Kedy prestane susedove dieťa toľko kričať?
Nad nami byvala kedysi starsia pani, tak 90+. Nepocula som ju. Ked zomrela, prisiel tu byvat mladsi par. Pocula som ich sem tam vecer rozpravat ale nic viac. Odkedy maju decko, tak je to hroza. Ked neplace, tak nieco hadze o zen, krici, dupe, vrieska, trepe so vsetkym. Kedze mam teraz dovolenku tam viem presne co robia. Asi o 7 vstavaju, najprv decko zjape asi mu umyva zuby, potom s niecim bucha v kuchyni, beha…okolo 9:00 idu von, tak je pokoj. Pridu cca o 11:00 asi ho uspava lebo zase place a potom je asi 2 h ticho. Vstane a zase nieco robi v kuchyni, maly krici, dupe… tak idu zase von od 13:30-16:30 cca. Znova ich pocujem, bud ide pracka alebo mycka, potom ho asi kupe, umyva zuby a zase vrieska. O 19;00 je pokoj asi spi. V noci ho tiez pocujem. To je neskutocne. Kedy prestane to decko tolko vrieskat? Mna ide porazit. Ked som v robote tak to menej pocut, no cez vikend to iste. Niekedy su asi aj oni mimo cez vikend a je pokoj. Minule som ju zastavila, ci nemozu byt tichsie, ona ze je ma syna sama, muz robi mimo sr. Ale to je vyhovorka? Volat policiu? Ona nanho sice nekrici a je kludna ale to decko je ako nepricetne.
@anonym_a314db aaaaa dokonala mater, iba zeby nie? aj ja cakam ako vysvetlit rocnemu dietatu ze si ma tuto hackat a sedkat aby neobtazoval placom smutnu frustrovanu tetu
@amonet ved to je uz velke dieta co by malo rozumiet
@anonym_autor rocne dieta? 1 rok? 12 m? veľke dieta? koľko mas deti? v akom veku
@amonet nemam nevychovanych spratkov co nerozumeju, ze nemaju skakat ako divocaci, trepat dverami a hulakat ako nepricetni
@amonet nemam nevychovanych spratkov co nerozumeju, ze nemaju skakat ako divocaci, trepat dverami a hulakat ako nepricetni
@anonym_autor ty si fakt tak nestastna osoba,ze od takej ozaj co najdalej.Az zlo z tej frustracie ide z teba.
Autorka a ty si sa kde zasekla prosim Ta ze rocne dieta by malo vsetko rozumiet a chapat 😀😀😀. Vtip roka
@anonym_autor sama si nevychovaný spratek, čo sa nevie zmestiť do kože a to máš už cez 50 🤷♀️ ani ty nerozumieš, čo také dieťa v tom veku obnáša, preto si sa zmohla len na mačku.
@anonym_autor
Mila moja, tak to vyzera, ze ty si nevychovany spratek. Niekde v minulosti spravili tvoji rodicia velku. Vychovali z teba neempaticku sebecku mrchu. Zial.
(a este aj tak trosku hlupu, co potvrdzujes svojimi poslednymi komentami)
Úprimne odsťahovala by som sa do kľudu aj by bola možnosť
Úprimne odsťahovala by som sa do kľudu aj by bola možnosť
@anonym_ab3603 uprimne to je kam,lebo aj v hore maju jelene ruju,a teda vedia krasne zvuky pri tom vydavat,aj na jelene bude volat policiu,ze rusia nocny klud????
Ročné dieťa je veľké dieťa ktoré všetkému rozumie a chápe súvislosti? Nebuď prosím ťa smiešna. To deti na ZŠ vedia viac o deťoch ako ty.
Píšeš jednu perlu za druhou. Viac sa neoplatí komentovať lebo tak či tak nechápeš. Ale ročné dieťa musí. Škoda reči.
Ja neverím,že toto je reálna autorka,lebo ak áno,tak skutočne je ako "z višne spadnuta"Že ročne dieťa je už veľké a musí všetkému rozumieť ?🙈🤣🤣🤣
A čo sa týka toho skákania ako "divočak"a trepania dverami,mne to príde,že je to dosť zveličené,lebo v jednom komentári bolo písané,že "idem na schody,aby som ten buchot lepšie počula"
Tak autorka,keď ti teda ten"extrémny "hluk tam vadí,naco lezies na schody,aby si lepšie počula? To fakt nechápem...
Buď je toto úplný blud a autor splieta hlúposti kvôli komentárom,alebo si fakt extra neznasanliva a "protivna"osoba ty a svojimi hlúpymi reakciami to len viac a viac dávaš najavo
@anonym_autor aj ja som mala takých susedov...keď malo dieťa asi 2,5 roka tak to prestalo....potom mali druhé😆
@anonym_autor male deti vrieskaju…robia cirkus..robia sceny…je mi ta luto, no neurobis s tym nic. Keby som bola tvoja suseda, asi by si na mna volala policiu kvoli dietatu kazdy den🤷🏻♀️.
@anonym_a314db aaaaa dokonala mater, iba zeby nie? aj ja cakam ako vysvetlit rocnemu dietatu ze si ma tuto hackat a sedkat aby neobtazoval placom smutnu frustrovanu tetu
@amonet áno som dokonalá 😄a? ja môžem za to, že ty nie si najostrejšia ceruzka v peračniku? či myslíš, keď si tupá, že musia byť tupé všetky?
@amonet áno som dokonalá 😄a? ja môžem za to, že ty nie si najostrejšia ceruzka v peračniku? či myslíš, keď si tupá, že musia byť tupé všetky?
@anonym_a314db ale ked si taka bystra, pouc tie tupe ako to treba robit. Zatial sa tu len vychvalujes a do hlupych inym nadavas ale co ak si prispela dobrou radou?
@anonym_a314db vies take to stare slovenske one: podla seba sudim teba 🤣
nuz a ano suhlasim. pouc nas kedze si evidentne vychovala tucet tichych poslusnych deticiek ako nato. ja mam iba jednu a v roku teda fakt nevedela regulovat svoje emocie a vlastne sa to uci stale.
@anonym_autor niekto tu spominal jelenov v ruji.To je este velmi prijemny zvuk na ucho ked to porovnam s cirkularom a la dieta.Okrem toho ruja trva iba chvilku kdezto take neprijemne dieta od susedov to budes pocuvat este dlho predlho.A ak spravia dalsie tak dovidenia.No nic autorka stahovanie do domu by bolo namieste najlepsie naozaj niekde za dedinu ak nemas rada ani susedov na okoli.Pretoze v bytovke to nikdy nevyhras.Jeden sa odstahuje a podobna rodinka pristahuje
@anonym_a314db vies take to stare slovenske one: podla seba sudim teba 🤣
nuz a ano suhlasim. pouc nas kedze si evidentne vychovala tucet tichych poslusnych deticiek ako nato. ja mam iba jednu a v roku teda fakt nevedela regulovat svoje emocie a vlastne sa to uci stale.
@amonet ja som nepísala o ročnom dieťati nič,tak ma tu s ním prestaň otravovať, spýtaj sa tej, čo to napísala, či už nevieš komu čo odpisuješ?v Tom prípade si rob poznámky, keď nie si onéé to najostrejšie pisatko
Ježiš vy anonymky ste strašne frajerky 🤣 až mi je z vás na grc ako sa dokážete vyjadrovať voči druhým osobám. So svojim ksichtom by ste si netrúfli🤦🏼♀️
ze vraj rocne dieta by malo vsetkemu rozumiet, tak ja som sa paradne pobavila, diky. 😆
ale ked sme uz pri teme ze kto je velky a comu by mal rozumiet... veta hodna sebareflexie 🙂
@anonym_441bb3 určite vieš že nevyspate dieťa robí väčší hluk, viac plače,okrem toho s ním nepôjdu von lebo bude unavené. To si autorka teda pomôže 😂😂
Jedine do hrobu.
@anonym_441bb3 určite vieš že nevyspate dieťa robí väčší hluk, viac plače,okrem toho s ním nepôjdu von lebo bude unavené. To si autorka teda pomôže 😂😂
Jedine do hrobu.
@anonym_2c8522 nevie, urcite ziadne dieta nema, keby mala neporadi taku hlupost
To vážne tu vy(anonymky zas) radite aby búchala a trieskala ,keď to dieťa spí?Raz by si to skúsila a potom by si len videla zákernosť .
To vážne tu vy(anonymky zas) radite aby búchala a trieskala ,keď to dieťa spí?Raz by si to skúsila a potom by si len videla zákernosť .
@rebekabeka14 ony si myslia, ze ake su "huste" pritom su len hlupe...
@rebekabeka14 ony si myslia, ze ake su "huste" pritom su len hlupe...
@viestta keby hlúposť a zatrpknutost kvitla tak sú botanická záhrada
@anonym_autor teda máš to extrémne ti poviem. V prvom rade nie je to decko, ale dieťa. Kebyže toto povieš predo mnou na moje dieťa, vypočula by si si, či si už vo veku mojej matky alebo nie. Je to malé dieťa, opakuj si to niekoľkokrát denne. Mám čerstvo ročne dieťa, doteraz milé, pokojne, skoro počuť ho nebolo. Od 1. Roka sa dieťa čo sa týka emócii, veľmi vyvíja, nastavujú sa hranice, ale ty si myslíš, že dieťa ročne bude poslúchať ma slovo? Ja napríklad robím všetko s malým, dám mu varechu pozerá hra sa skúša, áno trepe o zem s hocičím veľmi rad a ty myslíš, že nevysvetľujeme, neukazujem? Je to stale len malé dieťa spoznáva svet. A namiesto sprdania matky dieťaťa si mohla s ňou v klude porozprávať, popýtať čo ako, keď už sa tak zaujímas. Mne sa príde suseda takto sťažovať na ročne dieťa tak ju pošlem do teplých krajín. My susedov zhora počujeme skoro každý večer, vrieskajú, hádajú sa, trepú dvermi, chodí polícia každý mesiac pravidelne a čo viac ako narobím? Našťastie staviame dom a budeme mať pokoj

Autorka nič si nerob z osočujucich a vysmesnych komentárov,proste sa tu zbehla skupina ľudí čo majú výchovu v paži, matere celý deň mobil v paprči a deti znepríjemňujú život všetkým naokolo,lebo matky visia nonstop na koni a potlapkavaju tu jedna druhú po pleci a ako ospravedlnenie za to čo majú doma sa tu do teba navážajú a seberovnu mater, čo nezvláda výchovu si zastastavaju,ako keby nemal človek nárok na kľud a ticho, všetci teraz velebme malé nevychovane deti,lebo malé deti