icon

Ako riešiť hlučnú susedu počas noci?

Včera o 22:01

Ahojte viete ako riešiť hlučnú susedu v noci ?
Jedná sa o to, že ja neviem či nespí 😅 ale v noci často bucha dverami. Proste chodí z izby do izby a tresne dverami a samozrejme keď je v noci ticho a kľud tak ma vždy v posteli vystrie. Viem sa takto zobudiť aj niekoľko krát v noci, že behá z izby do izby. Žije sama. Na prízemí, nad ňou som ja. Čiže najviac trpím ja keďže ten byt oproti nej to nepočuje a byt nad nami tiež nie a iný v blízkosti nej nie je. Konfrontácia dopadla tak že na mňa vyletela že v byte si môže chodiť a robiť čo chce .. samozrejme však nikto jej nič neprikazuje len som jej v kľude povedala, že v noci by nemusela búchať hlučne dverami, že ma to vždy zobudí. Polícia si myslím, že je úplne zbytočná v tomto prípade nakoľko to nie je sústavný hluk, ktorí by mohli odsledovať. Rozhovor z domovníkom a následne jej napomenutie tiež bez výsledku. V podstate povedala to čo mne a tým to končilo 😟 teraz čo? Samozrejme nikoho iného to neruší a jediný sťažovateľ som ja, tiež nehrá v môj prospech.

1andrea111
Včera o 22:19

@anonym_autor skúsiť jej to vrátiť, byť zopár noci tiež hlučná

anonym_26e3e0
Včera o 22:27

@anonym_autor by som.si stiahla zvuk petardy alebo kalasnikova, a obcas random v noci pustila nad spalnou. Snad pochopi.

anonym_aefd7d
Včera o 22:32

@anonym_autor aky pozicaj, taky vrat.

anonym_bdf2ac
Včera o 22:33

čo vlastne čakáš od polície? alebo od domovníka? že tam nabehnú a budú jej rátať kroky alebo buchnutie dvermi ? chceš nemožné.
Pani môže tvrdiť že chodí na wc. chodí predsa po svojom byte. buchnutie dvermi môže byť diskutabilné.
Tvrdenie proti tvrdeniu.

anonym_2a0cae
Včera o 22:34

@anonym_autor daj si pod posteľ kladivo a pár krát s ním treskni po podlahe keď je ticho a spí. S takouto ignorantkou to inak nejde riešiť, treba jej nadstaviť zrkadlo.

anonym_ee2896
Včera o 22:39

Ludia si neuvedomuju aky hluk to robi cez steny a strop. My mame podobnych susedov a oni to nikdy nepochopia. Ani vratit im to nepomaha, su este hlucnejsi a robia to naschval

anonym_bdf2ac
Včera o 22:51
@anonym_2a0cae

@anonym_autor daj si pod posteľ kladivo a pár krát s ním treskni po podlahe keď je ticho a spí. S takouto ignorantkou to inak nejde riešiť, treba jej nadstaviť zrkadlo.

@anonym_2a0cae myslíš že to pomôže? budú si robiť naschvály . Jedna bude trieskať kladivom, druhá dvermi.

anonym_883066
Včera o 23:24

@anonym_autor Nado mnou 5 rocny tajfun, ktory dupe od rana do vecera. Maju stare laminatky bez protihlukovej podlozky, podo mnou 81 rocna nahluchla pani, ktora pozera telku tak, ze presne pocujem ranajsie spravy.
Teraz cez Vianoce, obidve rodiny odisli prec a suseda oproti vyzvana o 7:30, lebo jej preteka zachod, nevie zapnut mobil, atd. Mna ide slahnut. Zbytocne hovorit, aj tak sa to nezmeni.

anonym_2a0cae
Včera o 23:37
@anonym_bdf2ac

@anonym_2a0cae myslíš že to pomôže? budú si robiť naschvály . Jedna bude trieskať kladivom, druhá dvermi.

@anonym_bdf2ac slušne susedu upozornila a ona ju ignoruje. Skúsila by som to a potom jej navrhla, že takéto správanie nikam nevedie a mali by sme sa začať rešpektovať.

aviemja
Dnes o 00:09

Po 8mich rokoch hľadám dom miesto bytu tak sa to vyrieši 🤣🤣

sevrin
Dnes o 03:25

Kúp si švihadlo a keď si poskákaš polhodinu denne, rovno nad jej hlavou, zistíš, že nielen pre svoje zdravie niečo robíš.

ruxandra
Dnes o 07:19

Keď jej to budeš vracať, tak nie v noci, ale skor rano. Ked v noci behá po byte, tak očividne spí v inom čase. Tak rob hluk ráno, po šiestej už v pohode môžeš

kinats
Dnes o 08:55

Ta nasa suseda telefonuje tak, ze ju pocujem ako by stala vadla mna , priam huci ako na lesy a ten hovor je skor monolog, dokonca mam niekedy az strach ci sa stiha nadychnut. A leto je este horsie to mava otvorene okna. Ci chcem, ci nie pocujem kazde slovo a ze pritom straca pojem o case je iste, lebo volava niekedy do 1/2 druhej rano.(dochodkyna co nemusi ist rano do prace)

anonym_aa3010
Dnes o 10:07

Presne pre toto som predala byt v paneláku a odsťahovala sa na samotu. V paneláku sa jednoducho nedá žiť.

anonym_171c86
Dnes o 12:01

@anonym_autor tu si nepomozes, u nas susedia stavali nabytok a buchali kladivami do 21:50 na druhy sviatok vianocny😀 ludia su jednoducho hovada, niektori, ktori zili predtym v dome su uplne nepouzitelni do bytovky, trieskaju, buchaju akokeby boli v celom vesmire sami.. tu sa dookola nastahovali novi susedia a pravidelne nedela vrtacka, buchanie vecer sviatok atd. Nastastie sa tiez stahujeme a zas do bytovky ale ak aj tam budu taki sedlaci sa odstahujem na samotu a pokoj svaty.. a to sa bavime o bytoch v novostavbach za niekolko 100tisic eur, tak dakujem pekne co sa musi diat inde, nechcem si to ani predstavovat. Ja stale tvrdim ze kde mi panbozko pridal na rodine ubral mi na susedoch😀