Ustielate si posteľ každý deň?
@belllinka ustlat neznamena nevetrat a zakryt celu spotenu postel perinou....ale mozeme si dat aj technicke okienko ustielania.
Vstanem, otvorim okno a vetram, prehodim paplon, zavriem okno, zapnem odvlhcovac. Usteliem, prehodim prehoz cez postel, ulozim vsetky vankuse (ano na okrasu), zapnem Dyson cisticku vzduchu, pokocham sa a moze zacat den. Menim pradlo kazdy bozi tyzden, pouzivam vylucne paperove paplony a vankuse a vylucne biele postelne pradlo z bavlnenho satenu.
@bellinka a obliecky zehlim profi parnym generatorom
@mima172 vieš o tom,že ustieľať sa nemá hneď,ako vylezieš z postele? Treba to nechať prevetrať
@anonym_5f5810 nikde nepíše, že ustelie hneď, ako vyjde z postele. Hneď ráno môze byť aj pol hodinu po vstaní, po vyvetraní. Tiež ustieľam hneď ráno, ale nie v momente ako vstanem, najskôr pol hodinku, ale väčšinou aj neskôr (vetrá sa kým raňajkujem, pijem kávu, maľujem sa...).
MK opáť nesklamall, na takejto hlúposti sa dokážu ženy pohádať 🙉
@belllinka ustlat neznamena nevetrat a zakryt celu spotenu postel perinou....ale mozeme si dat aj technicke okienko ustielania.
Vstanem, otvorim okno a vetram, prehodim paplon, zavriem okno, zapnem odvlhcovac. Usteliem, prehodim prehoz cez postel, ulozim vsetky vankuse (ano na okrasu), zapnem Dyson cisticku vzduchu, pokocham sa a moze zacat den. Menim pradlo kazdy bozi tyzden, pouzivam vylucne paperove paplony a vankuse a vylucne biele postelne pradlo z bavlnenho satenu.
@hopatko tak, každý má iné úchylky...
MK opáť nesklamall, na takejto hlúposti sa dokážu ženy pohádať 🙉
@anonym_e39a97 Tak už je pomaly po sviatkoch 😀 už sa môžu hádať.
@anonym_ae2179 to ostatné robíme predstav si 😁 posteľ je zbytočnosť za mna
@mia2906 ahoj, tiež nejako neustielam. ráno muž ešte spí keď ja odchádzam a nechcem ho tým budiť (áno má slabý spánok) a jemu sa ustielať nechce tiež. nechápem čo to má spoločné s hygienou...
v spálni nie,tam za celý deň nikto nechodí,v detskej áno.Vždy vyvetrám,potom v detskej aj prehodím deku cez posteľ.Detská sa stále používa,je hneď pri kuchyni a zdržiavame sa hlavne v týchto 2 miestnostiach.
@nyusika je to iba otázka estetiky. Celý deň v tej spálni nie som, čiže mi to je jedno. V detskej áno lebo sú na tej posteli aj cez deň, čiže tam trvám na ustlaní a prehoz na posteľ
@belllinka ja som napisala, ze je to nechutne.
s hygienou na mna nechod.
pre mne je to nepochopitelne - pretoze naozaj nerozumiem tym humusakom, co sa proste postavia z potele, zavru dvere a maju v pazi.
pre me je to proste fakt nieco nepochopitelne - to ak ked zatvoris bordel do skrine - hotovo, upratane
cize ked si nebudes citit gatky a podprsenku, kludne budes chodit aj tyzden v jednej ? ved nikto nevidi, ze je spinava...
@belllinka ja som napisala, ze je to nechutne.
s hygienou na mna nechod.
pre mne je to nepochopitelne - pretoze naozaj nerozumiem tym humusakom, co sa proste postavia z potele, zavru dvere a maju v pazi.
pre me je to proste fakt nieco nepochopitelne - to ak ked zatvoris bordel do skrine - hotovo, upratane
cize ked si nebudes citit gatky a podprsenku, kludne budes chodit aj tyzden v jednej ? ved nikto nevidi, ze je spinava...
@nyusika bavíme sa o ustielaní, či o tom ako často meníme obliečky?
@belllinka hygienu sem zamotala jedna, co tvrdi, ze rozdr.bane postele su hygienickejsie, ako upratane/upravene 😀
tak ale - treba si najst vhodne os[ravedlnenie za svoj bordel
@nyusika ale áno, rozdr.bane postele su hygienickejšie, ako také, ktoré sa ustelú hneď po spaní a nenechajú sa vyvetrať
@nyusika ale áno, rozdr.bane postele su hygienickejšie, ako také, ktoré sa ustelú hneď po spaní a nenechajú sa vyvetrať
@belllinka ani jedna tu nenapísala, že ustelia v momente ako vstane. Ani ja to nerobím hneď, veď mám čo iné robiť, kým usteliem a idem do roboty...hygienu tu neviem kto začal spomínať 🤷🏼♀️
Vôbec. Ja odchádzam do prace a budím manžela, on na to kašle. Takže u nás nie je vôbec poprataná posteľ
@belllinka naozaj hladas problem tam kde nie je. Vznikla diskusia, kazda napisala svoju rutinu a dovody preco to robi a ja neodsudzujem nikoho kto sa rozhodol inak. Klidek.
@belllinka naozaj hladas problem tam kde nie je. Vznikla diskusia, kazda napisala svoju rutinu a dovody preco to robi a ja neodsudzujem nikoho kto sa rozhodol inak. Klidek.
@hopatko problem je ten, ze ich bytostne uraza, ked si o takychto zenach niekto mysli nieco zle...lebo pre mne su to proste spindury.
proste postavit sa z postele a nechat to len tak je znakom ano nevim, ako to slusne pomenovat.
co nic nemeni na fakte, ze mne je uuuplne jedno, kto v akom stave nechava postel (alebo aj toaletu).
ich domacnost - ich vec.
Neupratana postel alebo slovnik z krčmy
Neviem čo je horšie pre ženy😅

Aj tak ste/sme všetky humusaci lebo sa tu určite nájdu dve ,tri čo prezliekajú posteľ niekoľko krát za týždeň