2025
@mausitko
Odpoveď bola zmazaná

@mausitko ak si ledva dala prvy rok,ktory bol uplne easy,do druheho sa nepustaj,lebo ten je masaker a ako sa pisalo vyssie,treba sa ucit,nie je tam nic zadarmo,my co sme skoncili to mame pekne oddrete a poctivo

mausitko
9. jún 2025

Ďakujem ,pomohli mi vaše reakcie prenastaviť sa 🙂

erzikay
10. jún 2025
@mausitko

Ďakujem ,pomohli mi vaše reakcie prenastaviť sa 🙂

@mausitko Určite choď ďalej, lebo budeš ľutovať, ak to vzdáš. Navyše bude maturita povinná z matiky a až to bude masaker nad masakre. 🙏🤨

weronika666
18. jún 2025

Ahojte...zobrali ma...s kým sa vidím v septembri?😁

erzikay
18. jún 2025
@weronika666

@weronika666 Gratulujem 😍 Pevné nervy a veľa trpezlivosti prajem.

lusina80
18. jún 2025
@weronika666

@weronika666 gratulujem... prajem veľa šťastia a trpezlivosti

weronika666
18. jún 2025
@erzikay

@weronika666 Gratulujem 😍 Pevné nervy a veľa trpezlivosti prajem.

@erzikay ďakujemmm 🙂