Súkromná stredná odborná škola v Bytči - platba
Ahojte, neviete koľko sa platí za externé štúdium na Súkromnej strednej škole v Bytči?Ďakujem
Ahojte, dali ste si teraz prihlášku od 9/2026 nakoniec? Ja to tu práve čítam a rozmýšľam či áno či nie či ešte stíham...
@3marhulka3 teraz akurát končím prvý ročník a dá sa to zvládnuť, netvrdím ,že je to ľahké ,ale dá sa to ... Učiteľky aj pomôžu , aj ti dajú termín keď sa ti nedá na určitý den ... Ale samozrejme nečakaj, že všetko bude zadarmo, a že ťa nechaju prejsť len tak ...musíš sa učiť , treba aj ukázať ,že máš o to záujem, vždy je to aj o prístupe a komunikaci s učiteľmi 🙂
Ahojte, dali ste si teraz prihlášku od 9/2026 nakoniec? Ja to tu práve čítam a rozmýšľam či áno či nie či ešte stíham...
@3marhulka3 ahoj, mne už poslali inštrukcie k platbe atď. Nastupujem od 09/26
@ewina13 ahoj zvažujem nad prihlaskou
@lenkatvrdikova Ahoj, ako si sa rozhodla? Ideš na tú školu? Mne už poslali inštrukcie, nastupujem od 09/26
@vanda62 super, tak budeme spolužiačky 😀

@3marhulka3 školu určite odporúčam . Učiteľky sú perfektné , vždy nápomocné . Je to reálne zvládnuť. Aj popri malých deťoch , trojsmenkach , 12tkach , ...držím palce 🙏 nás ročník cakajú ústne maturity budúci tyzden