icon

Muž má 3 deti s predošlou manželkou a ja stále nie som tehotná

yvette1995
20. jún 2020

Viem že je nás tu veľa takých ktorých nemajú deti .
Je to veľmi tazkeeeee!!! Som rómskeho pôvodu čo mi vôbec nepomáha pretože iné ženy sa má na rovinu pýtajú prečo nemám z priateľom deti a odpovedať na to je veľmi ťažké! Bolí ma nielen srdce ale celá bytosť pri pomyslení že nikdy nebudem mať deti z človekom ktorého tak veľmi ľúbim. Večer potajomky idem do inej izby a plačem aby ma nikto nepočul pretože to v sebe dusím celé dni a už nemôžem ďalej..
Vždy som si myslela že som dobrý človek ale vždy keď niekto otehotnie začnem žiarliť a plakať prečo ostatné ženy majú veľa detí a ja nemám ani jedno. Srdce mi ide puknut od žiaľu neviem čo stým. Môj muž má už 3deti z bývalou manželkou takže túto ťarchu mám na ramenách sama. On samozrejme chce ďalšie bábo ale nieje na tom tak zle ako ja pretože on už rodičom je takže to nechápe čo cítim. Už neviem ako ďalej čo mám robiť ?! Skúsila som všetko nič nefunguje

nikpa
20. jún 2020

@yvette1995 a vieš kde je problém? Bola si u lekára?

amienne
20. jún 2020

@yvette1995 co znamena skusila som vsetko? Boli ste s manzelom vysetreni v centre neplodnosti? Ako dlho sa snazite? Kolko mas rokov? Ja som adoptivna mama dvoch romskych deticiek. Nie som sice romskeho povodu ale rovnako ako ty aj ja som musela celit priamym ci nepriamym otazkam, niekedy az utokom ohladom deti. Bolelo to. Chapem ta. Presla som si tym. Riesenie je vzdy. Ja som ozaj skusila vsetko a az posledna vec vysla. Nemam vlastne ale mam uzasne z domova. Drzim prsteky.

yvette1995
autor
20. jún 2020

Boly sme u lekára . Priateľ bol na spermiograme , všetko ok, ja mám polyesterove vaječníky , 4 x umelé opl. A nic, je mi 25 ,priateľovi 42

yvette1995
autor
20. jún 2020

Snažíme sa 4 roky

amelia000
20. jún 2020

@yvette1995 no mozno bude problem v tych polyesterovych vajecnikoch 🤣

taskataska
Odpoveď bola odstránená
nelca0510
21. jún 2020

@yvette1995 vajecniky z plastu su nic moc :D polycysticke 🙂

hederamonstera
21. jún 2020

@amelia000 fakt vtipne pani dokonala 🙂

hederamonstera
21. jún 2020

@yvette1995 neboj sa, si este mladucka 🙂 podari sa to. Len mi prides velmi z toho vystresovana, vtedy sa v tele tvoria nie dobre hormony, ktore ti mozu komplikovat pocatie. Skus sa teraz zamerat na seba a svoj klud - modlenim, jogou, meditaciou-cokolvek ti pomoze. Babatko sa podarilo aj zenam s PCOS. Nevzdavajte este pomoc z centra, podari sa to. Drzim palce🍀

tessa04
Autor odpoveď zmazal
h2
21. jún 2020

@amelia000
@taskataska Baby, trochu pochopenia, prosím! Nie každý študoval medicínu.
@yvette1995 Neboj, polycystické vaječníky neznamenajú, že nemôžeš otehotnieť. Skús sa dať trochu do psychickej pohody, si ešte mladá, času máš dosť. Niekedy umelé oplodnenie vyjde až po viacerých pokusoch. Držím palce.

leuchtturm
21. jún 2020

@amelia000 v inej teme bol Problem v politickych vajecnikoch 😂

tatinka
21. jún 2020

@yvette1995 ahoj,snad ta trosku povzbudim,s vtedy este priatelom,d es uz manzelom sme sa snazili 9 rokov kym sa podarilo otehotniet prirodzenou cestou,donosit a porodit,za tu dobu snazenia sme boli na 3 inseminacie,3 umele oplod.,raz som potratila,rodila som aKo 36 rocna,pomhla nam bylinkarka ..taktiez mam PCOS,mam aj lepive dosticky a viacere krvne mutacie,pocas tehu a aj v sestondeli som pichala fraxiparin...cize aj s PCOS sa da otehu a donosit dietatko,pokial ma partner spermie ok a dostatocne pohblive a ty mavas ovulaciu a mas priechodne vajcovody,mate velku sancu,skus si robievat ovulacny testik ....drzim prsteky🌷

alexk12
21. jún 2020

@yvette1995 možno on už deti nechce keď ich ma