icon

Čo všetko je reálne počuť v paneláku?

5. okt 2025

Ideme byvat do panelaku kde su 4 byty na poschodi/12 poschodovy veziak a uz teraz mam obavy ake to bude. Vyrastala som v tehlovej bytovke kde su mury hrube 50cm a nebolo pocut absolutne ze nic 😀

Strana
z2
anonym_b37b18
5. okt 2025

Všetko... Sex, hádky, detský plač, hlasnejšie pustený televízor večer keď je ticho...

anonym_6b3dc9
5. okt 2025

Všetko, susedia v predchádzajúcom bydlisku mávali sex v nedeľu po obede. Ďalší susedia mali 3deti ktorým nevysvetlili pojem nočný kľud a teraz sa predbieha môj muž so susedom kto chrape hlasnejsie

janicast
5. okt 2025

@anonym_autor bývam.v ňom 20 rokov.
Vaetko záleží len a len.od susedov..my sme úplne.ok..To.je dôležité -susedia

saxana000
5. okt 2025

Vyrastla.som v panelaku kde nebolo pocut nic.prestahovala som sa do bytovky zo nejakej sadroviny a pocujem aj zvucku na pocasie cez stenu od susedov rano vibrujuci budik.jubilantov z radia od hornej susedy.vysavac v sobotu rano.klepanie reznov hadky smiech krik deti kroky pracku mixer.pokial.si nerobia susedia diskoteku kazdy vecer neriesim to.my mame male deti musi nas byt pocut tiez.. ale je naozaj rozdiel bytovka a bytovka..

anonym_204a76
5. okt 2025

@anonym_autor nikdy som v paneláku nebývala iba prespávala u ex. Ja som počula všetko, ozaj všetko čo robili nad nami aj vedľa nás, ak posunuli stoličku, niečo spadlo, pustili vodu, spláchli záchod, počúvali rádio tv, povadili sa, mali sex, dieťa cvičilo, na hudobnom nástroji, hrali sa, spadli a plakali, nechal pes, šiel výťah alebo niekto peši po chodbe. A nielen to cítila som čo suseda varí a kedy si zapáli

anonym_07865a
5. okt 2025

Hore nad nami mam pocit, že nonstop cvičia, či bežecký pas, alebo trampolína, netuším. Ale buchot neskutočný. Vedľa mame stenu s druhým bytom a často počujem aj mobil zvoniť,, 😄 a ženu čo furt hreši do p...🤣🤣 A splachovat wc. Pod nami spia asi pri otvorenom balkóne a muž chrápe jak diva sviňa. A ešte nad nami bývajú starší ľudia s mladými. A ich syn nonstop pije a potom kričí. Počujem každé slovo. Im som bola párkrát vysvetliť, že keď sa ožerie, neznamená, že o tom musíme vedieť všetci, aj na schôdzi sa riešili oni. Ináč mi nič z toho menovaného nevadí, dá sa zvyknúť na všetko, aj moje deti mali obdobie, že skákali, či si skladali lego na podlahe, alebo púšťali auticka, aj keď som im vždy hovorila, že majú sa hrať na koberci, vždy im niečo ušlo mimo. Mňa ide poraziť, keď robíme hluk, lebo viem, že každý prd počuť.

anonym_1d2e68
5. okt 2025

Bývali sme v paneláku, ja som vždy počula výhradne susedov nad nami. Či ako dieťa, aj ako dospelá (iny byt). A mala som veľké šťastie na hádajúcich sa najskôr rodina s malými deťmi, kde žena bola totálna hysterka, potom na dôchodcov, ktorí mali talianske manželstvo a úplne v pohode sa pohádali a trieskali dverami aj o 2 ráno 🤣. Teraz bývame viac menej v tehlovej bytovke(novostavba). A od susedov počuť hluk iba cez stupačky (teda jedine vo wc) alebo potom keď extrémne dupú - skáču z gauča, dieťa chytí hysak a dupe nohami,.. inak je tu ticho.

terezia74
5. okt 2025

@anonym_autor pod nami býva sused s 88 mamou, stará pani je hluchá, tak počujem keď ma zapnutý televízor, počujem o čom sa hádajú - hlavne keď sa syn 51 rokov nesprchoval a nedal si čisté trenky, zobral jej peniaze, fajčil v obývačke, atď
A naviac neznášam keď počujem ako švochta do záchoda 🤣

marianarem
5. okt 2025

@anonym_autor Zavisi to od panelaku. Tam, kde som vyrastala, bolo pocut v podstate len vrtanie a podobne prace. Potom kde som byvala v mladosti, tak bolo pocut len zhora a vytah.

laskonkaa1
5. okt 2025

Záleží od paneláku, susedov, akú majú susedia podlahu.

Keď som bývala s rodičmi, bolo počuť veľa vecí. Sex, hádky, krik, deti, dupot, hádzanie skákalky...
Teraz keď bývam sama, od susedov nepočujem nič. Ani práčku, vysávač, nie to ešte rozhovory..

anonym_ac4f11
5. okt 2025

Ale že uuuuplne všetko.Ja som počula aj keď sused prdol

liusa82
5. okt 2025

ja som tiež vyrastala v poctivej tehlovej bytovke a počuli sme skoro všetko.Takže v tomto to určite nebude.Aj cikanie a prdenie na záchode aj tlmenú vravu aj hádky aj práčku aj vysávač aj kuchynské spotrebiče 😃 a to sme mali byty na poschodí len dva každý.Nie taká masovka a bola to bytovka len so 4 poschodiami a aj tak sa tam diali veci.Som rada že sme už v dome a ak vychytáte decka nad alebo pod sebou to je ešte len to pravé eldorádo 😁 ako nechcem strašiť to píšem len svoju skúsenosť.Možno tam budete mať klud ale pri dnešnom neustálom menení a predávaní bytov tak jeden rok môžeš mať super susedov a na druhý rok už peklo zo života.Ja by som za byt nevysolila peniaze už nikdy v živote

biba_18
5. okt 2025

ako v ktorom. to čo píšu predo mnou som nezažila všade kde som bývala, iba niektoré z toho a nie všetky v rovnakom paneláku… a že prdenie na záchode, akože vážne?

liusa82
5. okt 2025
@biba_18

ako v ktorom. to čo píšu predo mnou som nezažila všade kde som bývala, iba niektoré z toho a nie všetky v rovnakom paneláku… a že prdenie na záchode, akože vážne?

@biba_18 áno fakt a sused ešte aj pri tom tak s ulavou vzdychol.Akože mala som čo robiť aby som nevyprschla od smiechu 😂 ale bola som vtedy na záchode aj ja.Ale cikanie sme bežne počuli aj do obyvačky aj keď na zachode sme akurát vtedy byť nemuseli.Takže áno niekde to je takto počuť

anonym_712a78
5. okt 2025
@anonym_b37b18

Všetko... Sex, hádky, detský plač, hlasnejšie pustený televízor večer keď je ticho...

@anonym_b37b18 tiez ma tymto strasili, stahovali sme sa do klasickeho “stareho” panelaku 8posch., tri byty na kazdom poschodi.
Jedine, co pocujem od susedov hore, je pracka, ked zmyka ale aj to len vecer, ked je vsade uz ticho a aj u nas doma vsetci okrem mna spia, no a este jedno mierne dupotajuce dieta co tam byva. Inak NIC 😆

biba_18
5. okt 2025

@liusa82 to som fakt nezažila 🤨

janicast
5. okt 2025
@biba_18

@liusa82 to som fakt nezažila 🤨

@biba_18 ani ja....
co to tu píšu skoro vsetko anonymy .mam svoj názor

svetlonos
5. okt 2025

@anonym_autor
vsetko! Vedela som, ze su 2 par, ktoré nahlas sexuje, jedni dole druhi na poschodí. Vzdy ma tym zobudili. Počuť kazdy prd, rozhovory a nedaj Boh, ked je niekto kutil a chce prerobiť *prevŕtať cely byt!

anonym_ef41ff
5. okt 2025

@anonym_autor aj prdy

emka530
5. okt 2025
@janicast

@biba_18 ani ja....
co to tu píšu skoro vsetko anonymy .mam svoj názor

@janicast tak ja nebudem anonym a ano, majú pravdu 🙂 tiež som bývala v bytovke a bolo počuť každý prd. Všetko to, čo tu bolo spomenuté. Teraz už 15 rokov bývam na dome. Keď prespavam u svokrovcov na byte, mi toto všetko uz vadí.
Naozaj je to tak že keď ste stenami spojení, všetko počuť. Teraz sme boli na apartmáne na dovolenke, a mňa to normálne ruší. V noci všetci už spali, a ja som počula ako suseda išla čurat, sprchovala sa, presne som vedela kedy sa mydli, kedy sa utiera, kedy otvára sprchač. Potom si varila čaj, a niečo chrumala. Podotýkam, steny boli murované. Žiaden sadroš. A to uvedomenie si, že tak ako ja počujem ju, ona počuje nás.. no nič moc 😎

anonym_ef41ff
5. okt 2025
@biba_18

@biba_18 ano aj prdy je pocut

biba_18
5. okt 2025

@anonym_ef41ff žijem celý život v byte a také som nezažila, no…

anonym_852a47
5. okt 2025

@anonym_autor Tiež som predtým bývala v tehlovej bytovke a teraz v 12poschodovom paneláku, kde sú na poschodí 4 byty. Výhodou je, že so susedmi na poschodí nemáme spoločnú stenu (spája nás len špajza), ale zhora aj zdola počuť fakt všetko. Od toho, keď niečo spadne na podlahu, ako sa pes hore s niečím hrá, až po to, že ja v obývačke pri zavretých dverách pozerám tv a počujem ako u susedov niekto čúra.🫣🫣 Ak sa nebodaj susedia hádajú, počuť všetko od slova do slova, bohužiaľ.

janicast
5. okt 2025
@emka530

@janicast tak ja nebudem anonym a ano, majú pravdu 🙂 tiež som bývala v bytovke a bolo počuť každý prd. Všetko to, čo tu bolo spomenuté. Teraz už 15 rokov bývam na dome. Keď prespavam u svokrovcov na byte, mi toto všetko uz vadí.
Naozaj je to tak že keď ste stenami spojení, všetko počuť. Teraz sme boli na apartmáne na dovolenke, a mňa to normálne ruší. V noci všetci už spali, a ja som počula ako suseda išla čurat, sprchovala sa, presne som vedela kedy sa mydli, kedy sa utiera, kedy otvára sprchač. Potom si varila čaj, a niečo chrumala. Podotýkam, steny boli murované. Žiaden sadroš. A to uvedomenie si, že tak ako ja počujem ju, ona počuje nás.. no nič moc 😎

@emka530 tak to ozaj zííram...ze vies,co presne robila😲😲

emka530
5. okt 2025
@janicast

@emka530 tak to ozaj zííram...ze vies,co presne robila😲😲

@janicast áno, a vadilo mi to dost.. najhoršie je to keď v noci všetko stíchne, vtedy tak všetko počuť

marca12
5. okt 2025

@anonym_autor Ja som pocula aj curanie na zachode zvrchu od susedov. Alebo vychriachavanie hlienov starej panej,to bol masaker,chriachala neustale pocas dna. Pocut vsetko,ale na to si zvyknes casom a ani to nebudes vnimat. Jedine,co my bolo trapne,ked som pocula detailne hadky susedov. Niekedy som sa im a j hanbila pozriet do oci po tom,co vsetko si povykrikovali 😆

marsmykkok
5. okt 2025

Mne prídete precitlivelé... Bývam v dome, ale teda bola som v rôznych bytoch na rôznych poschodiach a aj tam spala a teda nič ma nerušilo a nebolo extra počuť, jedine ak skoro ráno výťah na vrchnom poschodí mi prekážal, kedže tam bola strojovňa. A rovnako aj ak som niekde ubytovaná nič ma extra neruší, jasné že počujem v noci ak sa vedľa sprchujú, ale inak pohoda.

anonym_f7d86b
5. okt 2025

Tak my ani nevieme ze tu máme susedov. Nepočujeme vôbec nič,len keď niekto rpreraba byt aj to nevieme.idetifikovat o ktorý byt sa jedna.. Fakt ďakujem.za super susedov a asi dobre steny? Klop, klop, klop

anonym_2e056b
5. okt 2025

ja som zrela na psychiatriu odkedy si susedia na hovno prerobili byt, vsetko pocut, skrinu, budik, rozhovory, ze chodi ako debil, doma stale nieco vyraba, vylucky, ked se..ie, som zufala, najhorsie je mat niekoho nad sebou, minule som bola u kamosky v starej bytovke, posledne poschodie, nas sebou nikto, ten bozsky klud co tam mala, hrozna ulava, zavidim 🥺

anonym_02b450
5. okt 2025

@anonym_autor je to individuálne, po svadbe sme nejaký čas bývali v paneláku, kde som počula občas aj susedov, mám kamarátku, u ktorej nepočujem absolútne nič, ešte som sa čudovala že majú susedia malé dieťa. Takže je panelák a panelák. Asi si sa mala pýtať susedov, teraz je už dosť neskoro

Strana
z2