icon

Bozkávate svoje deti na ústa?

15. jún 2026

Dnes som viezla svoje dieťa na športový krúžok, ako sme čakali na trénera, videla som tam jedno dievča. Najprv som jej veľmi nevenovala pozornosť. Prichádzal k nej muž, s plešinou, prešedivené zvyšky vlasov, jeho som videla od chrbta a priklonil sa k tomu dievčaťu a dal jej bozk na ústa, akože taký že podržal pery na pery, odklonil sa a opäť jej dal ďalší. Ako jej dával tú ďalšiu pusu, prebleslo mi hlavou, že takú si dávajú zamilované páry. Nebola to ani extra dlhá, ale nie ani len také cmuknutie, ktoré podľa mňa dávajú rodičia svojim deťom (a dávam aj ja, ale nikdy nie na pery). A preto ma to zaujalo, lebo podľa vzhľadu dievčaťa - náznak pŕs, vzrast, by som ju odhadla na min. 10 - 12 rokov, a keď sa ten muž od nej odobral preč, zarazilo ma, že je to starší muž, ktorý by mohol byť jej otcom - vekovo. Ja ich nepoznám, neviem nič o ich vzťahu, ale práve preto som si potom viac pozrela to dievča a zodpovedalo by veku dcéry. Skrátka ma to veľmi zaskočilo, že ak je to otec-dcéra, aký to bol bozk a ak to nie je otec dcéra, tak to bolo veeeľmi divná situácia. To dievča nemihlo okom, tvárila sa ďalej úplne neutrálne, prišlo mi, že je pobozkaná ale ona to neopätovala, a preto jej ten muž dal aj ten druhý bozk hneď v zápätí. Je podľa vás ok, bozkávanie dieťaťa na ústa, ešte zvlášť v tomto veku? Mala som sa v tej chvíli ozvať tomu chlapovi, že je to divné? Čo ak to dievča je zneužívané? Neviem to vôbec vypustiť z hlavy 🙁

Strana
z2
anonym_87344d
15. jún 2026

Bozkavala by som, ale nechcu🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_7a42c6
15. jún 2026

ano bozkavam..ale uz jej to nieje vzdy prijemne.. tak uz len na lico ale ked sa blaznime tak ano na pusu a niekolko -robim jej nervy .. lol .. ale ked ide spat este sama mi pride dat pusu na pusu .. na dobru noc.. otca nema tak tam to nieje.. ale poznam vela otco co da pusu dcere .. dcery su acsinou otcove babiky a nic zle na tom nevidim

anonym_9a173f
15. jún 2026

nie, nikdy

petamich
15. jún 2026

Nie 🙂 ja osobne som to nemala rada ako dieta a nemam do dnes (teda okrem manzela), tak to nerobim ani dietatu, bozkavam ho kade tade ale nie na usta.

zuzana76
15. jún 2026

nie, nikdy

zuzana76
15. jún 2026

nikoho okrem manzela

euka210
15. jún 2026

@anonym_autor necitala som orispevok...ale nie, nikdy a ani nikomu by som to nedovolila. , deti na lice.

tenerifka
15. jún 2026

Nie

autor
15. jún 2026
@euka210

@anonym_autor necitala som orispevok...ale nie, nikdy a ani nikomu by som to nedovolila. , deti na lice.

@euka210 to je škoda, asi som mala dať iný názov diskusii… mňa trápi strach o to dievča, ktoré spomínam v príspevku 😔

pe_mi
15. jún 2026

Na ústa, na líčko, na ruku , kde ma napadne
Aj manžel 7 ročnú dcéru na ústa a nie len na ústa, na líčko ,na vlasy
So starším synom 12 r. sa objimame , už si neželá bozkávanie ,ako také . on sa ale rád objíma , pusu mu dávam na vlasy.
Pre mňa je cudzie, že by som na ústa nedávala
Ale dcéra vyrastie a uvidíme , či bude stále chcieť

biba_18
15. jún 2026

preboha, strach??? 🤦‍♀️ áno, v tom veku sme sa bozkávali na ústa…
pozri na beckhama a harper - tiež sa bozkávajú na ústa…

anonym_3d6851
15. jún 2026

Ano bozkavam nase 5 rocne dieta na usta, a aj manzel bozkava nase dieta na usta. Milujeme ho, je to nas poklad. Do akeho veku ho budeme na usta bozkavat aktualne netusim. Nikto z rodiny to nerobi, iba my s muzom. Ani si neviem predstavit, ze najaka premotivovana matka by povedala mojmu muzovi, ze to je otrasne 😃. Kazdy nech sa stara o seba.

anonym_7836c3
15. jún 2026

Nie.Na ústa bozkávam iba muža.
Bozkávanie na ústa považujem za intímnu vec a pri deťoch mi to príde cez ciaru

klara546
15. jún 2026

Nie nikdy som svoje deti nebozkavala na ústa ani ked boli malé. Vzdy len líčka a hlavičku.

anonym_8ad59c
15. jún 2026

Áno, normálne dcéru ponozkám (normálna písať) na ústa a tak isto aj jej otec. Bozkávajú ju na ústa aj moji rodičia a aj partnerova mama. Zatiaľ si pusu pri lúčení sama pýta ale vek má nižší, uvidíme ako to bude keď bude staršia.

ankare
15. jún 2026

@anonym_autor nebozkavam na usta

zuzanka.zuzu
15. jún 2026

5ročný pusinkuje nás 😀 som zvedavá dokedy mu to vydrží

anonym_da13db
15. jún 2026

Nikdy som svoje deti nebozkala na ústa a ani inému človeku to nedovoľujem. Je to nechutne

anonym_d328b0
15. jún 2026
@anonym_7836c3

Nie.Na ústa bozkávam iba muža.
Bozkávanie na ústa považujem za intímnu vec a pri deťoch mi to príde cez ciaru

@anonym_7836c3 vytlacila si ich cez vaginu. co je viac intimne.

anonym_e4a367
15. jún 2026

@anonym_autor jasné, mám chlapcov,mne to nepríde divné

anonym_3d1c97
15. jún 2026

8 rocna mi da sama pusu na usta, ja jej uz skor na lice, uz je to slecna. samozrejme, ked mi da ona, neodvratim tvar. 4 rocny nechce na usta, jeho na licko. Raz za cas pride sam od seba a da mi pusu na usta.

anonym_179737
15. jún 2026

@anonym_autor ja som nikdy nikomu okrem partnera nedala pusu na usta. Ved to je podla mna nechutne a to hovorim aj pri bozkavani na usta vlastmych deti 🤢 pre mna bozky ci uz normalny alebo romanticky na usta su rovnako intimne takze naozaj si neviem niekoho ineho predstavit bozkat.

A predtym ako sa do mna niektore pustite je to len MOJ nazor. Takze pokoj.

doriiis
15. jún 2026
@anonym_d328b0

@anonym_7836c3 vytlacila si ich cez vaginu. co je viac intimne.

@anonym_d328b0 ... Prepáč ale toto je tak primitívny názor, že az

anonym_063021
15. jún 2026

Povedala som si dávno, že nebudem bozkávať dieťa na ústa. Aj som ho od bábätka bozkávala len na líce, ale syn mi v roku začal sám dávať pusinku na pusu a dáva mi ich veľmi rád. Má 2 roky. Pochopiteľne, nebránim sa tomu. Ja sama od seba mu dávam pusu na líčko. Raz ho to prejde, teraz mi to zvláštne nepríde. Je to z jeho iniciatívy, netlačím ho do pusiniek.

zara1357
15. jún 2026

@anonym_autor nie. Na ústa svoje deti nebozkávam, ja a ani manžel. Vždy sme im dali pusu na líčko, alebo čelo.
Ta situácia, ktorú si videla, by bola divná aj mne.

anonym_812785
15. jún 2026

nikdy som svoje deti nebozkala na ústa, ani som to nikomu nedovolila ...len líčka, čelo a pod.

anonym_d328b0
15. jún 2026
@doriiis

@anonym_d328b0 ... Prepáč ale toto je tak primitívny názor, že az

@doriiis prepacim. pise o intimite. naucte sa vyznam slov.

sisska96
15. jún 2026

nieeeeeeeeeee to je také úchylácke. Len muža

anonym_3d6851
15. jún 2026
@anonym_063021

Povedala som si dávno, že nebudem bozkávať dieťa na ústa. Aj som ho od bábätka bozkávala len na líce, ale syn mi v roku začal sám dávať pusinku na pusu a dáva mi ich veľmi rád. Má 2 roky. Pochopiteľne, nebránim sa tomu. Ja sama od seba mu dávam pusu na líčko. Raz ho to prejde, teraz mi to zvláštne nepríde. Je to z jeho iniciatívy, netlačím ho do pusiniek.

@anonym_063021 Presne aj ja som si dakedy ako bezdetna vravela, ze nikdy na usta dietatu 😃. A tiez okolo roka mi zacal daval pusy na usta. Najprv mi to prislo divne, ale tesil sa a neskutocne ho lubime. Tak od vtedy ho aj ja na usta bozkavam. Ma 5 rokov. A ked mu ja, alebo manzel ideme dat pusu na lice, tak hned povie- nie na licko iba na usta a da nam pusu na usta.

anonym_d551e7
15. jún 2026

Muz ani moc nie,ale ja deti bozkavam.od narodenia na usta.Pubertalna dcera dovoli uz len v sukromi 😁

Strana
z2