Ustielate si posteľ každý deň?
@amdornik oproti máme hotel takže asi nie 😁a inak mne je vážne jedno kto ako žije, býva... keď prídem na návštevu zaujíma ma čistý pohár a wc
@tom_i páči sa mi tento názor
Vidím, že je tu pár líznutých s OCD, keď nedokážu odísť z domu bez ustlanej postele 🙂
@anonym_5f645a ja 🤌🏼😂
@anonym_5f645a veď píšem či má prach, ustlané, neustlané, dokrkvané poťahy je mi jedno. Ja napríklad z duše nenávidím umývať okná 😁🫣 a? Žalúzie z vnútra a dážď z vonkajšej strany to vyriešia 😂
@anonym_5f645a veď píšem či má prach, ustlané, neustlané, dokrkvané poťahy je mi jedno. Ja napríklad z duše nenávidím umývať okná 😁🫣 a? Žalúzie z vnútra a dážď z vonkajšej strany to vyriešia 😂
@tom_i úplne s tebou súhlasím, preto som si spomenula na toto video.
@anonym_a0f9a1
trapne anonymne komentare - pre mna
mozes mi napisat priklad krcmoveho slovnika z tejto diskusie ?
lebo bud netusim, co je krcmovy slovnik - alebo pises o inej diskusii
@nyusika to, že niekto neustelie nerobí z neho horšieho človeka
To, že urazas, áno
Je rozdiel písať názor/ argumenty alebo urážky z krčmy
Sloboda slova nieje licencia na ponižovanie
Poznám ľudí, ktorí odídu do práce a posteľ nechajú ako po výbuchu. U mňa neexistuje - aj keď som odchádzala z domu o 5:00 ráno a muž s dieťaťom tam spali tak som si ustlala.
Vidím, že je tu pár líznutých s OCD, keď nedokážu odísť z domu bez ustlanej postele 🙂
@anonym_5f645a treba si skôr doštudovať čo je ocd, a ustielanie postele to určite nie je (ak to samozrejme nespôsobuje úzkosť, paniku, nepokoj). To že niekto neodíde bez toho z domu, je skôr otazka estetiky a spokojnosti, nastavenia vnímania poriadku...
@anonym_5f645a treba si skôr doštudovať čo je ocd, a ustielanie postele to určite nie je (ak to samozrejme nespôsobuje úzkosť, paniku, nepokoj). To že niekto neodíde bez toho z domu, je skôr otazka estetiky a spokojnosti, nastavenia vnímania poriadku...
@anonym_bfcda7 bože, ty si nudná mudrlantka !! Viem čo je OCD. Napísala som " líznuté s OCD " ako vtip, neber život tak vážne.
@anonym_bfcda7 bože, ty si nudná mudrlantka !! Viem čo je OCD. Napísala som " líznuté s OCD " ako vtip, neber život tak vážne.
@anonym_5f645a tak ti si teda veľmi vtipná
@anonym_5f645a tak ti si teda veľmi vtipná
@anonym_bfcda7 som rada, že si to pochopila aj, keď ti to chvíľu trvalo 🙂
@anonym_bfcda7 som rada, že si to pochopila aj, keď ti to chvíľu trvalo 🙂
@anonym_5f645a ach ženy, doťahujete sa tu, urázate
Zaujimave, ze par sekundove ustlatie periny ti berie velku cast zivota, ale na diskusie na MK cas mas....za mna je to zakladna vec, ustielanie postele, to vie aj moj 11 rocny syn.
@barbie2023 ja mám tiež aj vysávač aj lampu aj neviem čo. Ale akože naozaj sa tu ide hygiena a poriadkumilovnost spájať s postielanim? Alebo sa tu bude nadávať do humusakoch? Fakt, nechápem.
U mňa je humusak ten, čo neosprchovany vleziem do postele a na sebe má aspoň 2 alebo 3 daňové pyžamo. A to môže mať tu posteľ ustlanu aj trikrát za deň. To je humusak
@jajka257 no preto lebo keď spíme tak sme citliví aj na rôzne baktérie a keď si človek neudrzuje posteľ v poriadku a to aj ustielanim tak áno, úplne hygienické to nie je. Darmo sa sprchujes keď vojdes do špinavej postele kde spíš. Okrem toho v posteli trávime značnú časť života. Mne sa zdá preto adekvátne sa o tento " priestor " starať.
@huxy robíš to čo kritizuješ ešte, že si ten príspevok zmazala.
Btw nikoho neurážam, len som vysvetlila pointu môjho príspevku, keď ma označila a poučovala. Viaceré to pochopili ako vtip, aj tak reagovali.
@huxy robíš to čo kritizuješ ešte, že si ten príspevok zmazala.
Btw nikoho neurážam, len som vysvetlila pointu môjho príspevku, keď ma označila a poučovala. Viaceré to pochopili ako vtip, aj tak reagovali.
@anonym_5f645a ja som nikoho neurážala na rozdiel od teba (čítaj po sebe)
@anonym_5f645a ja som nikoho neurážala na rozdiel od teba (čítaj po sebe)
@huxy prosím ? koho urážam ? Neustále meníš príspevok aj po mojej odpovedi.
Áno usteliem každý deň a miliónkrát za deň napravam vankúše na sedačke 🫣
Inak mi to trhá žily.....doslovne
@anonym_5f645a "nudná mudrlantka", "pochopila, aj keď to trvalo..." Sú to blbé arogantné narážky
@huxy narážky, alebo urážky ? Reagovala som adekvátne na jej trápny príspevok v ktorom ma označila a poučovala.
Kritizuješ, že sa tu doťahujeme, pritom ma neustále označuješ, baví ťa to ?
@huxy narážky, alebo urážky ? Reagovala som adekvátne na jej trápny príspevok v ktorom ma označila a poučovala.
Kritizuješ, že sa tu doťahujeme, pritom ma neustále označuješ, baví ťa to ?
@anonym_5f645a nie, nebavíš ma a ani tvoje ironické príspevky, nemusíš ma už vôbec označovať, jedine ak chces mať posledné slovo.
@anonym_5f645a nie, nebavíš ma a ani tvoje ironické príspevky, nemusíš ma už vôbec označovať, jedine ak chces mať posledné slovo.
@huxy zaujímavé, že si ma začala prvá označovať s ironickými narážkami, ktoré si vymazala. Pekný večer ti prajem 🙂
@mia2906 Posteľné upravím len tzv."na spanie,, Počas krátkeho ranného vetrania ponatriasam vankúš a paplón.Uozim na posteľ a večer už len vhupnem do nej
Keď som doma áno, keď idem do práce ako dnes o pol piatej tak len prehodím paplón nech sa vetra a keď prídem z práce posteliem
ja to nerobím preto sa pýtam 😁 nevidím v tom význam
@mia2906 neustielam. nechce sa mi.

@amdornik oproti máme hotel takže asi nie 😁a inak mne je vážne jedno kto ako žije, býva... keď prídem na návštevu zaujíma ma čistý pohár a wc
@tom_i kedysi dávnejšie sme boli u mojej bývalej kolegyni na návšteve... a presne... vytiahla poháre, že na vodu a na víno... mne to teda nebolo príjemné a sprosto som sa opýtala, či ich môžem prepláchnuť. našťastie, vôbec sa neurazila, tak som si ich premyla poriadne hubkou a saponátom. v hrnčekoch boli "okraje" asi od čaju či kávy, také zanesené... a poháre od vína boli zrejme neutreté, boli v nich vnútri také tie mapy, ako keď proste nevyleštíš pohár (v lepšom prípade), v horšom netuším, či boli vôbec umyté alebo len opláchnuté a dané do skrinky... no mne sa toto hnusí, to veru áno. ale ona bola očividne spokojná, že nás pohostila 😀