icon

Kto odmietol očkovanie?

skyba
25. feb 2023

Ahojky ženy, je tu niekto z Čadce kto odmietol povinné očkovanie dieťaťa?

kosicanka2018
13. okt 2024

@aurora33 to, ze tebe je jedno co ti pichaju do dietata je tvoja vec. A to, ze mne to jedno nie je, je zasa moja vec

tabitka337
13. okt 2024

@lucilaines prepáč ale nerozumiem prečo sa do mňa obúvaš ako keby som ti zjedla večeru 🤷 veď hovorím že je na každom aby si zvážil čo je preňho lepšie znášať. Štúdie niesu na to hodnoverné, každý lekár si predáva to z čoho sa mu sype.. a čomu verí... 😎

Keď si ty taká vzdelaná, ako my všetci nie, vieš povedať, ako sú na tom krajiny kde očkovanie nieje povinné? V Anglicku myslím je dobrovoľné?
A aká pandémia v Čechách? Nič som o tom nepocula..Nesledujem to ozaj som to roky neriešila, deti do škôlky nedávam a mám iné starosti.. ak vieš daj sem fakty a nie zhadzovať ľudí preto že maju iný názor. Ďakujem 😉
Podľa mňa je lepšie keď už očkovať, tak vo vyššom veku detí, ale máš pravdu, diplom z tejto problematiky nemám 🤓

@soraya25 o generácií mojich starých rodičov nehovorím že nezazili potraty 🤷, to sa asi tiež vyskytlo.. ale určite nemocnice za ich života existovali.. ja mám 40 a narodila som sa v nemocnici, takže naši starí rodičia mali kde ísť keby trebalo. Ale netrebalo, to je to o čom píšem, že neboli tak chorí. Až na starobu, 5-10 rokov pred smrťou, vo veku 70 - 90 rokov, boli proste zdravší.. mali vlastnú imunitu, nie umelú z očkovaní..
Hovorte si čo chcete, žijeme vo svete kde sú veci naopak.. nedohľadame sa pravdy v týchto veciach pozemských, každý si svoje obhajuje..

aurora33
13. okt 2024

@kosicanka2018 a tvoje dieťa urcite v živote nevidelo televízor a kúpe sa v rannej rose, však?

mondolina
13. okt 2024

@kosicanka2018
na pozeranie tv sa zomiera?
ty sa už radšej nevyjadruj, lebo čím ďalej ukazuješ svoj intelekt.

kosicanka2018
13. okt 2024

Idem ja odtialto. Pichajte sa hlava nehlava aj kazdy tyzden. Len treba citat pribalove letaky. Aby ste neboli prekvapene. Ale to sa Vam nechce. A ak si myslite, ze vas zivot zavisi od jednej striekacky tak to je smutne. Mier 🕊️

mondolina
13. okt 2024

@kosicanka2018
až na to, že tvoje neočkované dieťa chránia deti očkované.

aurora33
13. okt 2024

@kosicanka2018 jediná správna vec čo si dnes napísala. Chod si inde. Pa

kosicanka2018
13. okt 2024

@mondolina 😂 no slava. Tak potom vase su chranene. Nemate sa coho obavat 👌🏻

kosicanka2018
13. okt 2024

@aurora33 😘 vsetko co som napisala je spravne

mondolina
13. okt 2024

@kosicanka2018
predstav si, že bola doba, keď životy záviseli od očkovania.
buď rada, že v nej nežiješ. a to vďaka očkovaniu.

mondolina
13. okt 2024

@kosicanka2018
nezvyknem to písať, ale si veľmi hlúpa.

kosicanka2018
13. okt 2024

@mondolina nuz psychicke problemy su niekedy horsie ako smrt. Pust dietatu tv a nezabudni na dalsiu davku chemie.

kosicanka2018
13. okt 2024

@mondolina ty si zila?

kosicanka2018
13. okt 2024

@mondolina dovod? Lebo ty necitas pribalove letaky a je ti to jedno? Tak potom neviem kto z nas je hlupy ked necha do dietata pichat hocico

xsuzannex
13. okt 2024

A zeny, este jedna vec. Ste tu dva tabory, očko a neočko. Preco mam pocit ze tie co neockuju (a to plati aj na dobu kovid ockovania) su ochotne debatovat na slusnej urovni, kdezto ockovacia strana uraza, posiela kade tade, nadava a zhadzuje.. vid aj tato debata. Niekde sa asi stala chyba, nemyslite?

stormie
13. okt 2024

@mondolina myslis napriklad tyk mor na ktory sa nikdy neockovalo, ani neockuje a uz sa morove epidemie nevyskytuju? Vies mi nejako vysvetlit preco to tak je?

aurora33
13. okt 2024

@kosicanka2018 vsetko su to hlúposti. Ale v pohode ak chceš, dieťa si neočkuj. Je to tvoja vec tvoje decko. Ale neurážaj nás ostatné. Isto si pestujes aj zeleninu sama, chovas zvieratá na svoje vlastne mäso, perieš v potoku, keď si tak sto rokov za opicami?

kosicanka2018
13. okt 2024

@aurora33 ja nikoho neurazam. Urazaju tu mna lebo mam iny nazor a relevatny dovod preco ho nedam ockovat. Nikomu tu nic neprikazujem

mondolina
Autor odpoveď zmazal
aurora33
13. okt 2024

@xsuzannex neočko dosť uráža.

aurora33
13. okt 2024

@kosicanka2018 tak ale potom neurážaj tie čo dali zaočkovať , že nečítame príbalove letáky a je nám jedno čo si dávame deťom pichat. Tiež je to naša vec.

aurora33
13. okt 2024

@kosicanka2018 ozaj a aky je ten relevantný dôvod? Ma tvoje dieťa nejaké diagnózy kedy sa očkovať nesmie?

kosicanka2018
13. okt 2024

@aurora33 relevantny dovod som napisala na zaciatku. Ze vakciny obsahuju formaldehyd. Co je rakovinotvorna latka. Plus ine smakocinky. Aj konkretnu vakcinu som napisala. Co viac k tomu treba

mondolina
13. okt 2024

@stormie
ináč som si teraz o tom more prečítala, celkom zaujímavé čítanie. skôr jeho šírenie spôsobila nízka hygiena v tej dobe.

mondolina
13. okt 2024

@aurora33
ona číta príbalové letáky 😃🙈
a my nie, preto očkujeme.

bobaas
13. okt 2024

Najskôr fuj fuj očkovanie. Ale keď je problém "pomôžte". Keď nie je reálne nejaká zdravotná prekážka, tak načo tieto meditácie

aurora33
13. okt 2024

@kosicanka2018 vies o tom, že rakovinu spôsobuje aj mäso z veľkochovu, cukor a jeho rôzne náhrady, stres alkohol, fajčenie, proste xy veci? To čo si napísala absolútne nie je relevantný dôvod.

kosicanka2018
13. okt 2024

@mondolina tebe uz davno dosli argumenty tak len urazat vies.

lucilaines
13. okt 2024

@tabitka337 ty si si nevsimla, ze bola epidemia v cechach a aj na slovensku, najhorsia za desatrocia, choroby, proti ktorej nemas ockovane svoje rocne dieta. Napriek tomu, ze toho boli doslova plne noviny, sorsvy, internety. No tak uz usud sama, ako to znie.
V UK mam zhodou okolnosti sestru s malym dietatom a teda ockovania su tam povinne este aj viacere ako u nas.

mondolina
13. okt 2024

@kosicanka2018
tak pri tebe áno
dúfam, že keď pôjdeš na operáciu tak si preštuduješ všetky príbalové letáky k všetkým liekom čo ti podajú 🙈