icon

Kedy prestane susedove dieťa toľko kričať?

31. aug 2025

Nad nami byvala kedysi starsia pani, tak 90+. Nepocula som ju. Ked zomrela, prisiel tu byvat mladsi par. Pocula som ich sem tam vecer rozpravat ale nic viac. Odkedy maju decko, tak je to hroza. Ked neplace, tak nieco hadze o zen, krici, dupe, vrieska, trepe so vsetkym. Kedze mam teraz dovolenku tam viem presne co robia. Asi o 7 vstavaju, najprv decko zjape asi mu umyva zuby, potom s niecim bucha v kuchyni, beha…okolo 9:00 idu von, tak je pokoj. Pridu cca o 11:00 asi ho uspava lebo zase place a potom je asi 2 h ticho. Vstane a zase nieco robi v kuchyni, maly krici, dupe… tak idu zase von od 13:30-16:30 cca. Znova ich pocujem, bud ide pracka alebo mycka, potom ho asi kupe, umyva zuby a zase vrieska. O 19;00 je pokoj asi spi. V noci ho tiez pocujem. To je neskutocne. Kedy prestane to decko tolko vrieskat? Mna ide porazit. Ked som v robote tak to menej pocut, no cez vikend to iste. Niekedy su asi aj oni mimo cez vikend a je pokoj. Minule som ju zastavila, ci nemozu byt tichsie, ona ze je ma syna sama, muz robi mimo sr. Ale to je vyhovorka? Volat policiu? Ona nanho sice nekrici a je kludna ale to decko je ako nepricetne.

bosorkabb
31. aug 2025
@anonym_ade70e

@anonym_autor haha toto by sa ti tak vratilo ze dovidenia. nevyspate dieta robi 5x tolko cirkusu ako vyspate takze good luck. hlavne ak ma tych 1,5 roka tak taka dobra nevyspatost cez den sa zvykne odrazit na tom ze miesto tych luxusnych 2x v noci plakani sa budes citit ako prvorodicka s polrocakom co sa zobudi tak 10x 🤪🤪🤪

@anonym_ade70e toto ma tiež napadlo. To ešte bude cirkus a ani von nepôjdu keď bude dieťa nevyspate.

anonym_1ee679
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_1ee679 chodim do roboty ako kazdy clovek na 8h od 7-15.00. teraz som na dovolenke, takze mam vacsi prehlad, co sa deje v byte nadomnou

Tak po robote na prechadzku, zacvicit si, s kamoskami na kavu, nakupit a hned je 18 hodin vecer a potom to hodku vydrzis a mozes ist spat, v noci si zapni biely sum a daj si predtym melatonin alebo poldeci a budes mozno lepsie naladena😀

autor
31. aug 2025
@anonym_1ee679

Tak po robote na prechadzku, zacvicit si, s kamoskami na kavu, nakupit a hned je 18 hodin vecer a potom to hodku vydrzis a mozes ist spat, v noci si zapni biely sum a daj si predtym melatonin alebo poldeci a budes mozno lepsie naladena😀

@bosorkabb tento moj plan neuskutocnim, nie som az taka harpya. Necham ho vyspat, nech nevystraja cely den.
@anonym_1ee679 nepijem, dakujem.

anonym_1ee679
31. aug 2025
@anonym_autor

@bosorkabb tento moj plan neuskutocnim, nie som az taka harpya. Necham ho vyspat, nech nevystraja cely den.

@anonym_autor ale cvicit, najst si konicek, nakupit, ist na kavu, ucit sa cudzie jazyky, zvysovat si kvalifikaciu, urobit si vodicak alebo cokolvek mozes, nie?

anonym_1ee679
31. aug 2025
@anonym_1ee679

@anonym_autor ale cvicit, najst si konicek, nakupit, ist na kavu, ucit sa cudzie jazyky, zvysovat si kvalifikaciu, urobit si vodicak alebo cokolvek mozes, nie?

@anonym_1ee679 alebo uz len doma sama hundrat, kym neumries?

kp7333
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zelam ti, aby si si nasla frajera, co ta oplodni, aby si starosti a slasti rodicovstva pocitila na vlastnej kozi. A k tomu taku susedu, ako si ty.

autor
31. aug 2025

Ja vsak nemam 30 ale 57, moje kamosky chodia za vnucatami a ja deti nemam, ani rodicov, ani vnucata. Kolegyne maju tiez svoje zivoty. Ja mam len macku a hlucnu susedu.

autor
31. aug 2025
@kp7333

@anonym_autor zelam ti, aby si si nasla frajera, co ta oplodni, aby si starosti a slasti rodicovstva pocitila na vlastnej kozi. A k tomu taku susedu, ako si ty.

@kp7333 neoplodni ma uz ani duch svaty

anonym_1ee679
31. aug 2025
@anonym_autor

Ja vsak nemam 30 ale 57, moje kamosky chodia za vnucatami a ja deti nemam, ani rodicov, ani vnucata. Kolegyne maju tiez svoje zivoty. Ja mam len macku a hlucnu susedu.

@anonym_autor tak si najdi priatela mozno ti otvori nove obzory zivota😀

kp7333
Autor odpoveď zmazal
ibatanecnica
31. aug 2025
@anonym_c19023

@anonym_autor no a potom si predstav mať susedov dôchodcov, ktorý po sebe o 2-3 ráno vykrikujú “zabijem ťa ty ku.va sku.vená” a trieskajú dvermi, že sa strhneš zo spánku, nie raz ale každý deň tak 3x za noc 😅🙈. Vždy môže byť aj horšie. Tak preži to, kým decko vyrastie.

@anonym_c19023 aj my sme takych mali. Stacilo par navstev a uz je ticho 😆

ibatanecnica
31. aug 2025
@anonym_1ee679

@anonym_1ee679 🤣

autor
31. aug 2025
@anonym_1ee679

@anonym_1ee679 no muzi v mojom veku su vsetko prepiti alkaci, nemam zaujem. Starsiemu uz zachvilu bude treba zadok utoerat a mlady chlap, uprimne o staru raketu nezakopne

anonym_1ee679
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_1ee679 no muzi v mojom veku su vsetko prepiti alkaci, nemam zaujem. Starsiemu uz zachvilu bude treba zadok utoerat a mlady chlap, uprimne o staru raketu nezakopne

@anonym_autor tak uz ostava len trenovat skok do truhly, ale v pracovnych ochrannych sluchadlach, aby si bola v tichu a na min. 50 cm hruby matrac, aby si zas nerusila susedov pod sebou🤣

anonym_5b93bf
31. aug 2025

Tým „nad nami bývala“ si myslela nad tebou a tvojou mačkou?

ukgirls
31. aug 2025

tak a sme doma..zatrpknuta stara dievka este aj s mackou na krku - tie zvuky z bytu kde je dieta su uplne normalne... a ty bud si kup sluchatka,chod na samotu do lesa alebo rovno starobinec ... zena,co nikdy nemala a mat nebude dieta nepochopi jeho vychovu .. ta matka robi vsetko spravne ale ty sa stavas stara a zatrpknuta ufrflana suseda-presne taka Kelisova,kt ma kazdy panelak a kt sa objavuje v kazdom vtipe ...

anonym_c19023
31. aug 2025
@ibatanecnica

@anonym_c19023 aj my sme takych mali. Stacilo par navstev a uz je ticho 😆

@ibatanecnica mne tí moji ani raz neotvorili, keď som im šla zaklopať, za to sa parádne pohádali aj kvôli tomu. Policajtom síce otvorili vždy ale nemalo to účinok. Až do doby, kým si nekúpili 2 byty na rovnakom poschodí a chodili k sebe len na návštevy ale to som sa už ja odtiaľ sťahovala preč 🤣🙈.

autor
31. aug 2025
@ukgirls

tak a sme doma..zatrpknuta stara dievka este aj s mackou na krku - tie zvuky z bytu kde je dieta su uplne normalne... a ty bud si kup sluchatka,chod na samotu do lesa alebo rovno starobinec ... zena,co nikdy nemala a mat nebude dieta nepochopi jeho vychovu .. ta matka robi vsetko spravne ale ty sa stavas stara a zatrpknuta ufrflana suseda-presne taka Kelisova,kt ma kazdy panelak a kt sa objavuje v kazdom vtipe ...

@anonym_5b93bf ano
@ukgirls som stara dievka, usiel mi vlak. Vzdy som riesila len pracu a roky utekali. Po 40tke som uz nikoho normalneho nenasla, deti som kedysi chcela, ale asi dobre, ze ich nemam.

ibatanecnica
31. aug 2025

Inak s tym volat policiu? Prepac ale to.ti uz dobre hrabe z tej samoty. Co im akoze povies? Ze dieta place alebo perie pracka alebo mu nieco spadlo? Odstahuj sa na samotu

januska2
31. aug 2025

Odpadnem 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ su to deti co ho ma priviazat? Keď si chcela klud tak si si mala kúpiť dom a nie byt 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ toto uz neni mozne alebo vieš co chod rovno do statobuncu

smajliica
31. aug 2025

No mne odpálilo dekel. Ešte že si taká veľkorysá že ti nevadí že vo svojom byte púšťajú práčku každý den 🙈😂😂
Prosím zavolaj tú políciu, že susede dieťa plače v byte. A potom nám napíš že čo ti povedali 😂 A teda počkaj kým malý príde do obdobia vzdoru, to ešte len uvidíš čo je to rev.

anonym_1ee679
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_5b93bf ano
@ukgirls som stara dievka, usiel mi vlak. Vzdy som riesila len pracu a roky utekali. Po 40tke som uz nikoho normalneho nenasla, deti som kedysi chcela, ale asi dobre, ze ich nemam.

@anonym_autor ked si riesila len pracu, tak hadam v 57micke mas dostatocne nasetrene, hypoteku splatenu a sup do penthousu alebo na samotu do krasneho domu🙂

vladuska20
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_5b93bf ano

@anonym_autor no vidis,ako som sa trafila,frustrovana stara dievka iba tie nevedia pochopit ze deti proste vedia kricat,plakat,aj dupat.Treba nejake aktivity,najst si kamosky vo svojom veku,nejaky dochodcovsky klub,alebo tance.Nieco co ta tak unavy,ze nikdy uz nebudes ani raz pocut to plakajuce dieta,lebo budes taka unavena,ze ta ani tanky nezobudia.

anonym_3caded
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_1ee679 ja nemam deti, mam 57

@anonym_autor stara dievka nepochopí

anonym_3caded
31. aug 2025

@anonym_autor keď bývaš v byte, zmier sa s tým, oni majú právo tiež vychovávať dieťa a žiť si svoj život. Je prirodzené, že dieťa plače. Tiež sme bývali v byte a pol roka prerábali byt pod nami, vŕtali do stropu a malý sa budil a začal plakať. Susedia ho tiež museli počuť ale našťastie mali všetci pochopenie. Ak by nie, môj muž by narobil poriadky od hora dole, lebo keď sa rozčúli, mal by sa každý pratať z cesty. Vedľa sused prdel a my sme to počuli. To sme ako mali volať políciu, že sused moc nahlas prdí a my to počujeme? Tak sme si povedali a dosť, ideme postaviť dom. Postavili, bývame, máme pokoj a od nás má každý tiez pokoj. Takže presťahuj sa do domu v ktorom môžeš aj tancovať alebo mať kľud 😉.

anonym_a314db
31. aug 2025

Autorka nič si nerob z osočujucich a vysmesnych komentárov,proste sa tu zbehla skupina ľudí čo majú výchovu v paži, matere celý deň mobil v paprči a deti znepríjemňujú život všetkým naokolo,lebo matky visia nonstop na koni a potlapkavaju tu jedna druhú po pleci a ako ospravedlnenie za to čo majú doma sa tu do teba navážajú a seberovnu mater, čo nezvláda výchovu si zastastavaju,ako keby nemal človek nárok na kľud a ticho, všetci teraz velebme malé nevychovane deti,lebo malé deti

viestta
31. aug 2025
@anonym_a314db

Autorka nič si nerob z osočujucich a vysmesnych komentárov,proste sa tu zbehla skupina ľudí čo majú výchovu v paži, matere celý deň mobil v paprči a deti znepríjemňujú život všetkým naokolo,lebo matky visia nonstop na koni a potlapkavaju tu jedna druhú po pleci a ako ospravedlnenie za to čo majú doma sa tu do teba navážajú a seberovnu mater, čo nezvláda výchovu si zastastavaju,ako keby nemal človek nárok na kľud a ticho, všetci teraz velebme malé nevychovane deti,lebo malé deti

@anonym_a314db hlavne, ze tvoje deti neplacu. Daj recept tym ostatnym ako to treba robit

jaskolka
1. sep 2025

Ani voľakedy to nebolo tak,že "tichucko si deti sedeli",to na margo tých komentárov,ako si teraz deti nevychovane a ako boli kedysi úzasne a tichucke 🙈🙈
Ja som dieťa , ktoré vyrastalo v paneláku,v každom jednom byte boli deti, zvuky ako behanie po byte,po schodoch, plač v noci,boli absolútne normálne,nikto to neriešil. Zároveň aj vonku na ihrisku pred bytovkami bol krik,hurhsj,hrali sme sa,liezli po preliezkach, naháňali sa, kričali,nech nám mama hodí chlieb s maslom,a nikomu to nevadilo.
Práčky? Mali sme takú, ktorú bolo treba držať,aby neskakala po celom byte,to by asi autorku teraz porazilo,keď jej vadí aj práčka 🙈
Ale nikto to neriešil, patrilo to k životu v bytovke, každý to akceptoval a bral ako normálne.
Jednoducho život v paneláku je taký.
Teraz už sa každy bojí len hlasnejšie dačo robiť,lebo všade sa nájde nejaka"otrava"ako táto autorka a jej podobné

jaskolka
1. sep 2025
@anonym_a314db

@anonym_a314db dieťa, ktoré je pol dňa vonku a spí denne dve hodiny,je nevychovane len preto,že chodí a hrá sa s hračkami? Ty si z akého sveta prišla?🙈🙈🙈

anonym_1ee679
1. sep 2025
@anonym_a314db

@anonym_a314db prijmam vychovne rady, ako vysvetlit rocnemu dietatu, ze sa nema hrat, nema chodit a nema plakat. Dakujem 🙂