Sused nás sleduje dronom
Dobrý deň,sused púšťa ponad naše pozemky dron. S ostatnými susedmi to považujeme za narušenie súkromia. Ako sa môžeme proti tomu brániť? Môžeme mu ho napríklad zostreliť vzduchovkou? Ďakujem vopred za rady.
@petulda333 To je jasne ze nie.Urcite nie.Ja len ze aj hracka to dokaze,to som chcela.povedat.
@maminkadeticiek lietať s hračkou bez kamery ďaleko od seba kde už na ňu takmer nevidím, nemá žiaden zmysel, vtedy by lietal na svojej záhrade aby ten dron riadne videl ako/kde letí a dokázal ho riadiť
Väčšina hračkárskych dronov bez kamery má dosah medzi 20 až 80 metrami.
To či má kameru sa dá zistiť ak naň pozrie ďalekohľadom, tak ju tam uvidí.
@maminkadeticiek lietať s hračkou bez kamery ďaleko od seba kde už na ňu takmer nevidím, nemá žiaden zmysel, vtedy by lietal na svojej záhrade aby ten dron riadne videl ako/kde letí a dokázal ho riadiť
Väčšina hračkárskych dronov bez kamery má dosah medzi 20 až 80 metrami.
To či má kameru sa dá zistiť ak naň pozrie ďalekohľadom, tak ju tam uvidí.
@maranco Halo!!!Je to hracka pre dieta!Jediny zmysel pre nas je ten,aby sa s rym hral a tesil sa ako lieta 🤦♀️
@maranco Halo!!!Je to hracka pre dieta!Jediny zmysel pre nas je ten,aby sa s rym hral a tesil sa ako lieta 🤦♀️
@maminkadeticiek ako sa s tým vie hrať a tešiť sa ak by ho pustil o 3 dvory ďalej a nevidel ho ako lieta? veď vyskúšajte či by tam vôbec doletel
@maminkadeticiek ako sa s tým vie hrať a tešiť sa ak by ho pustil o 3 dvory ďalej a nevidel ho ako lieta? veď vyskúšajte či by tam vôbec doletel
@maranco na ihrisku a na velikanskej luke ktoru mame hned pri dome,u nas ma miesta dost.Susedov neotravujeme.
@kiki68 tvárila by si sa, že ty s tým zostrelením z iného uhľa nič nemáš? 😀 Však ale veď on keď lieta s tým dronom, tak ho ovláda pomocou telefónu napríklad, tak by videl na displeji autorku so vzduchovkou, či ako si si to predstavovala? 😀
@anonym_701e43 urcite neuvidi ked budes niekde v strome/ krikoch. Ako idealne sejmut rovno aj povodcu a mas pokoj 😂 ale asi by som to nedavala dole vzduchovkou ked uz. Aj ked je na SK zakazane strielat v zahrade? V AT je to totiz povolene. To je ten paradox. Rovnako mozes doma jazdit na aute bez vodicaku po celom pozemku a pod.
@anonym_autor zostrelit by si nemala)))) Ale pustanie dronov ma svoje pravidla a nemoze si len tak pustat kade tade

@maminkadeticiek aj my mame dron,hracku,dolet tiez okolo 50-60m ale letime s nim len tam,kde ho vidime. Urcite by som nelietala nad susedovym dvorom. To by som nevedela kde je. Navyse ich sused lieta nad viacero domami,tam to uz hracka bez kamery ozaj nebude. Ked aj vie,kde ma zastavit a pozerat
@petulda333 To je jasne ze nie.Urcite nie.Ja len ze aj hracka to dokaze,to som chcela.povedat.