Bývanie blízko svokrovcov: dobrý nápad alebo problém?
Išli by ste tak bývať ze o 2 domy ďalej od svokrovcov ? Priateľ rieši prerábať dom hneď o 2 domy ďalej od nich.
@anonym_autor zijeme presne tak blizko a odnieslo si to moje zdravie e nervy a psychika.... dlhe roky hadok..vela hadok, muz samozrejme drzi im,, denne navstevy boli, komandovanie... a keby som mohla tak vezmem steny a strechu a uz tu niesom.
Aby si nedopadla rovnako
Ja bývam 450km a neľutujem. Na nezaplatenie. Hlavne ak nie ste od začiatku človek,na ktorého sa nevzťahujú nekonečné predsudky. Určite by som nešla v živote bývať blízko.
@jamimo veď ty sa správajú ako chces ,normálny ľudia vedia čo je úcta k starším
@vlado19822 ja úctu k starším, starobe mám. Nie k ľuďom, kt. sa správajú ako idioti, vek je len číslo, no pri inteligencii to už je problém 😉Príkladov v tejto diskusii aj v živote máme dosť.
@vlado19822 ja úctu k starším, starobe mám. Nie k ľuďom, kt. sa správajú ako idioti, vek je len číslo, no pri inteligencii to už je problém 😉Príkladov v tejto diskusii aj v živote máme dosť.
@jamimo to je úplná fráza ktorá sa používa neviem odkedy ,vek nie je číslo ,teraz sa bavíme o normálnych ľuďoch vekom sú ľudia viac rozvážny,problém je že dnešný mladý si myslia že zožrali všetku múdrosť sveta ,tým nehadzem všetkých do jedného vreca
@anonym_8dc027 no presne taká bude moja svokra že keď tam budeme bývať tak isto bude chodiť k nám neohlásene a starať sa o dieťa keď to nebudem vyžadovať a chcieť, ja chcem aby sme boli s mužom samostatní, a keď bude treba alebo budeme chcieť tak o pomoc si vyžiadame sami. Mame mať budúci rok svadbu, svokra sa hneď ponúkla že pôjde s malým spať aby som ja mohla byť do rana na svadbe 😀 radšej nebudem na svadbe a pôjdem s malým spať ako by to mala robiť ona. Proste mám voči svokrovcom svoj názor a nechcem od nich nežiadanu pomoc a presne svokra sa urazí alw je mi to jedno. To keby ste zažili keď som si povedala svoj názor tak ako sa urazila tak sa zasmejete 😀 mne hlavne u nich nevyhovuje žiť, pre veľa dôvodov, a nestihame do pôrodu prerobiť dom tak sa obavám toho že ako to bude po pôrode keď budeme žiť u nich, to mi budú furt za ritou a toho sa bojím.. keď budeme bývať v dome tak tie hranice určite stanovím ale keď sme u nich tak viac menej musím držať ústa a krok
@anonym_6b286e čo tak keby si to bola uľahčila sebe ,budúcemu manželovi a hlavne svokrovcom tak že by si si ho nezobrala a všetci budú spokojní a ty nemusíš chudáčik tak ťažko žiť u svokrovcov a samozrejme ti nebudú musieť pomáhať ,prečo napríklad nejdeš bývať ku rodičom ,prečo napríklad tvoja mama nepôjde s malým spat keď budeš mať svadbu ,nadávaš na svokrovcov ale podľa toho čo píšeš ti chcú vo všetkom pomôcť narozdiel od tvojich rodičov
@anonym_8dc027 ja už teraz si neudržím jazyk za zubami, neviem ako to bude neskôr keď sa prestahujeme ale určite nebudem ten typ človeka čo znesie každodenne neohlásene návštevy, určite hneď od začiatku budem stanovovať pravidla, moja svokra aj svokor sú taký že vždy povedia svoj názor alwbo rady, ktoré sú pre mna naozaj nepodstatné a ani to nechcem počúvať 😀 ale to by ste museli zažiť že aký sú. Už vidím ako svokra sa bude chcieť okolo dieťaťa motať nonstop, no ja to naozaj nechcem..
@anonym_6b286e odsťahuj sa na Aliasku tam ťa nikto nenájde a nebude otravovať
@anonym_6b286e čo tak keby si to bola uľahčila sebe ,budúcemu manželovi a hlavne svokrovcom tak že by si si ho nezobrala a všetci budú spokojní a ty nemusíš chudáčik tak ťažko žiť u svokrovcov a samozrejme ti nebudú musieť pomáhať ,prečo napríklad nejdeš bývať ku rodičom ,prečo napríklad tvoja mama nepôjde s malým spat keď budeš mať svadbu ,nadávaš na svokrovcov ale podľa toho čo píšeš ti chcú vo všetkom pomôcť narozdiel od tvojich rodičov
@vlado19822 ja som nikde nespomenula že moji rodičia nechcú pomôcť, v živote som nenadávala doslova na svokrovcov ale nepoznáte ich a ja viem aký sú a preto mám proti ním svoj názor. A keby má ísť moja mama s dieťaťom spať tak nemám s tým absolútne problém..
@anonym_autor Jasne ze nie. Proste nevesta so svokrou sa vzdy budu neznasat, to je zakon ako ze kazdy den vyjde slnko. Fungovat to moze jedine ak byva zenich pri svokrovcoch teda nevesta pri rodicoch.
@jamimo to je úplná fráza ktorá sa používa neviem odkedy ,vek nie je číslo ,teraz sa bavíme o normálnych ľuďoch vekom sú ľudia viac rozvážny,problém je že dnešný mladý si myslia že zožrali všetku múdrosť sveta ,tým nehadzem všetkých do jedného vreca
@vlado19822 moja mama má 66 a povie ti, že dnes má mladý človek viac rozumu, znalostí a prehľad ako starý. Netreba omladinu podceňovať a opovrhovať ich vekom. (to je také moderné z 80 rokov) A nie, nie vekom človek nezmúdrie,ani VŠ človek nezmúdrie, ani šedinami.Príkladov je všade dosť. A určite aj v rodine...
@anonym_autor Jasne ze nie. Proste nevesta so svokrou sa vzdy budu neznasat, to je zakon ako ze kazdy den vyjde slnko. Fungovat to moze jedine ak byva zenich pri svokrovcoch teda nevesta pri rodicoch.
@anonym_d94bf0 nemusia sa neznášať, stačí sa rešpektovať navzájom. A určite sú aj dobré nevesty aj svokry, ktoré majú super vzťah. Len to musí jednoducho klapnúť. Ináč, ak to neklape, tak čím ďalej od seba, tým lepšie 🙃
@vlado19822 S vekom su ludia viac rozvazni? (Ano, je tam makke "i") Asi preto mame tolko dochodcov ktorich podvodnici odrbu o zivotne uspory, ze?

Ani nahodou.