icon

Ako riešiť hlučných susedov?

Včera o 20:10

Ahojte, bývam v byte na sídlisku. Chápem, že bývanie v byte znamená, že musíte byť tolerantní, vždy aj som- Ale mne sa zdá, že niekedy už, čo je veľa, to je veľa. Je niečo po 21.00, áno, ešte nie je nočný kľud. Ale u susedov sú vnúčatá s malými deťmi a je tam krik, hluk, fajčenie na balkóne, piskoty a do toho štekot psa. Ja mám obe izby susediace s nimi, čiže nezáleží na tom, kde som, všade to je počuť, ani telku si človek nevie pozrieť. Na Štedrý deň hulákali do pol noci, zaspať sa veľmi nedá pri tom. Sú to normálni ľudia, podnikatelia, len majú veľmi radi spoločnosť a veľmi radi si vypijú. Ešte mám strach zo Silvestra. Oni majú totiž karaoke a s mikrofónom po minulé roky spievali do 3. rána. Chápem, že Silvester, je silvester. Máte aj vy takých susedov?

martinkatinka
Včera o 20:16

Ano, my mame tiez hlucnych susedov.

biba_18
Včera o 20:17

my máme susedov s ktorými mám v 1 izbe spoločné 2 steny - aj teraz ich počujem ako sa rehocú… ale teraz mi to nevadí.
horšie to bývalo v nedeľu o 1/2 osmej ráno… to bol smiech, skákanie, výskanie - a vždy to končilo plačom, vždy… našťastie sú už dievčatá veľké, tak sa rehocú len po večeroch, ráno už asi tiež spia puberťačky…

ale náš pes ich obšťastňoval plačom cez deň, neviem čo je horšie 😏🤷‍♀️

anonym_b8faae
Včera o 20:17

@anonym_autor aj my sme mali, az kym sme sa neodstahovali z bytu do domu. Najskor suseda nad nami, chodila v opatkoch po podlahe, evidentne neposedná pani, neustaly klepot. A potom hned pod nami, chlapci pubertaci, mama robila nocne, takze niekolko rokov hlasna hudba, krik, bez riesenia veci. Susedov si nevyberame.

rozculena
Včera o 20:18

tiež majú tí nado mnou na návšteve vnuka.behá a skáče ako besný kôň po celom byte

domkakvet
Včera o 20:19

@anonym_autor ak ide len o par dni v roku, tak myslim, ze sa to da vydrzat.

andrejka1974
Včera o 20:21

@anonym_autor normálne všade sú takí , ale však keď budeš mať svoje deti pochopíš pokiaľ to nie je často tak sa všetko dá zvládnuť , u nás doma bolo často živo a nikto sa nesťažoval

autor
Včera o 20:22
@domkakvet

@anonym_autor ak ide len o par dni v roku, tak myslim, ze sa to da vydrzat.

@domkakvet no nejde o par dni v roku. Najprv boli deti male, teraz uz tie deti maju deti a su tam vsetci spolu. Ich je tam v 3i byte teraz dohromady 7 dospelych, 4 deti, plus pes.

autor
Včera o 20:24
@andrejka1974

@anonym_autor normálne všade sú takí , ale však keď budeš mať svoje deti pochopíš pokiaľ to nie je často tak sa všetko dá zvládnuť , u nás doma bolo často živo a nikto sa nesťažoval

@andrejka1974 ja som vychovala svoje dve deti a nikdy u nas nebol takyto hluk. A vsetky oslavy viac menej robime mimo, v podniku, uz dlhe roky. A ked pride dcera na kavu, tak sme v pokoji, v kludne, neskame a nevyskame ako zmyslov zbavene.

alenka58
Včera o 20:31

my sme momentálne v dome, ale sused s deťmi sústavne petardujú a náš pes sa ide zblázniť, tiež majú návštevu je ich tam veľa, vôbec nerešpektujú kľud susedov aj keď sme ich upozornili niektorí volali políciu, dnes znova delobuchy, asi pôjdeme do bytu tam máme ticho hlavne kvôli psovi, vyzerá to že bude ich tam toľko do Silvestra

andrejka1974
Včera o 20:42
@anonym_autor

@andrejka1974 ja som vychovala svoje dve deti a nikdy u nas nebol takyto hluk. A vsetky oslavy viac menej robime mimo, v podniku, uz dlhe roky. A ked pride dcera na kavu, tak sme v pokoji, v kludne, neskame a nevyskame ako zmyslov zbavene.

@anonym_autor pozri ja mám 5 deti a u nás je vždy veselo a vermi najmladšia je autistka a tá vie byt hlučnejšia a nikdy sa nikto nikdy nesťažoval proste ak ti to vadí tak sa musíš odsťahovať

cyberk
Včera o 20:48

No co povedat, podla opisu si stara babka, co jej vsetko vadi. Odstahuj sa na samotu, ak ti vadi smiech a stastie inych ludi.

autor
Včera o 20:52
@cyberk

No co povedat, podla opisu si stara babka, co jej vsetko vadi. Odstahuj sa na samotu, ak ti vadi smiech a stastie inych ludi.

@cyberk mám 44 rokov a aj ja sa rada bavím a smejem, ale neobťažujem tým susedov po večeroch.

slavomira236
Včera o 20:58
@anonym_autor

@cyberk mám 44 rokov a aj ja sa rada bavím a smejem, ale neobťažujem tým susedov po večeroch.

@anonym_autor bolo 21.00 su sviatky zajtra sobota nechala by som to tak...

tinka3435
Včera o 21:00

Poznám ... najmä pri malých deťoch je to paráda keď sa niekto takto chová

cyberk
Včera o 21:03
@anonym_autor

@anonym_autor ako vravim, zatrpknuta stara pani s pravitko v … Uvolni sa, su sviatky, daj si stuple, ak sa citis sama, len za to, ze v tvojom byte nepocut smiech z tolkych navstev.

anonym_4a1fed
Včera o 21:26

@anonym_autor ano, mame vedla nas rodinku s tromi detmi, to je teror na dennom poriadku, dupu, vrieskaju, trieskaju, niekedy na nevydrzanie. Ja mam rocneho synceka a ked spi doma, kolkokrat ho tym dupanim a trieskanim zobudia... Staviame dom, odratavam uz kedy konecne odtialto vypadneme...

katka13katka
Včera o 21:29

Vedla maju casto navstevy ale neriesim, ved byvam v panelaku. Ale pod nami byva suseda, ktorej vadi vsetko, aj splachovanie zachoda po 22:00😅

belllinka
Dnes o 06:29
@andrejka1974

@anonym_autor pozri ja mám 5 deti a u nás je vždy veselo a vermi najmladšia je autistka a tá vie byt hlučnejšia a nikdy sa nikto nikdy nesťažoval proste ak ti to vadí tak sa musíš odsťahovať

@andrejka1974 ale ved vy byvate v dome, nie?

andrejka1974
Dnes o 07:47
@belllinka

@andrejka1974 ale ved vy byvate v dome, nie?

@belllinka ano ale len rok a pól predtým v činžiaku a bývali sme tam v byte všetci 7 a moja Rianka mala prvé prejavy búchaním revom behaním od 2 rokov teraz ma 13 a moje deti staršie boli živšie a nikdy nikomu to nevadilo občas keď boli väčší tak párty robili ale kto nerobil a boli susedia čo sa aj pridali