icon

Dávajú si v Čechách kamaráti pusu na ústa?

karolinakk
20. feb 2023

Pozerám jednu show z Česká vola sa Masterchef a keď účastníčka vypadla, dala si pusu na usta so všetkými porotcami. Je toto bežná prax v ČR? Prišlo mi to veľmi divne. Nebolo to prvy raz v tej show.

Strana
z2
katkasmacka
21. feb 2023

@diewcatqoo moja skusenost,bozkavali sa na usta,fakt,bolo to divne pre mna,lebo u nas sa take nerobi.Ja som zila v prahe,neviem,mozno aj od toho kde....

katkasmacka
21. feb 2023

@karolinakk no aj mne to prislo divne😐

diewcatqoo
21. feb 2023

@katkasmacka pozri, aj na Slovensku sa v niektorych rodinach alebo kolektivoch bozkavaju na usta. Co citam obcas diskusie tu na MK, tak sa tu objavili aj prispevky, kde zena pisala, ze jej frajer/manzel sa so svokrou (jeho mamou) pleskaju navzajom po zadku. Takze vyskytuje sa to, ale normalne zauzivane to nie je.
Ja som zila aj v Prahe, aj na Morave a nestretla som sa s tym. To ale neznamena, ze pokial som sa s tym ja nestretla, ze neexistuju kolektivy, kde to fakto funguje. Ale to, ze sa to obcas v nejakych kolektivoch vyskytne, neznamena, ze to je takto zauzivane v celej CR. Urite to nie je bezne. Dokonca Cesi mi v tomto (bozkavacky a objatia) pridu ovela chladnejsi a menej spontanni ako Slovaci.
PS. Pytala som sa teraz zopar ceskych kolegov, ci je normalne bozkavat sa s kamaratmi/kolegami na usta a vsetci mi potvrdili, ze za triezva a s rovnakym pohlavim urcite nie 🙂

katkasmacka
21. feb 2023

@diewcatqoo ja som nikde nepisala ze vsade v cr sa to robi,ja som iba napisala ze ano ja mam taku skusenost. To je vsetko,nic viac,nic menej.

diewcatqoo
21. feb 2023

@katkasmacka kasli na to 🙂

Strana
z2