Súkromná stredná odborná škola v Bytči - platba
Ahojte, neviete koľko sa platí za externé štúdium na Súkromnej strednej škole v Bytči?Ďakujem
Ahojte, tie ktoré ste študovali na tejto škole vedeli by ste mi poslať nejaké podklady k učeniu? Poslala som si tam prihlášku. Len by som chcela pozrieť trošku že v akom rozsahu je to učivo a či to budem stíhať pri 3 deťoch. Ďakujem krásne.
@kaculda2 ozval sa ti niekto tiez ma to zaujalo..chcem si dorobiť strednú školu
@barbora9312 áno, poslali mi email že ma prijímajú na štúdium a s pokynmi ako ďalej. Do 10.8 mi majú poslať presný termín prvého stretnutia.
@barbora9312 600e ročné. Dá sa to zaplatiť naraz, alebo po 300e pol ročné alebo majú možnosť dohodnúť sa aj na iných splátkach.
@monika_mon prosim dali by sa tie otazky poslat aj mne dakujem moc..prave som zacala na tejto škole
Ahojte. Je tu prosím niekto, kto plánuje od septembra externe študovať na tejto škole? Ďakujem
Ja študujem na tejto škole od septembra.a dá sa to stíhať. Popri domácnosti, 3 deti ide to len si treba na to nájsť systém ucenia.
@barbora9312 da sa to .. mám dve deti..a ešte aj brigády cez víkend..a mam aj super kolektív kde sa podporujeme ak príde nejaké zúfalstvo 😁
@barbora9312 školne je 600 ročne..a skúšku sme mali prvú január a teraz budeme mať maj-jun
@beatrice1111 ahoj. Vedela by si mi poslať nejaké materiály rozmýšľam že pôjdem na túto školu 🙂 alebo nejaké bližšie info 🙂
@lolitka0302 ahoj ako prebiehali maturity na skole bolo to tazke alebo brali ohľad ze externé štúdium a človek sa učí sam ako ihla v kope sena
@beatrice1111 ahoj vieš aj mne poslať nejake materiály? Od septembra plánujem chodiť do školy
@ketrin007 ahoj ako sa ti darí? Da sa v pohode zvládať? Vedela by si mi poslať nejake materiály k učeniu? Ako je to s angličtinou ak človek nie je moc na jazyky?
@barbora9312 Ahoj je to dosť náročné ale nie nezvládnuteľné..teda to sa ukáže teraz keď budeme mať skúšky 😁prvy polrok je malina.. druhý už ťažší o dosť..a popravde.. ešte nevieme ako so spolužiakmi urobíme skúšky s angl.pretoze je nás veľa čo nevieme akoro nič...
@beba88 ahoj ja idem síce do Bratislavy dorábať maturitu ale tiež som mala z toho strach nakoľko mám 5 ročnú dcérku a 8 mesačne bábätko :/ bude to ťažké ale všetko sa dá zvládnuť keď sa chce podľa mňa a nám ženám ktoré nemáme maturitu škola veľmi pomôže čo sa týka pracovných možnosti ..teraz tu maturitu chcú skoro všade tak to ma ženie

@beatrice1111 ahoj v ktorý deň máš nástup?