Skúsenosti s krstom v Čadci
Dobrý deň, chcem sa opýtať či má niekto skúsenosť v blízkej minulosti s krstom v Čadci. Krstní rodičia ktorých sme vybrali totiž ziju v jednej domácnosti s partnermi bez sobáša, tak by som chcela vedieť, či sa na to na fare pýtajú.
Vopred ďakujem
Preco chceš za krstných rodičov ľudí, ktori nie sú veľmi dobrým príkladom pre dieťa? Vieš co je úlohou krstnych rodičov?
Preco chceš za krstných rodičov ľudí, ktori nie sú veľmi dobrým príkladom pre dieťa? Vieš co je úlohou krstnych rodičov?
@anonym_181ca3 dobrý večer, viem čo je úlohou krstných rodičov a pre mna osobne nepredstavuje problém žiť v jednej domácnosti s partnerom bez sobáša. A to,či sú alebo nie sú dobrým príkladom prosím nechajte na nás 🙂 ďakujem
@dominikar1809 Na Kycerke sa nas to pytali minuly rok
@miamaria ďakujem
@anonym_181ca3 dobrý večer, viem čo je úlohou krstných rodičov a pre mna osobne nepredstavuje problém žiť v jednej domácnosti s partnerom bez sobáša. A to,či sú alebo nie sú dobrým príkladom prosím nechajte na nás 🙂 ďakujem
@dominikar1809 mne sa zdá, ze to nevieš....
Nesmie byť ani sobáš na úrade, jedine cirkevný, vtedy by mohli byť, ináč nie.. žiaľ 😅🙄
@dominikar1809 mne sa zdá, ze to nevieš....
@anonym_181ca3 neviem o tom že si tykáme ale smelo ma teda poučte 🙂)
Nesmie byť ani sobáš na úrade, jedine cirkevný, vtedy by mohli byť, ináč nie.. žiaľ 😅🙄
@anonym_032de1 ďakujem 🙏🏼🙂
@dominikar1809 tu si všetci tykame. Vygoogli si to.
@dominikar1809 prečítaj si Kódex MK a dozvieš sa prečo si tu tykáme
@anonym_181ca3 komentar hodny MK
@dominikar1809 ja keď som bola nahlasovať krst, tak som povedala, že sestra so švagrom, a pýtal sa ma aj či sú zobratí, alebo to je "švagor" a či mali cirkevný sobáš
Okrstia vam
Krstili sme vo farnosti Čadca mesto, kmotrovci nie sú manželia, ale žijú spolu. Obaja však majú sviatosť krstu, 1. sv. prijímanie aj sviatosť birmovania. Bolo to už dávnejšie a vtedy sa nás na to nikto nepýtal. A keby aj: jeden je krstný rodič a druhý svedok krstu, ale pre nás (a aj pre nich) sú obaja krstní rodičia...

@dominikar1809 Na Kycerke sa nas to pytali minuly rok