Susedove narážky na časté nákupy
Ahojte, priznám sa, nikdy som takéto veci neriešila, ale dnes sa ma susedova narážka dotkla. Sused má 62, ja mám 44r, a išla som z nákupu. Kúpila som si kuracie mäso, dve balenia - kuracích stehien, ryby, jednu fľašu veľkých nakladaných uhoriek, jeden veľký grécky jogurt, syr tvrdý a veľké balenie kávy. Áno, mala som veľkú tašku, plnú tašku, hore bolo kuracie mäso. Hneď ma vítal pri dverách, no poď ty s tým malým nákupom. A potom narážky, či mám takú veľkú mrazničku, či mi to vydrží na jeden deň apd. Asi myslel to, že aj včera som niesla nákup, áno, bola som v Bille a kúpila som 2.5kg pomarančov ( ja zjem denne 4-5ks), tri mlieka v akcii a vajcia. A zase iný deň som bola kúpiť toaletný papier, chlieb, čaj apd. Ja neviem, to len ja chodím do obchodu? Ja nejem sladké, tak namiesto toho mám pomaranče, hrozno, prípadne mandarínky. Nepijem alkohol, tak si dožičím kávu s mliekom. Nefajčím, tak prečo si nedopriať.Stretli ste sa s podobnými narážkami? Reagovala som na to tak, že mrazničku mám našťastie do veľkú a verím, že mi to pár dní vydrží.
A čo vlastne riešiš?
Co sa ta na tom dotklo preboha? Ved je to uplna hlupost...kazdy nakupuje po svojom, odvrkni mu nieco a cau...ani minutu po zatvoreni bytu by som o tom nerozmyslala, nieto este zakladat temu
@anonym_autor Takéto prkotiny neriešim, lebo ich ani nezažívam.
Nam raz suseda povedala ci sme nieco aj nechali v obchode. Povedala som ze nie lebo mame doma Americku chladnicku a treba ju naplnit. Ludia uz dokazu komentovat fakt vsetko. Malokto sa nestara aj ked sa jedna o taku somarinu . Ja sa jej zas nepytam preco venci psa 10-15x denne
Boze no tak to bol klasicky "sused vtipalek". Neprezivas to trochu? Mat taketo problemy a riesit to na internete... Akoze fakt. Za minutu by som uz na toto stretnutie zabudla. 😶
@anonym_autor Bože, veď ti nič takého nepovedal 🙈chcel sa ti len prihovoriť 🫢Ani by som sa nad tým nezamyslala keby mi niekto také niečo povedal.By som mu odpovedala v podobonom duchu a hotovo 😂🫢
A prečo to miesto rozpoloženia nepremeniíš na srandu. Bože ved nic hrozne nepovedal!!!
Nam raz suseda povedala ci sme nieco aj nechali v obchode. Povedala som ze nie lebo mame doma Americku chladnicku a treba ju naplnit. Ludia uz dokazu komentovat fakt vsetko. Malokto sa nestara aj ked sa jedna o taku somarinu . Ja sa jej zas nepytam preco venci psa 10-15x denne
@ivik4 Jáj, ľudia, tie otázky a poznámky predsa netreba brať doslovne a ešte sa urážať, však bežná prívetivosť, spôsob, ako nadviazať rozhovor, zasmiať sa....to vám už fakt z tých mobilov prepína a zabúdate verbálne komunikovať tvárou v tvár??
A toto riešiš? Naozaj? 44 r žena? Vážne?
Je ten sused sám? Asi už žije sám a nákupy mu robila manželka. Možno sám nevie čo si pre seba kúpiť?
Ale za toto sa urážať? Ey žena choď sa do kúta hanbiť 🙈
@anonym_autor to nebolo o nákupe on sa ti chcel pripomenut možno susedko by ti rád odniesol ten nákup. Ma kučeravé myšlienky
Taketo podobné narážky má častejšie. A nielen on. Všimla som si to u dvoch ďalších susedov. Nerozumiem, prečo niekto komentuje niekoho nákupy. Mám priateľa, nebývame spolu. Chodí ku mne, občas príde so mnou, občas odo mňa odchádza. A suseda sa ž tri roky pýta, čo ten môj milenec. Inak ho nenazve, ako milenec.
mas kramy? alebo o koliecko menej, ze ta taketo veci vedia vytocit 🙈
@ivik4 Jáj, ľudia, tie otázky a poznámky predsa netreba brať doslovne a ešte sa urážať, však bežná prívetivosť, spôsob, ako nadviazať rozhovor, zasmiať sa....to vám už fakt z tých mobilov prepína a zabúdate verbálne komunikovať tvárou v tvár??
@valria a mna oznacujes preco ? Suseda sa spytala, ja odpovedala. Za 10minut som zabudla ze nejaka suseda bola. Nezakladam diskusie o tom na internete, odpovedala som jej osobne

A toto riešiš? Naozaj? 44 r žena? Vážne?
Je ten sused sám? Asi už žije sám a nákupy mu robila manželka. Možno sám nevie čo si pre seba kúpiť?
Ale za toto sa urážať? Ey žena choď sa do kúta hanbiť 🙈
@stellarstar nie, nie je sám. Žena pracuje, on je na SD. A chodí do obchodu s malou taštičkou, a s poloprázdnou ide aj naspäť.
@anonym_autor Nestretla som sa nikdy s hentakymi narazkami...A si ti zavidi...
Len raz sme si so susedom povzdychli, tiez ma male deti, no .tie nakupy.. clovek to casto prezenie...
A preco ti ten sused tyka?
@anonym_9b74f6 prečo by nemal týkať? Ja si týka s každým susedom. Vy si všetci susedia vykate?
@anonym_9b74f6 prečo by nemal týkať? Ja si týka s každým susedom. Vy si všetci susedia vykate?
@anonym_c474b7 tykáme si, pozná ma od malička, aj ja tykám jemu. Hoci je o 20r starší.
@anonym_autor máš vtipného suseda, chcel sa len prihovoriť. Neber sa tak vážne a úzkostlivo, cheer up 🙂
Taketo podobné narážky má častejšie. A nielen on. Všimla som si to u dvoch ďalších susedov. Nerozumiem, prečo niekto komentuje niekoho nákupy. Mám priateľa, nebývame spolu. Chodí ku mne, občas príde so mnou, občas odo mňa odchádza. A suseda sa ž tri roky pýta, čo ten môj milenec. Inak ho nenazve, ako milenec.
@anonym_autor tak jej povedz ze to není tvoj milenec, ale priateľ.
sused môže byť skromnejší, možno nemá taký rozpočet na potraviny ako ty, možno drží diétu - nevieš.
Tiež nechápem tie obrovské nákupy ľudí v Kaufl a pod marketoch. Len ja nikomu nič nepoviem - jeho vec.
@stellarstar nie, nie je sám. Žena pracuje, on je na SD. A chodí do obchodu s malou taštičkou, a s poloprázdnou ide aj naspäť.
@anonym_autor tak asi nevie čo kupovať ale za toto by som sa fakt neurážala
@anonym_autor tak jej povedz ze to není tvoj milenec, ale priateľ.
@anonym_c474b7 povedala som jej to x krát, y krát ho volá milenec.
@anonym_c474b7 povedala som jej to x krát, y krát ho volá milenec.
@anonym_autor 🙈
Boze ludia vy ste strasne crying babies.
No tak sa opýtal a?
@anonym_autor kkso aj to ti vadí ze ho nazýva milencom a nie priateľom či frajerom? To fakt? Neverím že ty máš 44 r 🤦♀️
@anonym_autor tak si nie ste nic dlzni obaja. On sleduje Tvoje nakupy, Ty tie jeho. Prepana ludia ja nesledujem ani s akymi taskami moj manzel chodi z nakupov, nie to susedia 😃😃😃
@anonym_autor kkso aj to ti vadí ze ho nazýva milencom a nie priateľom či frajerom? To fakt? Neverím že ty máš 44 r 🤦♀️
@stellarstar áno a vadí mi, keď sa o mojom priateľovi vyjadruje ako o milencovi, hoci jej to opakovane hovorím. Ja nikdy nehodnotím nákupy druhého človeka, ani by ma to nenapadlo. Kto som, aby som človeku hovorila niečo také? Každý sa má starať sám o seba.
@anonym_autor tak si nie ste nic dlzni obaja. On sleduje Tvoje nakupy, Ty tie jeho. Prepana ludia ja nesledujem ani s akymi taskami moj manzel chodi z nakupov, nie to susedia 😃😃😃
@anonym_d2b234 moji rodičia bývajú na dedine a suseda vzdy pozerá z okna keď im idem na nákup. A oni si myslia že ich za oknom nevidieť 🤣🙈
@anonym_d2b234 ja ho nesledujem, lebo celý deň nie som doma, prichádzam večer. Ale videla som ho 2x v obchode s malou taštičkou. Ani vo sne by ma nenapadlo mu niečo hovoriť.

@anonym_autor Nestretla som sa nikdy s hentakymi narazkami...A si ti zavidi...
Len raz sme si so susedom povzdychli, tiez ma male deti, no .tie nakupy.. clovek to casto prezenie...
A preco ti ten sused tyka?