icon

Zvláštny pocit zo susedy

lenuska999
5. sep 2025

Ahojte, potrebujem sa trochu vyrozprávať. Momentálne s partnerom riešime vo vzťahu nejaké veci a celkovo je situácia taká, že to nemám komu moc povedať. Ide o našu susedu. Keď sme sa pred dvoma rokmi nasťahovali k nám do bytovky, bývala oproti nám taká milá staršia pani. Tá sa, ale asi pred pol rokom odsťahovala a namiesto nej sa tam presťahovala jej dcéra. Slečna má asi 30 rokov a povedzme, že sme si veľmi nesadli. Snažila som sa s ňou viesť nejaký normálny rozhovor, ale neúspešne. Vlastne o nej nič neviem - len to, že jej mama sa nasťahovala k nej do bytu, pretože bol bližšie k centru mesta (takže to má všade blízko) a ona zase do bytu svojej mamy. Akoby si teda vymenili svoje byty. No a to je všetko, čo mi povedala. Ale to by mi nevadilo, keby sa mi s ňou nestavajú tieto veci. Prvá zvláštna situácia sa stala asi pred troma mesiacmi, keď som ju našla ako pozerá do našej poštovej schránky. Vraj si ich pomýlila s tou svojou. Potom som od inej susedy zistila, že sa na mňa pýtala. Teda aj na môjho partnera. Ako dlho spolu sme a kde pracujeme. No a tretia čudná vec sa stala pred pár dňami. Vracala som sa skôr z práce a skoro ma vytrelo. Proste stláčala kľučku od našich dverí. Áno, nič viac sa nestalo, ale aj tak... Minimálne to je zvláštne nie? Normálne nad tým neviem prestať rozmýšľať a najhoršie je, že ona so všetkými v bytovke vychádza dobre. No len ja sa jej bojím. Alebo mám z nej teda zvláštny pocit. Mimochodom partnerov názor na to je taký, že - ona je vlastne len veľmi hanblivá, osamelá a takto to dáva najavo.

Strana
z2
blska3
7. sep 2025

Urcite vymenit klucku za gulu a ta mini kamera je skvely napad-urcite bud ostrazita, ale nie prehnane-mohla sa pomylit-aj ked nieje taka stara aby zabudla ktore su jej dvere a schranka...To co si videla-je ten pomyselny "chrobak v hlave", budes nad tym premyslat preco to urobila, aky mala ciel...Nech ti tu poradime cokolvek, je len na tebe ako sa tomu postavis....Ale si myslim, ze si sa potrebovala hlavne o tom porozpravat-tak drzim palce

mkiss
7. sep 2025

@lenuska999 mna napadlo skôr či ju tam neťahá nejaká spomienka do vášho bytu veci sa nedejú len tak a čas ukáže pravdu... Kto býval predtým vo vašom byte
A spýtala by som sa jej rovno co to malo znamenať schránka ,kľučka

vuvu163
7. sep 2025

@lenuska999 normálne to myslím nie je, a ako rozmýšľam, tak rozmýšľam, buď má záujem o tvojho partnera, alebo sa poznajú z minulosti....alebo je fakt psycho a má z teba tiež nejaký strach a pre to robí také divné veci

eviq
7. sep 2025

@lenuska999 no, mňa teda prekvapili komentáre, ktoré to zlahcuju a ešte z teba robia tu zvláštnu, , tiež by mi to prišlo divne a vadilo by mi, keby som ju našla pozerať do našej schránky a už ani nehovorím o stláčaní kľučky. To, že sa vypytovala, je ešte OK, ľudia su zvedaví na susedov 🙂. Ale ja ako sa poznám, ak by som ju nacapala stláčať kľučku, rovno by som ju konfrontovala, že sa nejak často mýli, raz schránka, raz dvere....a teda nesnažila by som sa skamaratit....daj vedieť, ako to bude pokračovať.

betulinka1
7. sep 2025
@anickaaa6aaa

Ako som jediná, ktorej sa to nezdá ok stláčať susedovi kľučku od dverí alebo nateraz do cudzej schránky?

@anickaaa6aaa tiez sa cudujem, ked tu pisu, ze co je na tom divne. Je to teda riadne divne. Ona sa nemoze pomýliť, lebo za mamou urcite chodila aj v minulosti. Nie je to pre nu novy byt.

anonym_3e0cf9
7. sep 2025

akože čo je normálne na pomýlení si dverí ku sebe DOMOV s dverami oproti, neviem 🤣 To by som pod obraz Boží musela byť … čim ďalej tým viac je pre ženy na MK absolútne všetko ospravedlniteľné a vysvetliteľné a úplne normálne … častokrát je to už fakt smiešne. Ja by som ju hneď konfrontovala keby som ju pritom pristihla .. načo čakáš?

romiada
7. sep 2025

@lenuska999 hanblivá asi nie je keďže sa dokáže iných susedov vypytovať na vás dvoch

mira0611
7. sep 2025
@thirstymonk

Moj kamarat sa tiež raz tak pomylil... ožral sa jak doga, vytrmacal sa na tretie poschodie v bytovke, no jak triafa kľučom do zamku, tak trafiť nemôže... až kym mu neotvorila dajaka starka, že kto je a čo chce. Vtedy s hrôzou zistil, že je o bytovku ďalej, ako mal byť :D

@thirstymonk toto iste spravik aj moj ex.
Byvali sme na 4.poschodi na 3., 4.a 5.poschodi, sme nahodou mali take iste bezpecnostne dvere, to bola len cisto nahoda, a moj ex.sa opil, a chcel vojst k starsej susedke na 3.poschodie.
Skoro ju slak trafil, ale moj ex hned vytriezvel:D

dvanastka
7. sep 2025

@lenuska999 na tisíc percent ma niečo s tvojim mužom. Preto sa pchala k vám domov. Ešte aj tá reakcia tvojho muža, že je hambliva? No to určite!

anonym_885087
8. sep 2025
@anonym_cd6741

@lenuska999 jednoznacne prekrocila medze...dala by som jej to jasne najavo...kto to kedy videl kontrolovat schránku a snazit sa dostat niekomu do bytu? A chlapova reakcia je tiez nahlavu, mozno ju pozna, bola by som ostrazita.

@anonym_cd6741 tak teda zhrňme si to: schránka,klucka,divne manzelove zastavanie si jej,oblubenost u ostatnych susefiek a susefov,vymena bytu s mamou. Hlavne si nemysli,ze si paranoická,precitlivena,ze Tvoj manzel je fajn v tomto . Zivot je boj. A hlavne samice v prirode a v panelaku,kde zo zvlastnych dovodov nie su gule zvonku,a kde sa nezamykaju postove schranky a vsetci chlapi susedia miluju singlu prisťahovavsiu sa ,tak samice bojuju o preživšich samcekov s civilizáciou nenarušenym libidom. A to bezohladne a pragmaticky. Normalne jej tvrdo povedz,ze este raz bude doliezat za Tvojim manzelom,tak ju zhodis zo schodov.

alexanderkovacs
8. sep 2025

@lenuska999 moznobzistovala kedyvnie ste doma , a skusi ci ste nezabudlii otvorene dvere. Ze preco to si domyslite, ked aj postovu schranku akontroluje.

eviq
8. sep 2025

@lenuska999 mne napadlo, ze ci tu kľučku stlacala alebo od vás odchádzala práve....manžel bol vtedy doma? Alebo len veľa filmov pozerám?

anonym_03602b
28. sep 2025

No co si zistila?

Strana
z2