Som tehotná s dvojičkami a odišla som od manžela

gemincatko
1. máj 2014

Ahojte,dievčatá. Som vydatá rok a pol, s manželom sme mali neustále nezhody aj pred manželstvom hlavne kvôli jeho zálube v automatoch a kvôli jeho skoro kazdodennemu nezáujmu travit čas doma. Velakrat som sa mu vyhrážala ak neprestane,odídem a velakrát som aj odisla ale po čase ale vždy som sa k nemu vrátila. Chceli sme dieťa, myslela som že naozaj sa zmení pretože sa tešil ked som otehotnela a čakame dvojičky. Včera som od neho odišla,pretože nechcem s takým človekom vychovávat deti. Ked aj malé kopú,nechcel mi dať ani ruku na brucho lebo že sa bojí že im ublíži, ani mi brusko nepohladkal doteraz a ja nechápem prečo. Je mi lúto ked vidim ako sa druhý chlapi venujú a správajú k svojej tehotnej žene. Nikdy mi na verejnosti a ani v súkromí nejak extra nedával najavo city ale toto už je aj na mna vela. Keď mu vyčítam prečo a prečo je celé dni preč, vyhovára sa na peniaze. Ale on si neuvedomuje, že deti aj ked sú neni este na svete a samozrejme aj ja, potrebujú cítiť lásku. V žiadnom prípade mi on prvý nikdy nezavolal,ani nelutoval nič. Nikdy ani len prepac nepovedal,vždy som ja na vine. Nebaví ma neustále na niečo čakat, nebaví ma počúvat a hambiť sa ked mi cudzí ludia hovoria že sedel v herni a on ma neustále klame. Viem, brala som si ho takeho a vedela som otom ale nebudem sa prizerať a nič nerobiť len trpet. Nemám chuť sa vratit k nemu, pretože ked sa nezmenil už sa nezmeni. Viem že keby chcel, ide to ale on nechce. A nebojim sa ani toho že budem na deti sama,pretože dlho som vo všetkom sama. Milujem ho nadovšetko ale takto uz to dalej nejde. Možno ma odsudite že som vedela do čoho idem ale prosim vas o názor ako by ste vy riešili a postavili sa k problému. Ďakujem

zutera
1. máj 2014

Jednou větou:dobře si udělala.Po narození děti by to bylo ještě horší. Jak z jeho strany tak i tvoji.Jednak odejít z dětmi v naručí a navíc už nebudeš mít tolik času ho řešit.Ty potřebuješ po porodu klid a né řešit jeho úlety 🙂

reny2010
1. máj 2014

@gemincatko Ako? Jednoducho. Takyto pripad mam v blizkom okoli, lenze dcery maju dospele,zena s nim stale je,a tot nedavno im exekutor kvoli laske k hracej skrini zobral byt,takze su rozdeleny po rodine. Aj tam boli keci,ako ze ja uz nehram,klamstva o tom,kde bol.... pozri ak chces takto skoncit,lub ho dalej. Ale ak chces zit normalny zivot,tak ruky prec od neho!!! A deti,tie sa daju vychovat,aj ked otecko nebude byvat s nimi,stretavat sa predsa budu-teda ak tatko bude chciet. Ja som v tomto strasne skepticka,neverim na napravu. Drz sa,vela energie ti zelam,a never klamstvam.

jahodka8
1. máj 2014

@gemincatko Ja myslím, že odlúčenie vám pomôže, obaja budete mať čas rozmýšľať. No sú takí muži, ktorí sa boja, že žene v tehu ublížia, je práveže dosť takých a čo tu na fotkách vidíš, tak to väčšinou až v takom 7-9 mesiaci. Možno je naozaj pravda, že by im tie jeho dotyky mohli ublížiť, ked je napr. negatívne naladený, tak to môže teba rozladiť a v konečnom dôsledku ublížiť tým v maternici. Bruško muži zvyknú chytať až také väčšie, mne to do 5 mesiaca bolo vyslovene nepríjemné ked sa len niekto prikukol na mňa, nie ešte chytať. V deviatom mesiaci mi ho chcelo chytať veľa ľudí, pomaly aj neznámi na ulici, to ťa ešte len čaká. A ako je to s jeho rodinou? Aký majú oni postoj?

gemincatko
autor
1. máj 2014

@jahodka8 rodina s ním mala kvôli tomu problémy, riešili to. Nedávno som svokre povedala,že to neskončilo že neustále tak chodí. Ona je na mojej strane a muž má prednou rešpekt.. vtedy mi povedala,že keď neprestane màm okamžite prust a povedat jej to,že ja to nemám s ním riešit aj tak si nepomožem..ale ja už nemam chuť isť ani za nou pretoze ano vyriešila by to ale neverim že navždy

bambicka
1. máj 2014

ja toto nikdy nepochopim...preco si si ho brala? a preco si s nim otehotnela....ved nebol jediny na svete....

janickacrazy
1. máj 2014

@gemincatko Ja by som odišla k rodičom, ak máš teda ovšem takú možnost a rodičia by ti aj pomohli, ak sú teda ochotní. Tvoj muž sa asi nezmení, závislost je závislost, musel by íst na liečenie a s tým musí súhlasit on, možno sa uvedomí, ked naozaj odídeš a nebudeš sa vracat, ale silne o tom pochybujem. Máme u nás v rodine jedného takého podobného exota, on sa spamatal, až ked prišli o byt. Teraz bývajú u svokrovcov a on seká latinu, ale čo ti poviem, je pod stálym dozorom svekruše, aby náhodou zase nezačal gamblit. Nevyzerá nejak štastne ani on, ani jeho žena.

danielahamar
1. máj 2014

môj muž hovorí, že " prečo si každá žena myslí, že zmení chlapa" 😉

jahodka8
1. máj 2014

@gemincatko No každý človek má nejaké slabé stránky, aj my. Nechaj, nech ho svokra vychováva naďalej, je to jej úloha. A ako často hrá tie automaty a koľko tam dá peňazí? No je pravda, že si to predtým vedela. Ibaže by si chodila tam za ním a sledovala, čo robí a v akej miere.

gemincatko
autor
1. máj 2014

@bambicka viem, mozem si zato scasti sama ale naozaj a uprimne som si myslela,dufala a verila mu ze vsetko bude ine

jahodka8
1. máj 2014

@danielahamar Lebo muž je taký polotovar, ktorého treba stále vylepšovať.

jahodka8
1. máj 2014

@gemincatko no keby nebol s tebou, tak asi by tie automaty hral viac, nie?

gemincatko
autor
1. máj 2014

@jahodka8 pozna ma velmi vela ludi a takisto aj jeho a vzdy mi niekto nazaluje a ktomu mu kontrolujem ucet. Teraz si myslim,ze vela penazi tam neda pretoze naozaj setri na deti na kocik a vsetko ale aj tak to nebudem tolerovat aj ked je to len 10e ci 20. Vzdy tam utekal po hadke a velakrat tam stravil aj celu noc pricom tam za jeden den hodil aj 300e a viac. Je pravda ze penazi ma dost ale to neni normalne.

jahodka8
1. máj 2014

@gemincatko a prečo sa hádate, ked máte dosť peňazí? Veľa mužov má iné koníčky - cestovanie, šport a stojí to viac ako 20 eur mesačne. Ved chod za ním a zavolaj ho naspäť, ked je tam dlho.

gemincatko
autor
1. máj 2014

@jahodka8 asi urcite,ked bol sam tak nemal dovod tam nechodit a tak travil volny cas. Ale uz nieje sam,ved aj ja ked som bola slobodna nebola som ziadna svätica ale zmenila som sa cela pre nas dvoch a snazila som sa ako sa dalo

jahodka8
1. máj 2014

@gemincatko Načo ťa tí ľudia s tým v tehu rozčuľujú? Keby ti chceli až tak dobre, tak vedia, že potrebuješ hlavne kľud. A ani to nevieš, či tí druhí hovoria pravdu.

majka99999
1. máj 2014

@jahodka8 gambler je chory clovek, to by si jej radila, aby sa ho snazila zmenit, aj keby snupal prilezitostne kokain? taky clovek sa zvycajne uvedomi az ked pride o vsetko, niektori bohuzial ani potom nie.
Tu ide aj o to, ze ak si niekde pozicia, musi to splacat aj ona, lebo su manzelia!

jahodka8
1. máj 2014

@gemincatko Choď s ním a zahraj si aj ty trochu. Ved ked si chcela dieťa, tak ti ho urobil, dokonca naraz až dve, to sa málokomu podarí.

gemincatko
autor
1. máj 2014

@jahodka8 neviem,asi mas pravdu..v podstate sa hadame kvoli tym klamstvam.vzdy a to naozaj vzdy ked mi povedal ze by chcel ist a len 10e alebo tak,ked som o tom vedela tak fajn ale ked mi povie ze ide tam a tam a ja sa potom dozviem ze bol v herni a klamal to neznesem..

kivinecka
1. máj 2014

@gemincatko ahoj to neni tvoja chyba ty si bola trpezliva davala si mu niekolko sanci a cas na to aby sa zmenil a on si moze zato sam ze tie sance nevyuzil ale zapametaj si jedno ZIADNY CHLAP SA NIKDY NEZMENI (cest tym paar vynimkam)

hela_tn
1. máj 2014

hlavne si daj zrusit bezpodielovespoluvlastnictvo manzelov, aj do buducnosti, keby ste spolu zostali, nakolko ked on naozaj je hrac a nahodou prehra peniaze, tak platit budete obaja..takze zrusit bsm, to mozes aj za trvania manzelstva a potom ries ostatne..

jahodka8
1. máj 2014

@majka99999 Aj jej sa môže stať, že niekomu spôsobí náhodou nejakú škodu a on to bude musieť za ňu platiť. Veď píše, že sa snaží, že sa to zlepšilo. A teraz to bude lepšie, ked bude sám a všetko prehrá?

kivinecka
1. máj 2014

@gemincatko my zeny sme SILNE stvorenia a zvladneme vsetko

gemincatko
autor
1. máj 2014

@jahodka8 ja snim do herne?tak to nikdy!pre boha po prve brucho mam zarovno nosa a to co je za zenu ked by chodila po hernach a ktomu tehotna?!

jahodka8
1. máj 2014

@gemincatko Prečo si neišla s ním, ked ide tam a tam? Tak si vytvorte spoločný program, aby na tie automaty nemyslel. Ty mu to moc pripomínaš. Tak kúpte kočík už teraz, oblečenie, zamestnaj ho doma nejako alebo choďte do herne a pozeraj sa koľko prehrá a stopni ho po 10 eur. Ak je to choroba, tak sa sám z toh onedostane. Ved tam nie je zakázaný vstup do herne.

gemincatko
autor
1. máj 2014

@kivinecka dakujem toho nazoru som aj ja.aj ked som vedela aky je ale stale som dufala

jahodka8
1. máj 2014

@gemincatko tak sa potom nečuduj, že tam prehrá 300 eur, potrebuje dohľad. Ty ho možno budeš potrebovať, aby išiel s tebou do pôrodnice. To ti tiež môže povedať, že preboha, muž do pôrodnice, čo tam budem robiť, brucho nemám ani maternicu! Tak asi psychická podpora.!

gemincatko
autor
1. máj 2014

@hela_tn byt je jeho,ja tam mam akurat tak pracku 😀 tak toho sa nejak neobavam

kivinecka
1. máj 2014

@jahodka8 neni umenie urobit dieta to vie kazdy chlap ale postarat sa dat lasku dietatu aj matke to je podstatne nie? Este jeho obranujes? Tie peniane vo cpe do automatov mohol detom odkladat do buducnosti ... este jej bude s materskej brat nie co ona ma na deti aby on mal na automaty sak to je zavislost

kivinecka
1. máj 2014

@gemincatko nemas zaco to je moj nazor ja som tiez tak dufala ze sa moj byvali zmeni a nezmenil

gemincatko
autor
1. máj 2014

@jahodka8 vies len je problem ze on mi nikdy neoznamuje ze ide do herne..ja som neni nejaka ze nikam nemoze ist a na sekundu musi byt doma.komplikovane a ja momentalne nemam silu to riesit,som na rizikovom a vela toho nemozem ani vyriesit