Zmeny na detských ambulanciách v Bytči: Čo robiť?
Dobre ránko,vie mi niekto vysvetliť čo sa deje na detských ambulanciách v Bytči? Prestúpili sme do ambulancie doktora loudu na doporucenie znamych a chodili k doktorke ktorá tam pracovala, boli sme veľmi spokojný a včera som ju videla vychádzať z inej ambulancie a nás ošetrovala ina doktorka. Ja nepotrebujem extra mily prystup ale s deťmi to tak nevie a syn aj ja sme si zvykli na pôvodnú doktorku a radi by sme chodili k nej,mám požiadať o prestup alebo čo?asi zavolám na vuc nech mi povedia pod koho vlastne patrime
@sunnyday1111 pan doktor Louda sa strieda s pani doktorokou len neviem ako to majú podelené.Spýtajte sa sestričiek oni su tam super 🙂
My sme tam spokojný aj s pánom doktorom.
Dr Louda už prebral aj ambulanciu dr Karaska vedľa. Takže doktorky sa na týchto dvoch ambulanciach striedajú. Plus ešte dva dni robia aj pôvodný doktori. Ale obe ambulancie už sú vlastne pod dr. Loudom 😉

Zistite, kde má ambulanciu doktorka, spýtajte sa či môžete ku nej prestúpiť a potom sa stačí u povodnej odhlásiť. Lekára si môžete vybrať akeho chcete.